Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Az igazi pénzszórás 200K-ért sz@r, hibás, csíkozós vga-t venni=Radeon. Majd bújni a külföldi fórumokat és rimánkodni a megoldásért, feltolni majd levenni az órajelet, visszaküldeni RMA-ba, ahonnan egy ugyanolyan sz@r jön vissza, BIOS-t mókolni stb..
Ezek helyett egy nV-s kibontja és játszik. Persze kinek mi a játék, lehet Nektek ez, akkor persze megértelek
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
cyberkind
félisten
Sakk-matt, úgy néz ki jön PC-re a Forza sorozat és az új Gears of War, minek is venne az ember boxot.
-
cyberkind
félisten
válasz Sebestyen01 #44458 üzenetére
Innentől kezdve engem nem érdekel milyen Store-ba jönnek, ezek azok a játékok de főleg a Forza amiért már konzolt megérte venni, és tényleg megérte, Horizon 3 is itt lesz.
-
törölt tag
Keldor! Kérdezd már meg Audinál mi vol a valós teljesítménye ennek a szörnyetegnek.[link]
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #44465 üzenetére
Ez a nagyközönség felé. De azt írják sôt maga Walter Röhrl mondta, hogy valahol 770-1000Hp-ig terjedt a motorerô. Állítólag volt egy 1000+LE változat is de a teszt után azt mondta Röhrl, hogy vezethetetlen.
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #44470 üzenetére
Már gariban van.
-
gyiku
nagyúr
-
bombibmw
veterán
Fury topicban 4 nap után van egy hsz, srácok!
-
gyiku
nagyúr
-
törölt tag
"Jelenleg Talos alatt a Vulkan leképző semmivel nem szebb, és lassabb 20-30%-al, mint a D3D11 leképző, "
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #44467 üzenetére
A 2000hp gtr-t is lehet vezetni.[link]
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #44486 üzenetére
Hogy tudtad te ezt a witcher3at pcn tolni?Akkora mouse stutter van benne,hogy nem biurok 15percnél tovább játszani mert minden forog... gondoltam most előveszem,de nem nagyon megy.... ha a billel fordulok akkor semmi gond,ha viszont egérrel akkor olyanokat ugrál a kép,hogy rossz nézni.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #44492 üzenetére
Ilyet még egy játékban sem tapasztaltam,ez nem olyan mint ami batmanban van,hogy néha néha beakad,ez folyamatosan aprókat ugrál,hullázik ahogy az egeret mozgatod,és csak az egérre reagál így ahogy forgatod a kamerát körülötte az egész táj hullámzik... borzalmas...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #44495 üzenetére
A vicc az egészben az,hogy rádugtam az xbox gyári kontrollert,és azzal is sima...csak nem tudok vele játszani.Itt egy jó videó róla,élőben jobban érezni... [link]
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #44497 üzenetére
Logfitech G502,Logitech MX518,Razer Naga,Imperator, mind kipróbáltam... Mindent letilottam,overlayt,vsync,1440p,4K,G-sync on/off... low-utra preset... semmi változás.
Szerk: SLI ki/be semmi...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #44499 üzenetére
Tele van az internet vele,megoldás nincs rá.Hardware Cursort írják sokan,nálam az sem jött be még sok más embernek sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest