Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Annak idején pletykálták hogy jön a Titan X belső SLi megoldása, de úgy látom az nvidia letett a dologról mert a Pascal-t tolja erőteljesen.
#44356) gyiku Milyen is lesz az új nvidia? Hát alázós, csóri AMD csak sajnálni lehet az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményéért.
Pascal majd rendesen megforgatja a kést benne megint.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
nagyúr
GeForce Game Ready Driver 361.91 - WHQL
Game Ready
Learn more about how to get the optimal experience for ARMA 3, Street Fighter V, Monster Hunter Online, and HITMAN (Beta)[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Sebestyen01 #44367 üzenetére
Nekem pozitívumként jön le,hogy még mindig foglalkozik az NV azzal a játékkal.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ScomComputer
veterán
Hali...azt hogy tudom beállítani,hogy 2 monitoron fusson a játék,vagy egyéb alkalmazás,tehát a monitorok felbontása összeadódjon...van 2 db 2560*1440 monitor és 5120*1440-ben szeretném kipróbálni?
Mit kell állítsak,még soha nem próbáltam multi monitoros rendszert!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lassacskán jön az ARMA 3 kiegészítője. Azért került elő. Bár a DX11 mód mindegy lesz, mert alapból DX12-vel jön, és arra van tervezve a játék, tehát DX11-ben jóval lassabb lesz az új pálya. Bizonyos látótávolság nem is lesz megengedve benne, de aki nem használ Win10-et a DX11 módra lesz kényszerítve.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Biztosan tesztelni fogom,mert abból megvan a fullos verzió.Win10 adott,kiváncsi leszek mit tudnak belöle kihozni,mert az alapjáték finoman szólva is limites...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sebestyen01 #44372 üzenetére
Ugy latom lassan kell a win10
-
CJ4567
nagyúr
-
nagyúr
válasz ScomComputer #44369 üzenetére
Ha játszani szeretnél 2 monitoron,az sztem nem ajánlott.
Pont középen lesz a két monitor összeillesztése,ami rengeteget fog rontani látványra a képen.
A célkereszted sem fogod mindig találni.
Én nem javaslom 2 monitorra a surround játékot.Egyébként tessék:
[link]Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Erdei88
veterán
Mi ez a HITMAN™ - INTRO PACK? Valami áprilisi tréfa?
-
nagyúr
válasz Erdei88 #44378 üzenetére
'Hitman' Intro Pack Will Be Available For $35, Can Be Upgraded To Full Game Later
Ez már nem annyira friss hír.
Vagy ez nem ide vonatkozik ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amd vs nv-ben konzolról megy a hiszti.
-
TTomax
félisten
Hát most vagy ez az uj driver,vagy a GTA5 kapott frissítést,de most már 4Kban kimaxolva 4xMSAAval simán megvan a 60fps... az orion spark meg jópofa,ha körözés van rajtam akkor az Fes billek kék-pirosan villognak...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Habugi
addikt
válasz Sebestyen01 #44367 üzenetére
Meglepne ha bármi javulást sikerült volna elérniük a jelenlegi DX11 motor mellett, olyasmi lesz a háttérben amit Abu is említ, a várható DLC, az új sziget és a DX12 implementálására készülnek valószínűleg.
A játék kis túlzással tökéletesen dVGA független, egy 7870en is vígan elfut.
Ellenben a leginkább CPU igényes játék amivel valaha dolgom volt.., mindent egybevetve cirka 4-500órám van már a multijában. Nem lenne probléma csak a játék max 2-3 szálra/magra terhel rá, teljesen mindegy milyen külső progit ereszt rá az ember vagy akár cfg haxol, 2-3szál és vége.Egyik erős érv volt részemről az Arma3 nemrég amikor kíváncsiságból váltottam az 5Ghz-es Visheráról Szájlékre, mert azonos órajelen/egy szálon már durván kétszer erősebb az Intel..
Agyig húzott Vishera mellett sokszor csak 30-40%-on kullogott a 280X, nagyobbik szigeten Altison, városban (Kavala), főleg ha a unit szám és a látóhatár is fel volt tolva.
Utóbbi az ami a mai napig megsemmisít bármilyen procit ebben a játékban..Még a 4.7-es Skylake mellett is volt hogy fuldoklott a CPU limit miatt a 280X, megjegyzem a játékélmény összehasonlíthatatlanul javult, két külön game érzésre kb.
Ez a videó szépen szemlélteti mi újság Arma3 ügyileg: [link]
Egy GTX 660at nem tud kihajtani normálisan a 4.6-os 3570K.. , pedig a map üres, scriptelt útvonal, semmi ereszd el a hajam nem megy..Jelenlegi motorral az egyszálon létező legerősebb CPU-t kell alátenni és húzni amíg lehet ha az embert beszippantja, ebből lesz teljesítmény többlet, dVGA-ból vagy annak driveréből aligha..
A 390X-et úgy tudom 100%-on járatni benne ha 150%-ra van rakva a Sampling és 1440p, vagy 200% és FHD, durván az elérhető max 12km-es látóhatár felével. Azt ha feljebb húzom kakukkol is le szépen a francba, egyébként a platformváltás óta szépen tartható benne a min. 60fps, városban is.
A linkelt test egyébként ebből a szempontból nagyon aranyos.., a látótáv szemre 1,5-2km..Ha van játék a piacon az elmúlt pár évből amit a feje tetejére állítana a DX12 jó értelemben akkor az ez, kíváncsi is vagyok mit fog mutatni a gyakorlatban. Annyira durván CPU igényes, ráadásként ugye kevés elérhető szálat használva hogy a várható kontraszt ill. annak esetleges megvalósulása nagyon szépen meg fogja mutatni mennyi volt igaz a DX12-es ígéretekből ill. annak képességeiről..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
Reggelt! R.I.P 5820K
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #44390 üzenetére
Láttad volna az 5960x hogy nézett ki amikor megöltem.
-
törölt tag
Hé! Most látom, hogy ideírt egy novellát valami piros szabadságharcos!
Na ez a topik se a régi. Hüllő óta jönnek mennek a pirosak.Himpi: KÓD!!!!!????
Cyber tényleg eltűnt vagy csak menstruàl?
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Sebestyen01 #44393 üzenetére
Ki lehet mindent kapcsolni egy jobb lapban, meg talàlni erre BIOS-t is esetleg
© asszongya'hogy
-
Sebestyen01
őstag
válasz #Morcosmedve #44394 üzenetére
Az addig oké, de ilyen esetek elkerülése végett lehet bizonyos funkciókat nem kellene kikapcsolni.
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #44393 üzenetére
Zárlatos lett a proci. Szerintem a magas uncore miatt halhatott meg. Superpi 6g cpu 5g uncore ès cinebench 11.5 5884mhz cpu 5g uncore az AX 1500i vèdelme megmentette a lapot, ramot stb...
Amikor a maximumra törekszel akkor át kell lépnet egy bizonyos határt ami màr nitroval is az orosz rulett kategória. Brutál fesz kellett mindennek, hogy stabilizálni tudjam.R.I.P 5820K élt 12napot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest