Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
válasz
Aprósólyom
üzenetére
A HP 500-nál azt is vedd számításba hogy 1db memória slot van benne és ebbe tettek 256MB-ot.
Magyarul ha egy XP alatt elfogadható mennyiséget (512MB-ot) akarsz beletenni akkor venned kell egy 512MB-os DDR ramot. Az IBM-nél meg (feltételezem hogy abban is 256MB van) van egy második rambővítő slot is amibe kb. 3-4000FT-ért használtan simán kapsz egy jó minőségű 256MB-os modult. -
littlemole
őstag
Nem nagyon tudok most hirtelen ismerőst akinek van.

Akinek meg igen, inkább nem zargatnám.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sulinet édesanyám nevére menne.
De amit beko írt hogy akár csak a sulinethez is adnak ilyen belépési kártyát örömteli hír ha igaz, mert akkor nem kellene szenvedni ismerős keresgetésével.
És akkor összejöhetne az IBM is ha még van egyáltalán valahol.
Egy másik kérdés. Ha utólag veszek pl egy USB-s vagy kártyás wifit akkor annak a fogyasztása mennyvel több mint az integráltakénak? Mennyivel előnytelenebb?
Mert ez is megoldás lehetne ha a HP-500-as (wifinélküli) marad. -
freddyke
tag
[Reklámot ne itt, légy szíves. - peterkeT]
-
Aprósólyom
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
jah, nyilván nem hiper bonyultakra gondoltam .... Azért a józanésznek megvan a határa
120 forintbol a szükség tellik csak. A többire ott a jó öreg asztali erőmű 
Jah... sajna nem mert a sulinet miatt veszünk csak
Azért jó az a 60ezer kedvezmény, különben nem rohannánk kimondottan notiért, csak jól jönne, ha a tesóm is meg én is egyszerre szeretnénk tanulni/dolgozni gépen. Most sajna csak egy gép van a lakásunkon.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szerintem a flashez jól jöhet az erősebb cpu, nekem volt már olyan, h a 3ghz-s P4-emet egy egész oldalas flash tartalom komolyan megterhelte...de hát persze, ehhez jobban értesz. Viszont megbízhatóságban kb uaz a szint, bár azért a thinkpad vmivel talán jobb..
Jah, használt subnotik nem jöhetnek szóba?
[Szerkesztve] -
Aprósólyom
addikt
válasz
guest666
üzenetére
pont ugyanígy vagyok mint te. De hp 500 pdf leirasban asszem csak 2orat adtak meg aksiidonek, IBm odlaon viszont 2ora 20percet találtam, a HP jobban tetszik, optikaa egeret használék legtöbbszor, és azt hiszem nállam már tényelg csak az dönt hogy melyik mennyire megbízhatóbb, de ahhoz sem elég a minimális különbség, hanem akkor már sokkal jobb legyen a HP megbízhatóság, mert sokkalta többet tud az IBM. Asszem ebből könnyen IBM lesz. ami hátrányát látom inkább az a súlya, mert notebook is árutla ezt sulinetben, valszeg ugyanazt mint amit a METRO is árul, és akkor azt jelenti hogy az IBM 2,9KG szemben HP 2,2KG. Most még azt keressem tesztekben, hogy a 1,3Ghz mennyire elegendő, mondjuk ha falshben programozok vagy inkább az 1,5Ghz vagy tök mindegy.
Nehéz a döntés... Mert inkább a teljesítmény, és akkuidő, képernyő, notiméret/tömeg befolyásol, mint a wlan, DVD író.... ahhh -
guest666
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
ja, és megbízható az IBM (Lenovo) is, lehet hogy még a HP-nél is megbízhatóbb, de ezt már leírták itten...

-
guest666
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ha akkuidő is számít, akkor egyértelműen IBM.
Amiben a HP jobb, az csak az hogy kissebb (és könnyebb). Minden másban rosszabb. Még esetleg a pöcökegér ami zavaró lehet (IBM-ben az van, HP-ben touchpad) de hozzá lehet szokni
Amúgy én is e kettő között vacillálok, csak nehogy a végén elfogyjon mindegyik
-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok egy kis helping kellene, notebook 120e-ig sulinetben, természetesen suliba kelene tanuláshoz(HF, digitális jegyzetek, megbízhatóság jó lenne, akksi idő is fontos), meg mondjuk szívesen etölteném a vonatozást filmnézéssel.
a kölünbésgeket írom inkább csak le:
Hp 500 -119e ajándék táska-
[link]
2,2KG
14,1'' 1280*800
CeleronM 1,3GHz
intel 900
CD-RW/DVD combo
2200mAh
IBM R51E (Szegedi metróban több is van még készleten, bár szerintem ára miatt nem sokáig.
) -120e-
15'' 1024*768
CeleronM 1,5
Radeon X200
DVD-RW
Wlan
valószínűsíthetően: 4400mAh
Én tudása miatt az IBM-et választanám, és ismeretem szerint az IBM is az igazán jó notebook gyártók között volt (nem tudom hogy ezt már a lenovo gyártotta-e, bár az volt a dobozon, hogy: Manufactured for Lenovo), de az eladó azt mondta, talán megbízhatóbbak a hp-k, vagy ezt az IBM-et is bátran lehetne nyüstölni?
Melyiket ajánlanátok? És miért? Mert ha azt nézzük, egyértelműen az IBM jobb, csak megbízhatóságban is hozza amit kell egy gépnek, vagy könnyen szervízbe kerülhetek vele?
Köszi előre is hogy segítetek az objektív döntéshozatalban. -
Chris'o75
tag
Hali!
Vélemény az alábbi gépekről!
HP NX7400 (EY508ES) Ha jól láttam a Vodafone-nál 193eFt-ért árulják
FS PA1538-as
Mi a különbség a Core2Duó és a Core Duó között?
Vélemény az integrált karikról? Főleg erről:128 Mb Intel GMA 950 integrált
Illetve valami vélemény erről:128MB nVidia 7400 up to 512 TC
Köszi C -
beko
csendes tag
válasz
littlemole
üzenetére
a Metroba elmesz, es ott adnak egy belepesi, vasarlasi kartyat, direkt a sulinethez. Ezt barki megteheti, nem kell kulon kartya.
-
csibor
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
Metro kártyát biztos tudsz kérni ismeröstől.A sex meg mehet a saját nevedre.
-
littlemole
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
Olvastam korábban hogy te ezt vetted 120k-sulinet. De a metrós vásárláshoz kell valami kártya vagy nem? Legalábbis évekkel ezelőtt még kellett.
Szóval ez metró nem működik.
2287: Egy memóhely? Az lehet soványka lenne egy későbbi memóriabővítés esetén. Bár a HP 500 (RQ260) alapból 512Mb al van, és az a feladatokra elég lenne. -
csibor
addikt
válasz
littlemole
üzenetére
HP500-as talán,a HP gadaságos sorozatt első példánya.Valaki irta csak 1 memo hely van nekei.Ettől függetlenűl még lehet jó gép.
-
BluEyes
őstag
válasz
littlemole
üzenetére
''''Ej ha ez lenne wifivel nem sokat gondolkodnék. HP 500 (RQ257) 120k bruttó.''''
Metroban ennyi a Thinkpad R51e wlannal, dvd íróval. #2222 -
littlemole
őstag
A HP 500 as és Nx7400 as típusa között mi a különbség? Melyik lenne a jobb vétel?
Van itt két noti ugyanolyan áron sulinetben.
[link]
HP 500 (RQ260) 167.988ft bruttó
HPQ nx7400 (EY587) 167.988ft bruttó
Az 500 as sorozat nekem szimpibb mert PentiumM van benne és adnak hozzá egy XP home-ot is. Kissebb a képernyője (14) de ez annyira nem vészes. Memória ,winyó ugyanannyi.
Húgomnak lenne, netre,filmek,szövegszerkesztés, no game.
Szóval strapabírásban melyik lenne a jobb? 500as vagy Nx7400 as sorozat?
Ej ha ez lenne wifivel nem sokat gondolkodnék.
HP 500 (RQ257) 120k bruttó. -
maci07
csendes tag
Koszi a valaszt Tkazmer !
De sulinetest neztem és szerintem ebben a legerösebb a videokartya!
+ duosat akarok, hogy fusson rajta a Vista.
Olyan brutto 300,000 akarok rakolteni!
nem csak jatekra kell!!
De tennek bele meg 1 vagy 2 GB ramot !
Az usanotbooknal nezegettem. Itt a legolcsobb a noti.
A tobbinel intel 950 videokartya van !Az meg szerintem gagyi!
Toshiba A100-192 nezegettem meg de az mára lekerult az oldalrol.Ezek szerint elfogyott.
Van meg még egy noti:[link]
Ebben NVIDIA® GeForce® Go 7300, videokartya van akár 256 MB TurboCache™ (128 MB dedikált GDDR2 VRAM; akár 128 MB osztott rendszermemória),
De ezt nem ismerem
Ha tudsz valami jo notit sulintest akkor ird meg legyszi!!
THX -
tkazmer
addikt
Szerintem játékra ne notebookot vegyél, azok nem arra vannak kitalálva. Ennyiért jó asztalit kapsz, amin kiválóan tudsz játszani. Azonban ha mégis notebook kell, sztem akkor se ezt az acert vedd, mert elev az acer nem egy nagy márka, de ez azon belül is a rosszabbik sorozat. Ha nem akarsz a jobbik három, azaz a hp, ibm, dell közül választani, akkor még talán ott az asus, azok még talán nem olyan rossz gépek, az áruk nem sokkal magasabb az acereknél, és hasonló hardverrel vannak megáldva.
-
maci07
csendes tag
Hi!
Laptopot szeretnék venni sulinetben.
Kinéztem 2 db-ot.
--ACER Aspire 5672WLMi (LX.ATD05.332)
[link]
-- Toshiba A100-192
de ez ugy tunik, hogy elfogyott
az usanotebookban.
Ez csak holnap derül ki egy gyors telefonnal.
De végülis az Acerra lennék kiváncsi hogy jó -e?
Végülis játékra is kéne!!!
Remélem valaki tud valami okosat mondani erről a csodáról? -
Sutymorgo
csendes tag
Köszi a választ!
Jónak tűnik az ASUS A6m Q024 is, de nekem nem fontos a 2 mag, viszont jól jön a 7300GO a 6100hoz képest. Érdekes, hogy a HDA audio is tré, a A6Km Q157-ben csak AC97 van...
Mondjuk a lényeges kérdés tényleg a kijelző. Majd meglátjuk. Már megrendeltem a motyót, ha meglesz irok majd. -
Apropó! Ha poros az LCD, akkor mivel érdemes tiszítani?
-
Szerintem semmi gond nincs az Asus LCD-jével, erős fényben zavaró lehet (de abban szinte mindegyiké az!), de a kiváló rálátási szögek (150-150) sok mindenért pótolnak (nekem jobban tetszik a mattnál, mert azok közül egy-kettő úgy néz ki, mintha poros lenne)
Egyébként meg láttam Saturn-ban egy MSI-nek a kijelzőjét - na, az TÜKÖR volt! Ahhoz képest az Asus nem rossz, pláne filmnézéshez (DVD-nél alsó-felső csíkokat talán eddig azon láttam igazán feketének!) -
humax
senior tag
ASUS A6m Q024 vagy lenevo 3000 n 100 core dues?
a levevot azert vennem mert nem tukrozes,sima lcd van,
mit szootok huza?
nagyon zavaro a sus lcdje?
koszi -
shteer
titán
válasz
Sutymorgo
üzenetére
visszapillantó
LOL
ASUS A6m Q024 [link] - most nézem felment az ára, 1 hete vettem, akkor 222 volt
csak azt tudom mondani amit eddig írtam róla: nagyon kókusz
néhány everest cpu-eredmény a TurionX2-ről:
[link]
[link]
[link]
proci nagyon gyors, nem melegszik nagyon, halk a hűtője. az 512-64 memót se érzem kevésnek, de majd idővel lesz bele még 1 modul dualba
nagyon szép a kijelzője, élénk, kontrasztos. a csillogást sztem megszoknod nehéz lesz ha zavarónak találtad elsőre
a vidkari épp elég a colin2005höz, de inkább csak szórakozni jó vele mint komolyan játszani
már használtam munkára is, szal már kezdi is megszolgálni az árát. amit adtak hozzá egér egy ASUS feliratos logitech, a táska is alkalmas cipelésre, amíg nem veszek vmi faja bőrtatyót
irodai munkára majdnem 4 órát bír az akksija, filmnézéskor kb 2-t, szal 1 gyűrűk ura részhez kevés
hangkari gyengécske mint minden nem csúcskategóriás notiban
[Szerkesztve] -
Sutymorgo
csendes tag
Nem tudom, én mesterséges fénynél is nézegettem és egy sötétebb képnél/háttérnél simán láttam, hogy mi van mögöttem...márpedig én nem visszapillantót akarok venni...
Meg állitólag az az egyik előnye a csillogós képernyőknek, hogy nagyobb szögből látható a kép szinhelyesen. Nos lehet, hogy csak azért, mert polcon volt, de nekem nagyon keresnem kellett azt a pontot, ahonnan hasonlitott a windows háttér az eredetihez...
Szóval engem eddig abszolút nem győzött meg a dolog, de minden másban verhetetlennek tűnik a noti (ASUS A6Km Q157[link]) ezért az árért. Vagy segit a fólia, vagy megbarátkozom a csillogással, vagy utálni fogom.
Neked is ASUSod van? Ha igen, milyen? Tapasztalatok? -
bjudit53
csendes tag
sziasztok!
valakinek nincs valami hasznos infója, vagy tapasztalata ezekkel a notebookokkal kapcsolatban?:
TOSHIBA SATELLITE L100-173 http://www.alfadigital.hu/images/sulinet/toshibanotebook/l100-173.php
HP 500 (RQ260AA)
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=8782
holnap szeretnék venni egyet, de nem igazán tudok dönteni. Valaki nem tudja ezeknek az üzemidejét? Nem találtam meg :S
köszi szépen!!!
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
Grat a szerzeményhez. Mindenképp javaslok bele szerezni még 256 mega ramot, azzal tökéletes házkörüli masina lesz.
Az akksi az első feltöltéssel 2óra 20 percet bírt, folyamatos letöltés és szoftvertelepítés volt (teljes win update, office stb. ), full fényerőn, wifi bekapcsolva (dróton ment a net, wifi nem forgalmazott). Ez még valszeg javulni fog valamennyit. -
Kama
csendes tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Ezer hála és köszönet BluEyesnek amiért felfedezte ezt a remek kis gépet.Én is vettem.
Remek kis gép pont ilyet vadásztam/120 ezer környékén sulinetbe/. A pöcök egér nem gáz,a kijeltő szép,bill. valóba csendes, bár a venti hangját én azért hallom.
Mit mondjak nem volt egyszerű megszerezni az eladó srác azt mondta hogy ez nem sulinetes,mert nincs benne az újságba
.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
kb. 5 perc után sikerült rávennem hogy telefonáljon már egyet hátha mégis az.Telefonálás,kolleganő felvilágosítja,hogy tegnap is eladtak egy ilyen gépet sulinetbe.Mindezt azért írom le mert ha nincsBluEyes meg ti többiek akik véleményeztétek ezt a notit valószínűleg nem veszem meg.
Mégegyszer köszönöm.
-
Nem bántottál meg..és miért nem veszek:
1:Végülis nem használnám ki, főként akkor kellene mikor 2-3 hetente hazamegyek és 2*3h-s a vonatút.., vagy ha az asztali gépemből vmit eladok és nem menne,esetleg suliban..
2:Sulinetes garancia, vettünk egy HP Officejet 4255-öt, baja lett, felhozták Pestre javítattni, visszajött és ugyanúgy rossz volt, és hiányzott az összes tartozéka...
3: Fujitsu..inkább nem..,IBM-et nem láttam részletre..
4:Sulinet 3/5 év.
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
Ez nyílt provokációóó!!! Azése válaszolok

Komolyra fordítva, így 1-2 óra pöcögtetés után azt mondom, hogy 120-ért (-60 SEX) remek ár/érték arányú gépecske a Thinkpad R51e. Az nx6310-em komoly bajban lenne, ha most kéne eldöntenem, melyiküket vegyem meg. Ha fenn lesz a win, futtatok pár tesztet, oszt utána beszámolok. -
BluEyes
őstag
Halihó! Megvették(tük)
! Egyelőre Suse 9.3 alól pettyegek, meg az akksi töltődik.
A képe okés, billentyűzet nekem nagyon szimpatikus, hangtalan. Nagyon hiányolom viszont a windóz billentyűt hahaha
. A vinyó és a venti hangját egyelőre még nem sikerült meghallanom (néma cucc
)
A bolt, ahol vettem, a kecskeméti Metro. Vigyázat, a kiállított példányon még az eredeti - 18x ezer - árcédula fityeg, a polc szélére ragasztott címkén viszont az akciós 119.9xx szerepel, tök véletlenül böktem ki. Az eladó srác is tőlem értesült az akciós árról. Ugyanez a modell 512Mb memóriával szintén kapható, nem akciós, ára 190 ezer fölött. Volt még kb. 5 darab kirakva a 120 ezresből. A típusa 1843-Y11. Nekem tetszik.
-
szabi0101
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amennyiben futárszolgálat hozza ki a sulinetes notebookot, akkor h lehet azt megoldani, hogy rendesen meg legyen oldva minden papírmunka? Mert tudtommal annak a személynek alá kell írni a számlákat, aki megveszi a notit, majd az egyik példányt elteszi a bolt, a másik példány meg marad a vásárló félnél. De gondolom a futár már nem fog visszamenni utána a boltba csak azért h visszaadja az ügyféllel aláíratott sulinetes számlát. Szóval én eddig úgy tudtam annak a bizonyos személynek aki igénybe veszi az adókedvezményt alá kell írnia a számlákat, de amennyiben a vásárlás futárszolgálattal történik ez nehezen megoldható. Tudja valaki ilyen esetben hogy megy ez a sulinetes számla dolog? -
Tisztában vagyok a feltételekkel, de hogy valaki amiatt ne használja ki a sulinetet, mert hogy több évig nem lehet eladni, hát szvsz hülyeség!

Oké, tény hogy 3 év múlva valszeg kevesebbet fog érni a gép, meg kvázi ''elavult'' is lesz, de hát a kérdés hogy ki mire akarja használni?
Mert hogy pár év múlva nem lesz már elég a Half-Life3-hoz, a COD4-hez vagy az NFS-Hot Pursuit 5-höz, hát elég gyér indok! Megnyugtatok mindekit, a Duke Nukem Forever se fog semelyik mai notebook-on futni!!!
Aki meg évente cseréli a notiját, az valszeg úgysincs rászorulva a sulinet kedvezményre...
Szerk.:
Nem akartam Overlocker-t bántani, gondolom nem ez a legfőbb indok, hogy mégse vesz sulinetes notit, csak hát elsőre furán hangzott az érv...
[Szerkesztve] -
zebrafish
tag
engem is érdekelne ez a lenovo notebook... bolt nevet/címet , please

-
tkazmer
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
5 év? A multkor még csak 3 volt....
-
-
oak
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ezen az 5 év dolgon az is röhög, aki kitalálta.

-
-
tkazmer
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Az a helyzet, hogy annyira nem lenne jó vétel, mégpedig a márka miatt...jó az az ibm, szerintem mindenképpen olyat kéne venned...
-
-
oak
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Pedig az, legalábbis Debrecenben. [link] Tegnap láttam belőle vagy 10-15 darabot.
-
-
oak
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Elvileg, gyakorlatilag ebben nincs tapasztalatom. Egyébként hol kapható az R51?
(MM-ban FS Amilo7320 130eFt) -
-
oak
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
A MM-ban minden sulinetes gép 0% THM-mel van.
-
Valahol lehet részletre sulinetes gépet venni lehetőleg 0% THM-el? Ha jól láttam a mediamarktba volt 140-ért valami ilyesm.. valaki tud valamit erről??
-
válasz
BluEyes
üzenetére
Ebben a kategoriaban az IBM R-nel jobban osszerakott gep nincs, az IBM szerviz is korrekt. Ha garanciaidon tul menne tonkre benne valami, akkor viszonylag konnyu hozza ebayen meg hasonlo helyeken potalkatreszt vadaszni.
Bovithetoseg kb ugyanaz, mint a tobbinel: van ket memoriaslot, abbol az egyik gyarilag ures, cserelhetsz benne vinyot, meg ha nagyon nekiszanod magad, akkor procit. Ezen kivul meg az van, amit bele tudsz dugni az USB meg PCMCIA portokba. -
BluEyes
őstag
Igy van, ez a bruttó akciós ár, sex még ebből jön vissza, tehát 59.990 lesz a vége.
Igazából ha magamnak venném, nem gondolkodnék, de mivel egy cimborám nagyfiának lesz, fokozott a felelősségem
.
Valami negatívum jellemző ezekre a masinákra? Pöcökegér nem lesz gond, inkább típushibák, szervízháttér, bővíthetőség, kasztni strapabírása stb. érdekelne. -
válasz
BluEyes
üzenetére
''Ez a legendás IBM minőségű cucc, vagy már Lenovo-s?''
A Thinkpadek minosege nem lett semmivel sem rosszabb azota, hogy a Lenovonak eladtak a notebook uzletagat.
A gep maga meg az IBM kinalatanak a legalja, de ennyi penzert ez a legjobb, amit kaphatsz. A RAM-ot tudod boviteni, ha kell (akar sajat magad is). -
tkazmer
addikt
válasz
BluEyes
üzenetére
Ez még thinkpad minőségű cucc, azonban persze nem a legendás thinkpad T minősége, de azért ez is igen jó minőségű, a hasonló árban lévő notiknál jobb, talán a hp nx veszi fel vele a versenyt. A 120k gondolom a -60 után jött ki...
Mindenképpen szükséged lesz még bele +256mb ramra, hosszú akkus üzemidőre ne számíts a cel m miatt, ráaádsul az x200 is többet eszik vmivel mundjuk egy intel gma-nál.
Amúgy sztem azért elég jó cucc. -
BluEyes
őstag
Itt is megkérdem:
Gyorsan kéne válasz a kérdésemre, mert kb. 1 órám van dönteni:
Mennyire éri meg a Thinkpad R51e (1,5 Cel M, 256 Mb, 40 Gb, x200, wlan, dvd-író)
120 ezerért Sulinetben? Ez a legendás IBM minőségű cucc, vagy már Lenovo-s? Az ellenfél egy HP, azt ismerem, de drágább 35K-val. Elfogulatlan véleményeket várnék SoS. Very thx -
freddyke
tag
válasz
Sutymorgo
üzenetére
Asus A6KM Q103 15.4” WXGA, AMD Turion64 ML37 2.0GHz, 2x512MB DDR, 100GB HDD, DVD S-multi, WLAN, WEBCAM, NV GO7300 vga, 4in1 cr., OS nélkül - 236 900 Ft
Asus A6KM Q157 15.4” WXGA, AMD Turion64 MT34 1.8GHz, 512MB DDR, 80GB HDD, DVD S-multi, WLAN, NV GO7300 vga, 4in1 cardreader, OS nélkül - 212 000 Ft
Annyi engedményt tudok adni, hogy a kiszállítás benne van az árban. -
Sutymorgo
csendes tag
Ja, nincs infoja valakinek notebook kijelző fóliáról?
ebay-en találtam, itt van ni: [link]
A cél az lenne, hogy a glare type kijelző csillogását megszüntessem vele, ugyanis nekem abszolút nem tetszik. A számomra megfelelő ár/teljesitményü notiknak pedig ahogy láttam mind ilyen, van.
Vajon jó-e ez erre? Lehet kapni itthon? -
freddyke
tag
Nem akarok kiabálni, de ha vkinek igénye van rá, IRIS/CHS konfigokból/notikból (jóval az ajánlott ár alatt) mindent meg tudok hozni, futárral elküldeni..
[Szerkesztve] -
fulcrum
tag
Már egy hónapja böngészem a netet, ezt a fórumot is meg az ismert boltok lapjait is... Jól gondolom, hogy ha olcsó notit akarok sulinetben 2 vagy 3 év garival, akkor a legolcsóbb ASUS-t kell megvennem??
-
fecsa
csendes tag
Sziasztok,
HP nx7400 v. Lenovo C200?
Általában érdekelne, ha hasonló konfiggal rendelkeznek.
Hétköznapi felhasználásra érdemes C2D-ra költeni vagy elég a celeron?
köszi
-
sssent
senior tag
válasz
strish.
üzenetére
Olyan 200 körül kéne vmi sulinetes akármi.
Amire kéne: több napon keresztül számoló- és rajzolóprogik folyamatos futásához.
Nem árt számolni azzal, hogy a 24/7-es használat ebben az árkategóriában fokozott kockázatot jelent a vas élettartamára.
- megéri core duo-ért fizetni többet, vagy egy turion-ért, átlagos felhasználóként nem elég egy amd sempron 1600-as órajellel?
Egyelőre nem sok minden használja ki a két magot, de még egyetlen magot használva is erősebbek az újabb CPU-k. És előbb-utóbb csak követik a lépést a sw-gyártók is. Ha tényleg sok CPU-igényes alkalmazást futtatsz, akkor nyilván jobb, ha gyorsabbat veszel.
- mennyire tud kiidegelni egy rosszabb videokártya, vagy egyáltalán, mi az, ami semmiképp nem jó? (pl. olyat hallottam, h ati nem remekel notiknál...)
Ha nem akarsz 3D-s számításokat végeztetni, akkor semennyire nem fog idegesíteni. Az integrált VRAM-ot használók kicsit elvesznek a rendszermemória sávszélességéből, de nem egetrengető a különbség. (Az ATI remekeléséről gondolom egy GefGo akármit használó fusi-acer-akármi tulajtól hallottál. Talán említette azt is, hogy hülye sznob, aki ~400K-ért vesz gépet, ráadásul dzsíforc sokezer helyett GMA900-al
)
- időm van annyi, mint a szemét, nem szükséges,h 5400-as legyen a merevlemez, de ez vajon ideiglenes fájlok írásánál érezhető különbség? (4800-hoz)
Bármilyen memóriaigényes alkalmazásnál elfogy a memória, és megáll az élet. Na jó, ez kicsit túlzás, de a különbség érezhető 5400/4200 között.
Az alapján amit eddig írtál, nekem nem világos, hogy miért akarsz notebookot venni. Tényleg trendi, de biztos ez kell neked? -
shteer
titán
válasz
strish.
üzenetére
több napon keresztül számoló- és rajzolóprogik folyamatos futásához
ehhez szevsz dualcore (coreduo, turion x2) vagy dothan magos pentium
én egyelőre csak azt tudom javasolni amit én is vettem... prociban nagyon ott van, nagyon szép a kijelzője, nem melegszik, jó író és 5400-as vinyó van benne... ASUS A6m-Q024 - 222k sulinetben -
strish.
csendes tag
vagy ez?
http://www.macropolis.hu/index.php?kat=1&termekkod=1034 -
strish.
csendes tag
Nem bírom már, elvesztem...
Először is van vkinek vmi rettenetes tapasztalata MSI notikkal, mert én ezt néztem ki első körben: http://www.sulinetnotebook.hu/adatlap.php?tipus=Notebook&id=304
De már elbizonytalanodtam.
Olyan 200 körül kéne vmi sulinetes akármi.
Amire kéne: több napon keresztül számoló- és rajzolóprogik folyamatos futásához. (MathCAD, AutoCAD, AXIS...)
Inkább kérdezek most sok olyat, ami nektek teléjesen banális:
- megéri core duo-ért fizetni többet, vagy egy turion-ért, átlagos felhasználóként nem elég egy amd sempron 1600-as órajellel?
- mennyire tud kiidegelni egy rosszabb videokártya, vagy egyáltalán, mi az, ami semmiképp nem jó? (pl. olyat hallottam, h ati nem remekel notiknál...)
- időm van annyi, mint a szemét, nem szükséges,h 5400-as legyen a merevlemez, de ez vajon ideiglenes fájlok írásánál érezhető különbség? (4800-hoz)
Igazából, ha ajánlanátok vmit, ami jó lenne nekem, annak nagyon örülnék. (nem kell nagy üzemidő...)
Köszi -
shteer
titán
válasz
drCaligari
üzenetére
a 2 közül egyértelműen hp
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Playstation Portal
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És akkor összejöhetne az IBM is ha még van egyáltalán valahol.
120 forintbol a szükség tellik csak. A többire ott a jó öreg asztali erőmű

HP 500 (RQ257) 120k bruttó.

az usanotebookban.
LOL
.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
! Egyelőre Suse 9.3 alól pettyegek, meg az akksi töltődik.
. A vinyó és a venti hangját egyelőre még nem sikerült meghallanom (néma cucc