- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
Lassan nekem is összecsudrogál az új gépre a pénz, és ha nem lesz elegendő a HD 4850-re, akkor én is 3870-et fogok venni, mivel a 9600GT pont abban a játékban "bugos" amelyikkel én játszok. Bár azt sajnálom h épp abban a játékban gyorsabb is. De nem tudom mennyit gyorsult az ATi az új driverrel.
-
SipiBcs
őstag
Hajajjjj.... nem nagyon látok felénk ilyesmit, de lehet rendelésre összejönne. A 3850et láttam 25 körüli áron, gondolom nem sok különbség van a 3870es és e között sem árban sem tudásban, de majd utána olvasok!
De köszi a tippet, nem vagyok sem Ati sem Nvidia függő!Nem kapkodok el semmit, ráérek, nem hajt a tatár!
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk a 3870-es jobb is mint a 9600 gt ( a cod alatt mondjuk nem ) - én nem vagyok nvidia fan csak nekem sürgősen kellet és ezt érte meg a legjobban megvenni a tesztek és az ár alapján ( a 3870 -es drágább volt jóval használtan )
habár a directX 10.1-es biztos, hogy jó lesz majd télen vagy ősz végén ha jönnek az új játékok és akkor a 3870-esi nagy előnyre tesz szert a 9600-ossal szembenigaz PAM-ban nem próbáltam még ki, de az új driver feltétele óta nem volt gond a cod2-ben ( több órát játszottam) - majd kipróbálok más játékokat is és beszámolok
csendben is van - terhelés alatt 52 °C gyári hűtővel
mondjuk minden típusban vannak hibás darabok és ha az embernek baja van ilyen fórumokhoz fordulrendszerint és azért is tűnik úgy hogy sok romlik belőle, legalább is gondolom, hogy így van vagy remélem
persze az is közre játszott, hogy ezt vettem mert még 33 hónapig van rá garancia ( eredetileg 36 hónap volt és áprilisban lett véve )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest