Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
devast
addikt
512 ramot vehetsz kb 13k bruttóért. Jobban megéri mint 512-eset venni +30-40k-ért.A boltban vásárlásnál valszeg kérhetsz bele, de ha azt kéred hogy a notit több rammal szállítsák(ergo nem a bolt rak bele +ramot mikor megjön a cucc, hanem az ibm pakolja bele szállítás előtt), akkor fizetned kell mint a katonatiszt. vga=> svideo átalakító?
Létezik most csekkoltam guglin(és valszeg működik is ha pénzért árulják
), külföldön 50$ körül van, mo-n fogalmam sincs mindjárt csekkolok tovább.
Csak úgy 1 példa az átalakítóra [link]. Még távirányítót is kapsz hozzá
Lol... google ezt is kidobta csekkold le [link]
[Szerkesztve] -
-
zsomle
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Első notimat szeretném megtalálni én is, vigigolvasva a sok jótanácsot úgy érzem hogy ezek között lesz a befutó:
[link]
[link]
[link]
A cáljaimra az első is tökéletesen megfelelne, kivéve a 256MB memóriát. Járatlan vagyok a témában, a kérdésem az hogy hogyan lehet ezt bővíteni sulinetes gépen? A boltban a vásárlásnál kérhetek bele még RAM-ot, vagy nekem kell utólag?
A másik hogy úgy látom, az egyiken sincs s-video kimenet, ami pedig jó lenne. Olvastam valahol hogy van átalakító amivel a VGA kimenetet lehet TV-re kötni. Működik ez? Van valakinek ezzel lapcsolatban gyakorlati tapasztalata?
Köszi előre is. -
mdk01
addikt
A 2sávos úton nem fér el 4autó egymás mellett, ezért tuti nem egyszerre érnek célba.
Lehet félmásodperccel késöbb, éri el célját az utolsó két autó, de nem egyszerre.
Nem tudom érthető amit kiakarok belőle hozni, de nem az a célom hogy az autót egy bithez hasonlítsam.
Mind1 hagyjuk.
-
d900t
senior tag
Az M7-es 2 sávos - helyenként 3 . Ettől függetlenül 2 autó ugyanannyi idő alatt ér le, mint 4. Mondjuk ha 20000-ről beszélnénk, akkor nem mindegy.
Mire bejön a Vista és az összes progit lecserélik 64 bitesre, eltelik vagy 3 év. A 32 bitnek 5 kellett. 3 év múlva ezek a noteszek már kukában lesznek, köszönhetően a gyári programozott öregedésnek
-
Enjoy
addikt
Hy!
teszem azt , h megrendelem a notit, átveszem a pasitól a csomagot, otthon megnézem, kiprobálok mindent, és ha látom, h pixelhibás a kijelző, vagy vmi más pl dvd író rosszalkodik, akkor hogyan kell eljárni?
vagy inkább megéri 100km-t felutazni, és úgy megvenni?(usanotebook)
köszi a válaszokat!
-
devast
addikt
]Hidd el, legszivesebben használt t4x-et vagy renew cuccot vennék. De akkor bukta sulinet.
Btw ezt a HP-nál komolyan gondolják?
''Hibás képpontok a kijelzőn: A képpont (pixel) hiba a TFT gyártástechnológia hiányosságainak velejárója. Egyetlen gyártó sem garantálja (de törekedik rá) a teljesen hibamentes kijelzőt, így pár hibás képpont nem jelenti automatikusan a kijelző hibáját. A teljesen hibátlan kijelző sajnos pusztán a szerencse dolga. A HP a TFT kijelzők pixelhibáinak elbírálására a nemzetközileg használt ISO 13406 ClassII szabványt alkalmazza. Ez alapján kerül megállapításra, hogy egy kijelző hibás-e, vagy sem.'' -
mdk01
addikt
Egyértelműen a 2.
Pentium-M, ezért speedstep és 2mb Cache
Ami még jó, legalábbis nekem hogy WXGA.
A vinyó kisebb egy 20-sal de azt lehet cserélni.
Érdemes notiválasztásnál az olyan dolgokat az előtérbe helyezni amit késöbb nem lehet cserélni.
A 7300-as vidkari is jobb sztem mint egy x200.
Jó kis gép tetszik nekem is csak kár hogy asus, azokról nem sokat lehet tudni dícsérik is meg fikázzák is, egyéntől függ. -
H_Adam
csendes tag
nah megrendeltem az első laptopom [link] majd írok tapasztalatokat holnapután ^^
-
devast
addikt
Hát nemtom... ez a hp több problémába is ütközik
Egyrészt nemtok tapizni, mutert meg nemtom vidékről gyakran felcipelni bp-re(240km). Meg ahogy így csekkolom ez a 6110 210 bruttó kategóriában van, akkor még ~30k a +2 év gar, táska 10-15k kutyafüle satöbbi... ennyi lóvé meg nincs rá(csóró fősulis vagyok evvan)... Még azért utánnanézek ennek a hp dolognak neten, de nem sok reményt fűzök hozzá.
edit: WinXP-ért sem vagyok hajlandó felárat fizetni.
[Szerkesztve] -
ssage
csendes tag
Egyértelműen a Pentium M-est választanám.
Amik mellette szólnak:
- 2MB L2Cashe
- és ami fontosabb támogatja a speedstep-et(terheléstől függően állítja a proci órajelét), ezért kevésbé melegszik és kevesebbet fogyaszt
Szerintem a Celeron M procis gépnél kamu a 4 órás üzemidő.
Egyébként az asus jó választás, eddig csak jót hallottam róla. -
mdk01
addikt
Igazad van, de én futnék még1 kört a Hp körül és megnézném azt a 6110-est mert ha ott nem hibog a kasztni akkor mégjobban jársz.
Fi**om sincs hogy hol lehetne HP-ket tapogatni, de sztem csak BP.-en.
Én szfvár-i vagyok és IBM-et is csak az Ósönbe tudtam tapogatni, nincs egy normális notis bolt se.
, MM meg tele van fuji-val acer-rel meg asus-szal.
[Szerkesztve] -
A garanciat kerdezd meg a helyi IBM kepviselettol. Egyebkent ok tenyleg korrekt banda, itt Mo-n is ugy mukodik minden, mint mondjuk Ny-Europaban (pl. veletlenul sem hajtanak el azzal, hogy a vilaggarancia az Mo-n nem ervenyes, es nem kell nekik a szamlat se bemutatni, a sorozatszambol tudjak, hogy garis-e a gep).
-
H_Adam
csendes tag
jó csessze meg az összes notebook megrendelem végre amit szeretnék mindenki belegyezik a családba erre felhív a csaj h hát még sincs mert 1 napja kivették sulinetből.. no comment mindjárt nem veszek semmit azt inkább eliszom a pénzt D

-
devast
addikt
Na voltam tapikörúton, habár csak fusi acer és asus gépet sikerült itt találnom. Nagyon röviden: az acer és fusi gépek billje sincs szinte semmivel alátámasztva, olyan érzés mintha át tudnám nyomni a gépen a gombot
Az asus gépnek stabil a bill-je. Lcd/fedő egyik esetben sem nézett ki valami stabil megoldásnak. Nem hajlítgattam erősebben, mert eltörött volna(így is elég hüjén néztek rám az eladók, vidéken a mosógépek mellet hujegyerek a notik fedelét b*zerálja...). Arról már nem is beszélek hogy az összes kopós fröccsöntött műanyagból volt, festve. Ha csak ez a baja az ibm-nek az még belefér. Viszont nem fog kettétörni a fedél, a zsanér bírni fogja, és ibm szervíz >>> Hp szervíz(egyes emberkék tapasztalataira alapozva).
Mod2-re: Angol IBM oldal szerint a garanciális időn belül bármikor kérhetsz garihosszabbítást, Magyar információkat összeszedve asszem vásárlástól számított 30 napon belül lehet igényelni.
Igazából nemtom... ebben a kategóriában kompromisszumokat kell kötni. Ennyi pénzér tökéletes stuffot senki nem árul(sajnos). És abban nem kötök kompromisszumot hogy hordozható legyen-e
[Szerkesztve] -
H_Adam
csendes tag
mdk köszönöm a választ! végülis a 4.et választottam és ez az 1 giga ramos verzió
ő az: [link]
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Nem rossz választás de...
Én is olvasgattam mint te és azt hittem azért az r50-es gépek jobbak mint a többi márka belépőszintű gépei.
Voltam megtapizni Ósönbe ezt a csodát és bill alatt a műanyag borítás olyan 0,5-1mm vastag lehetett és belehetett nyomni, magyarán hibogott.
Ezért nem tetszik és érdemes volna elmenned és körbefogdosnod.
A Hp alapgépeit nem tapiztam még de vhogy mintha masszivabbnak tünnének így képről...ezt mondtam képről az IBM-re is.
Nézd meg a 6110-est te is ami még CENTRINO-s is.
MOD:
A garbővítés oylan 20k egy évre és 35k 2évre, ha jól emléxem vmi ilyesmit olvastam még anno, tehát kb. ilyen árra számíts, az IBM-nél
MOD2:
Jah és volt vmi kavarc hogy vmelyik márkánál csak a vásárlást követő 1-2héten belül lehet bővíteni a gart, de vhol meg 1 év után is.
Nem tom, keress rá a notis topicba.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Szevasztok rég jártam erre, de mivel valami notebook vásárlását tervezem sulinetben gondoltam írok 1-2 dolgot. Az elmúlt napot fórumozgatással töltöttem, nagyjából kirajzolódott előttem mi lesz. Azt úgy nagyjából felfogtam consumer kategóriában minőseget nem nagyon fogok kapni, business class cuccok meg nekem drágák. Nem igazán érdekel milyen 3d van benne, nem kell dvd író, legyen megbízható, masszív, minnél tovább képes legyen aksiról üzemelni(Pentium M nem celeron), garanciával nem igazán szeretnék szívni, nem mutiba veszem divatcikknek hanem használni. Van asztali gépem, szal nem DTR-re van szükségem. Subnotit tutkó nem kapok olcsón, főleg nem sulinetben, szal maradnak a 3 kilós csodák

Úgy ezen paraméterek alapján, kb minden gyártót kizártam ebben a kategóriában... Fröccsöntött műanyag csodákat lehet vásárolni, ami reped, törik minden baja van ez nem müxik az nem müxik etc...
Maradt talán ez[link]
Erősítsen már meg valaki abban, hogy ez már valamivel masszívabb mint a többi consumer class modell. Ehhez kapcsolódóan: Mennyit kóstál erre a gépre a gari kibővítés? Mert sehol nem találtam erről infót. -
mdk01
addikt
-
mdk01
addikt
válasz
Ghost Dog
üzenetére
Hali!
Értem én de a Pentium mellé most sem írtál mhz-et.
Mivel a Pentium M tudtommal egy újabb csoda elvileg ha összeségébe nézzük jobbanka kell lennie egy sempronnál.
Melegszik a sempron és nincs benne speedstep.
Ha a melegedését még párosítjuk egy vékony gyenge kasztnival(szinte bármely márka belépőszntű gépére értve) eléggé kellemetlen tud lenni a dolog, mivel átmelegszik a kasztni a bill. alatt és nem tudos túl sokáig rajta tartani a kezed...meg ha mégis akkor meg izzad.
A márkahűséges témát nem neked írtam hanem úgy mindenkinek.
Jó fele nézelődsz esetleg érdemes megnézni a Lenovo gépeket(Ők vették meg az IBM notigyártó részét) mert elég szép gépeik vannak és ha nem hülyék akkor hozzák a régi IBM minőséget.
6125-ről meg írtam eggyel feljebb.
Ha nem fontos a sulinet akkor jó a 6125 egy Pentium M- vagy turion64-el párosítva.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
1.
Nagyon jó gép én is gondolkodtam rajta de ugye sempron arról meg leírtam a véleményem.
Miért Sempron?
Parancsolj....[link]
Intel pentium M dothan maggal, sulinetbe, 210k-60k
2. 3.
Ez a kettő ua. csak az egyiknek touch pad-ja van a másik meg érintőképernyős is pluszba, és az egyiks wide screen a másik meg normál.
Aza gond hogy a photshopnál jól jöna widescreen mert a toolbarokat kitudod rakni oldalra és nagyon munkaasztalod marad egy kicsivel de a war3 meg nem tudom mennyire alkalmazkodik a wide screen-hez.Kérdezz utána hogy war3 hogy viselkedik e téren.
4.Nem jön be rajta a gép csak az oldal.
Összefoglalva a 4. -et nem ismerve az elsőt venném amit linkeltem(6110) de csak mert HP és azok általában jók , bár még nem olvastam utána ennek a típusnak. -
Enjoy
addikt
válasz
Ghost Dog
üzenetére
32bites progik ugyanúgy elmennek rajta nem?, ha meg lesznek már 64bites progik, akkor feltudom őket majd rakni... vagy nem így megy? ezt a 64 -32bites dolgot nemigazán értem, csak annyit hallottam, róla, h sokkal gyorsabb...
Köszi Ghos Dog az ajánlatot, de még megnézem a többi notit is!!!
amúgy várok még ajánlatokat!(HP,ASUS,IBM,ACER...)
[Szerkesztve] -
Ghost Dog
csendes tag
-
Ghost Dog
csendes tag
Köszi a választ!
A teljesítményösszehasonlítást természetesen a sempron 3100+ és Pentium M között értettem.
''Én sempront nem vennék semmi pénzért se, mivel utána olvastam és meggyőződtem biznyos dolgokról.'' <= Esetleg ez kifejtenéd pár szóban ?
Nem a márkahűség alapján döntök de utánaolvasva ezt a két márkát (HP IBM) tartják a legjobbnak ebben az árkategóriában.
Annyira nem sürgős 1-2 napot tudok még várni.
Már régóta nézegetem őket de most tudok 1nagyon jó hitelkonstrukciót, viszont ebből kifolyólag csak a chs gépei jöhetnek szóba.
Olvasgattam az nx6125-ös topicot egyre jobban tetszik a gép. -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni! első notebookomat akarom megvenni, és a következőek a feltételeim(remélem tudtok vmi jót ajánlani)
- 200k-250k Ft körül
- lehetőleg Sulinetben
- Intel Pentium M, vagy AMD Turion proci
- 60gb-os vinyó
- min. 512 ram
- videokari vigyen el egy régi-2002es játékot, az új játékok nem érdekelnek-inkább dvd-nézés
- min. 1 év gari
- Wlan
- ha lenne benne Bluetooth, az se lenne rosz, de nem olyan fontos!
remélem tudtok vmi notit ajánlani!
ezer hála a helpért!
-
mdk01
addikt
válasz
Ghost Dog
üzenetére
Trackpoint-tól ne félj , mert jó dolog.
A Sempron annyival rosszabb a pentium-M-től hogy jobban melegszik, és nincs benne speedstep, ha jól tudom.
A teljesítményt nem egészen értem mert nem mind1 hogy egy semprn 3100+ hasonlítunk egy pentium 800-hoz vagy fordítva.
Én sempront nem vennék semmi pénzért se, mivel utána olvastam és meggyőződtem biznyos dolgokról.
Soha ne a márkahűség döntsön egy műszaki cikk megvételénél mert pl. lehet hogy az ASUS vagy a FUJI nem a legjobb laptopokat gyártja a világon de PDA-ba meg az élvonalba van.
Ha nem sűrgős annyira a laptopvásárlás(márpedig jó ha nem az mert nem szabad elkapkodni)
akkor látogass el ide és olvasgass egy picit, én is ezt teszem lassan egy éve.
[link] -
H_Adam
csendes tag
hali megint
én még mindig nem tudok dönteni ugyanis az ASUS A6R-B115-öt az usanotebook kivette a sulinetes termékek közül... nah hát találtam helyet ahol meg lehet venni de ott már 211ezer ft 200 helyett, viszont akkor már láttam 216ezerért toshiba A100-529-est -.- és ha jobb akkor megéri azt az 5ezer ftot szal most megint nem tom 
itt van az asus 211ért [link]
ez meg a toshiba [link]
jah és néztem HP-t bár ez gyengébbnek tünik
[link]
meg toshiba L100-119 ennek meg baráti az ára
[link]
most megint nem tom mi legyen mert már meg akartam rendelni az asus-t erre leveszik árlistáról másik helyen meg +10ezer... marha jó -.-
jah és még valami: a toshibában meg az asusban is radeonx200as van de az elsőben a chipset mobil Intel 945gm a másodikban meg ATI Xpress chipset. ez mennyire számít??
[Szerkesztve] -
Ghost Dog
csendes tag
Szevasztok!
Ezt a két gépet néztem ki: 1 [link]
2 [link]
Igazából a hp tetszik nx6110-est már kipróbáltam, az tetszett. Gondolom nincs külsőre sok különbség a 6125.-ös és 6110-es között, csak hát a sempronos proci nem tetszik .Ibm-et még nem láttam de gondolom az se lehet rossz csak a trackpointtól félek 1 kicsit(még nem láttam ilyet)
Két fő kérdésem lenne: - Ennek a Sempron proci-nak a teljesítménye mennyire marad el a pentiumétól? Kb hány %?
- A video kártyák közül melyik a jobb ? ha jól tudom az Ibm-nek csak 64 Mb a max megosztott memóriája,míg a hp-jé128Mb.
Főleg netezésre, szövegszerkesztésre,de 1 kis játékra is használnám (régebbi c&c esetleg lineage2 )
[Szerkesztve] -
humax
senior tag
sziasztok
1) a TrueBrite kijelzok jobbak vagy, nem fenjes kijelzok ?
,a TrueBrite kijelzok nem zavarnak amikor filmet nezel rajta es pl:szobanak a lampaja latszik a monitoron?
2) norma pentium jo vagy duo core?
3)integerad Grafikus vezérlő biztatok?
koszonom
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
Ma épp Battlefield Vietnámot tettem rá és az is fut...
megáll az ész ! -
hecktor
aktív tag
Sulinetes gépeket lehet bővíteni?
-
H_Adam
csendes tag
köszönöm mindenkinek a választ! sztem az asus marad ^^
-
Illidan
tag
A plusz gari tényleg fontos szempont, de erre is van megoldás - garanciabővités (persze nem olcsó mulatság, de egy alaplapcsere méginkább nem)
Processzor szempontjából viszont jobb választás az IBM és a HP is, mint az Asus.
H_Adamnek azt tanácsolnám, hogy nézze meg mind és amelyik tetszik azt vegye meg. A felsorolt háromból én az Asus, Toshiba, Acer sorrendben választanék, persze csak akkor, ha nincs se IBM, se HP.
(Toshibaból inkább az M-eket ajánlják, Acerekből meg általában egyiket sem ) -
H_Adam
csendes tag
Sziasztok! Nah nagyon gyorsan kell választanom egy laptopot max 210ezer pénzig. Belinkelem amiket néztem és légyszi adjatok választ mert fogalmam sincs melyik lenne a jó
Igazából netre kell meg néha egy kis warcraft 3-ra más nagyobb játékra nem.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
ezeket néztem igy elsőre. nekem a toshiba és az acer tűnt jobbnak talán de nem tudom igazából nem nagyon értek ehhez, szóval szerintetek jó vmelyik vagy mást kéne venni? a választ mindenkinek köszönöm előre is
-
canniball
nagyúr
Régen léteztek sulinetes keresők, ahol meg lehetett nézni, hogy milyen eszközt-hol-mennyiért lehetett kapni. Van-e még most is ilyen (konkrétan sulinetes notebookokra)?
-
mohacsizs
csendes tag
Igénybe lehet venni még a 3 x 60 ezer Ft adókedvezményt (3 éven keresztül), ha idén dec. 31-ig veszek laptopot hitelre és évente 120 ezer Ft-ot törlesztek? Még nem vettem semmit sulinettel.
Bocs ha már volt, de ezek a szabályok folyton változnak... -
mimike
tag
Megmondaná vki, hogy hol lehet megváltoztatni a jelszavamat?
Sehol sem találom.
-
mimike
tag
ma végre magrendeltem első laptopomat

[link] -
gyz_
csendes tag
gondolod, ha 30 napon belül vmi problémám lett volna vele, akkor most jó szívvel ajánlanám?

az igazság az, hogy nem volt szükségem valami erőgépre, az én munkámhoz bőven elég ez a konfig, persze a memóriát leszámítva (ezt már csak az xp miatt is érdemes bővíteni)
Az R az IBM legegyszerűbb sorozata, de még így is igényes és strapabírónak tűnik. A billentyűzete nekem eddig a legjobb, amit használtam, de persze ez biztos ízlés dolga. a trackpointtól egy kicsit féltem, de fél nap alatt megszoktam, és most már sokkal kényelmesebbnek tartom, mint a touchpadet. mondjuk azért a legjobb még mindig az egér
szóvalén nagyon elégedett vagyok, ám szerintem ár/érték arányban még van egy ennél is jobb választás: [link]
gondolkodtam, hogy ne ezt vegyem-e meg, de végül úgy döntöttem, a különbozetet az asztali gépemre költöm -
gyz_
csendes tag
szia,
nekem egy hónapja van ilyenem, dvd.íróval és 768 mb rammal (így összesen 186 e volt).
tökéletesen elégedett vagyok vele, ezért az árért nem hiszem, hogy ma lenne jobb választás. az akku 2 és háromnegyed órát bír office, net, képnézegető és adobe reader, ill. szótárprogram párhuzamos használatával. -
mimike
tag
Sziasztok!
Erről a gépről mit gondoltok?
[link] -
Lui76
őstag
Hú ezek sem rosszak !
Jó a grafikus kártya ,csak sztem a 256mb ram kevés
ha játszani is szeretnél rajta, ha meg bővited már nem annyi.
Öcsémnek kellett most választanom sulinetben 200-ig max,
szal vater nem sokat szánt rá...
207600-ért választottam Asus A6R B115-t
[link]
2év gari,512mb ram, webcamera ,oprendszer nélkül,
Én asszem ennyi a max amit a pénzből kilehetett hozni... -
H_Adam
csendes tag
ide is felteszem a kérdést

látom az albacompos notiknál h a linuxos 20ezerrel olcsóbb mint az xps nah most nekem van eredeti xpm... akkor ha megveszem a linuxosat és simán nyomok egy formatot akkor simán rá tudom tenni az xp professionalom? -
Angyal07
tag
Hi,
Ha volt már ilyen kérdés akko bocsi, de nem olvastam végig a topicot. Szóval az új Apple notebookok nem kaphatók sulinetben esetleg? Engem egy MacBook érdekelne igazán, de nem találok erről infót. Kérlek segítsetek, ha tudtok erről vmi infót...
-
ittvana
csendes tag
tapasztalatokert nezz be ide:
albacomp notebook velemenyek: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=109002
itt sok albacomp tulaj leirja a velemenyet (sztem altalaban pozitivat).
ha a legutobbi 2 tippedet is velemenyeznem kene, akkor az 1-est itt is kizarnam, ez egy eleg alap konfiguracio, bar eleg kedvezo aron (de en lebeszelnelek rola).
a 2-es egyetlen gyenge pontja a 256 MB RAM, ehhez meg hozza kene tenned, mert szegeny windows is kuszkodni fog vele. es ha esetleg filmeket vagy sok zenet szeretnel tarolni, akkor a 40 GB vinyo sem fog sokaig tartani. (amugy a geforce 6600 tudtommal kicsit gyengebb az X700-nal, de hasonloak). -
H_Adam
csendes tag
köszi a választ! és lenne még 1 kérdésem mi a véleményetek az albacomp notebookokról? mert ott vannak nagyon olcsón és nagyon jónak néznek ki pl
[link]
vagy mondjuk ez is
[link]
geforce 6600-as kártyával 227ért?
vélemények ezekkel kapcsolatban? mert nem nagyon láttam itt h ezeket vki nézte volna, lehet tudtok vmit amit én nem? 
