Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kama
csendes tag
válasz
BluEyes
üzenetére
Ezer hála és köszönet BluEyesnek amiért felfedezte ezt a remek kis gépet.Én is vettem.
Remek kis gép pont ilyet vadásztam/120 ezer környékén sulinetbe/. A pöcök egér nem gáz,a kijeltő szép,bill. valóba csendes, bár a venti hangját én azért hallom.
Mit mondjak nem volt egyszerű megszerezni az eladó srác azt mondta hogy ez nem sulinetes,mert nincs benne az újságba
.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
kb. 5 perc után sikerült rávennem hogy telefonáljon már egyet hátha mégis az.Telefonálás,kolleganő felvilágosítja,hogy tegnap is eladtak egy ilyen gépet sulinetbe.Mindezt azért írom le mert ha nincsBluEyes meg ti többiek akik véleményeztétek ezt a notit valószínűleg nem veszem meg.
Mégegyszer köszönöm.
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Erre én neharagudj már de egy szórólap alapján döntöd el hogy sulinetes vagy nem.Hosszas beszégetés
kb. 5 perc után sikerült rávennem hogy telefonáljon már egyet hátha mégis az.Telefonálás,kolleganő felvilágosítja,hogy tegnap is eladtak egy ilyen gépet sulinetbe.Mindezt azért írom le mert ha nincsBluEyes meg ti többiek akik véleményeztétek ezt a notit valószínűleg nem veszem meg.