Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
BluEyes
üzenetére
Csak akkor kötelező szerintem ha memóriaigényesebb játékokkal is játszana az ember, és nem 3d-s
Ez a Linux tökéletesen jól megy rajta, és még biztonsági program sem kell terhelje, mert úgy sem fertőz meg semmi.
Persze felteszek majd egy alap Windows XP-t is, de az a legelső változatokból való lesz majd, megfelelően gyorsan megy majd, nem lesz olyan tetű mint az sp2 
-
littlemole
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
Olvastam korábban hogy te ezt vetted 120k-sulinet. De a metrós vásárláshoz kell valami kártya vagy nem? Legalábbis évekkel ezelőtt még kellett.
Szóval ez metró nem működik.
2287: Egy memóhely? Az lehet soványka lenne egy későbbi memóriabővítés esetén. Bár a HP 500 (RQ260) alapból 512Mb al van, és az a feladatokra elég lenne. -
Kama
csendes tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Ezer hála és köszönet BluEyesnek amiért felfedezte ezt a remek kis gépet.Én is vettem.
Remek kis gép pont ilyet vadásztam/120 ezer környékén sulinetbe/. A pöcök egér nem gáz,a kijeltő szép,bill. valóba csendes, bár a venti hangját én azért hallom.
Mit mondjak nem volt egyszerű megszerezni az eladó srác azt mondta hogy ez nem sulinetes,mert nincs benne az újságba
.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
kb. 5 perc után sikerült rávennem hogy telefonáljon már egyet hátha mégis az.Telefonálás,kolleganő felvilágosítja,hogy tegnap is eladtak egy ilyen gépet sulinetbe.Mindezt azért írom le mert ha nincsBluEyes meg ti többiek akik véleményeztétek ezt a notit valószínűleg nem veszem meg.
Mégegyszer köszönöm.
-
válasz
BluEyes
üzenetére
Ebben a kategoriaban az IBM R-nel jobban osszerakott gep nincs, az IBM szerviz is korrekt. Ha garanciaidon tul menne tonkre benne valami, akkor viszonylag konnyu hozza ebayen meg hasonlo helyeken potalkatreszt vadaszni.
Bovithetoseg kb ugyanaz, mint a tobbinel: van ket memoriaslot, abbol az egyik gyarilag ures, cserelhetsz benne vinyot, meg ha nagyon nekiszanod magad, akkor procit. Ezen kivul meg az van, amit bele tudsz dugni az USB meg PCMCIA portokba. -
válasz
BluEyes
üzenetére
''Ez a legendás IBM minőségű cucc, vagy már Lenovo-s?''
A Thinkpadek minosege nem lett semmivel sem rosszabb azota, hogy a Lenovonak eladtak a notebook uzletagat.
A gep maga meg az IBM kinalatanak a legalja, de ennyi penzert ez a legjobb, amit kaphatsz. A RAM-ot tudod boviteni, ha kell (akar sajat magad is). -
tkazmer
addikt
válasz
BluEyes
üzenetére
Ez még thinkpad minőségű cucc, azonban persze nem a legendás thinkpad T minősége, de azért ez is igen jó minőségű, a hasonló árban lévő notiknál jobb, talán a hp nx veszi fel vele a versenyt. A 120k gondolom a -60 után jött ki...
Mindenképpen szükséged lesz még bele +256mb ramra, hosszú akkus üzemidőre ne számíts a cel m miatt, ráaádsul az x200 is többet eszik vmivel mundjuk egy intel gma-nál.
Amúgy sztem azért elég jó cucc. -
Zsolo007
tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Valóban okafogyottá vált, de egy dolgot hadd tegyek hozzá: Én azt tapasztaltam, hogy az emberek minél kevésbé értenek a számítógéphez, annál jobban zavarja őket ha nem azonnal történnek a dolgok. Nem értik mi történik, azt hiszik ők hibáztak, nekiállnak kattingatni, értetlenkedni....
-
Zsolo007
tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Nyugodj meg. Próbáltam. És tény hogy el lehet vele lenni, de ha az ember tovább akarna lépni akkor jobb ha megvan a lehetősége.
Egyébként meg hadd számoljak egyet: Egy alap XP (ha nem tweakeled) megeszik helyből 200 megát indulásnál. (természetesen nem rögtön install után, hanem ha rákerültek driverek, ilyen olyan szükséges programok). Aztán indítasz egy Firefox-ot és megnyitsz egy weblapot = 50 mega a memóból, opera valamivel kevesebbet eszik, IE kb. ugyanennyi helyzettől függ.
Ha egy office-t indítasz (attól függ melyik) az 8-20 mega memó. És akkor még nem is vettem figyelembe egy jó kis PDF olvasgatást. Tekintve az adobe jelenlegi bloatware-eit ez pdf-től függően nagyon gyorsan felkúszik a 100-as tartományba...
Namost ha tudjuk mindemellé azt is, hogy a windows _mindíg_ üresen fog tartni 40-60 mega memóriát minimum, akkor gyorsan eljutunk a swapping, amiről meg tudjuk, hogy lassú...
Sajnálom, hogy kategórikus voltam, nem állt szándékomban senkit sem megbántani, felhúzni, megsérteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U758 i7 8550u / 15,6" FHD IPS / 8Gb / 256Gb nvme SSD /
- Lenovo X1 YOGA 14.0 /4K-UHD(/2in1)i7-1260p/16GB/512GB SSD/5G/UJ
- Apple MacBook Pro 16" M4 Max / 128 GB RAM / 8 TB SSD magyar kiosztás
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a Linux tökéletesen jól megy rajta, és még biztonsági program sem kell terhelje, mert úgy sem fertőz meg semmi. 

.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés 

akkor ez tényleg tuti vétel, sztem ne nagyon várj, ritka az ilyen ajánlat...