-
ittvana
csendes tag
en a 2-es vagy a 3-as variaciora adnam a voksom.
a 2-es javara az X700-as videokartyat irnam, ami jol johet jatekokhoz, akar meg - korlatozottan - az ujabbakhoz is.
a 3-asban van ezek kozott a legjobb mobil processzor, ami akkor elony, ha magaddal is viszed a gepet, nem csak otthon hasznalod. az 1 giga RAM sem mellekes. viszont a sis videovezerlo nem a legprofibb, bar a warcraft 3 talan elfut rajta.
az 1-es mellett a 2 ev garanciat tudnam felhozni, amugy mindenben hatranyban van a masik kettohoz kepest.
de hallgassuk meg masok velemenyet is! -
H_Adam
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémán h sulinetben akarok notebookot venni de gőzöm nincs milyet
Netre kéne meg max ilyen warcraft 3 szintü játékra h fusson vmi alacsony felbontáson... Szerintetek ezek közül melyik a jó vagy esetleg mást ajánlottok?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
plz valaki gyorsan mondjon véleményt a napokban kéne megvennem
-
-
sssent
senior tag
A garhosszabbítás pl. ibm notikra simán megy, ugyanis ott a vásárlástól számított 30 napon belül akárhol, ahol ilyennel foglalkoznak (a vásárlás helyétől függetlenül) a számla ellenében meg lehet vásárolni a kiterjesztést. Hogy a számla sulinetes gépről szól, vagy sem az senkit nem érdekel. A hp-nál mintha ugyanez lenne a módi, csak ott még a 30 napos határidő sincs. Hogy a FUSI-k garkiterjesztése hogyan működik pontosan, azt nem tudom. De érdemes lehet más kereskedőnél is rákérdezni erre.
-
Bade
tag
találtam egy olyan notit,amit keresek sulinetben,de azt mondták,hogy sulinetesnél nem lehet garit hosszabítani,így inkább elálltam tőle
-
Lui76
őstag
Egyedül az Asus 2 év garis a sulinetben ?
-
Bade
tag
Engem egy ilyen noti érdekelne Sulinetben:
[link]
FUJITSU SIEMENS Amilo M1437G 07
Ha láttok ilyet valahol írjatok! -
mimike
tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni sulinetben, de sajnos nem sokat értek hozzá.
A fontos az, hogy olcsó legyen, legyen benne wlan, és lehetőleg kicsi legyen a súlya.
Főleg netezésre kellene.
Tudnátok segíteni?
Mit ajánlotok? -
Imy
veterán
Az ASUS-nak mi is a pontosabb tiposa? Mert ezenbelül van még néhány.
Nekem aSUS-om van (A3L-5028) jonak találom, a 8 cellás aksival 3ora20perctöl 4 oráig(levett kijelzővilágitás melett) terjed az üzemideje. Én az ASUSt ajánlanám, nekem eddig nem volt vele gondom, csak Nekem is kevés a memoria (512mb) mivel azt használja a videokártya is, de a régi DDR-t drágán lehet megkapni, alegolcsobb noname is 13e Ft, a márkásak 16-18e Ft
-
Niczo
senior tag
Hali!
Én az 1.-es géppel rendelkezem, bár elég rövid ideje, ugyhogy még nincs vele olyan sok tapasztalatom. Ami van: halk, nem melegszik, nagyon szép a kijelző képe. Az akku üzemidejét még nem mértem pontosan, ahogy használtam kb 3 óra lehet (néhány nem gyári honlapon 4,5 órát is olvastam, de ez szerintem baromság, hacsak nem teljesen levett fényerő mellett passziánszoztak
) Ennyi idő alatt megbízhatóság passz, szerencsére szervizre se volt még szükség. De van toshibás topik is, olvass bele: [link]
A memóriát könnyű bővíteni, egy csavart kell kicsavarni és egykis fedelet levenni és kész.
Megnéztem az Asus notit is amit linkeltél, de a helyedbe Celeronos gépet nem vennék. Az X200 vga azért valamivel jobb a GMA 900-nál, de játszani egyikkel sem érdemes. Persze ehhez kapsz egeret meg táskát, de ne ez alapján dönts. A 2év gar viszont nem hátrány. Amúgy Asus notival aztán tényleg semmi tapasztalatom nincs (bár a Media Marktban láttam egyet -tipus passz- az elég jól összerakottnak tűnt)
Szerk: bocsi a 4,5 órát pont a gyári honlap írta, de szerintem akkoris hihetetlen
[Szerkesztve] -
tsong
csendes tag
Sziasztok!
1. Toshiba M70-340
http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=116669
vagy
2. Asus A6R
http://hu.asus.com/products4.aspx?l1=5&l2=24&l3=0&model=665&modelmenu=1
Melóhoz kell (webdesign, grafika). elég ha 1-est vagy 2-est válaszoltok, aszerint hogy a következő kritériumoknak melyik tesz jobban eleget:
- hosszú akkumlátor idő
- halkság
- ne melegedjen túlságosan
- megbízhatóság
- megfelelő itthoni szervízlehetőségek
- kijelző minőség
jah, és szeretnék belepakolni majd valahogy 1GB ram-ot 512 helyett - fontos hogy ez is könnyen megoldható legyen!
köszönöm a segítséget! -
b.janko
tag
Na sziasztok...
Itt is szeretném megköszönni mindenkinek a nekem nyújtott segítséget...
Megvásároltam ACER 4152LMi típusú laptopom 198.000Ft-ért....
[link] Cégnél vettem konkrétan +512MB rammal és 1 év garanciabővítéssel...
Igaz hogy csak 1 napos, de eddig nagyon elégedett vagyok... Meglepően sokat elmegy 1 aksival... szerintem normálisan is néz ki, ár/érték arányban szerintem ez a legjobb választás...
További tapasztalatokról még beszámolok szerintem... -
Fütyesz
aktív tag
Hát úgy érzem ezek után hogy tényleg meggondolandó ne hiába vannak drágább notik roszabb videovezérlővel meg stb. A családon belül is azt mondják hogy ilyen áron nem lehet játékra alkalmas gépet venni ami ne menne gyorsan tönkre

De ez van, az lebeg a szemem előtt hogy talán ennyi pénzből(ha nem is ennyiből de majd sikerül dx10 karit venni 1 év múlva
-
sssent
senior tag
- Kb. olyan erős, mint egy jóval olcsóbb, ugyanakkor nem sokkal kevésbé mobilis desktop pc. - Memórián és hdd-n kívül nagyjából semmi sem cserélhető rajta, tehát seperc alatt elavul. De sebaj, legalább nem kell mindig valami új komponensre kuporgatni.
- Tuti grill és hajszárító funkciókkal rendelkezik, amivel az asztali valószínűleg nem.
- Remek kirándulási lehetőség a szervízbe menet és jövet.
Ha fenti tulajdonságok élvezete a szíved vágya, akkor vedd meg, nem fogsz csalódni. -
Fütyesz
aktív tag
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_01_sulinet
Szerintetek ez sulinetben ennyiért megéri? -
ctrl90
csendes tag
Üdv mindenkinek. A problémám a következő: olcsó laptopot keresek sulinettel és kinéztem magamnak két gépet is...
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/asus-a6rb007hb_sulinet
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=830
..amik elnyerték a tetszésemet. Most azonban megjelent egy új gép a láthatáron...
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=500
...és teljesen kétségbeestem. Ilyen jó teljesítményű gép ennyire olcsón, ugyanakkor viszont acer amiröl annyi panaszt hallottam mint viccet a kabaréban. Döntésképtelen vagyok mert hiába a jó teljesítmény ha csak a szervizesek élvezhetik ki mikor tesztelik
Tanácsra lenne szükségem!!!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 17-CP0678ng (Ryzen7 / 32GB DDR4 / 17,3" FHD / VEGA 8 2GB / 512GB SSD / Win11 / ÁFA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), külföldön 50$ körül van, mo-n fogalmam sincs mindjárt csekkolok tovább.

, MM meg tele van fuji-val acer-rel meg asus-szal.
ő az: 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)