Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
Aktív témák
-
littlemole
őstag
Nem nagyon tudok most hirtelen ismerőst akinek van.

Akinek meg igen, inkább nem zargatnám.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sulinet édesanyám nevére menne.
De amit beko írt hogy akár csak a sulinethez is adnak ilyen belépési kártyát örömteli hír ha igaz, mert akkor nem kellene szenvedni ismerős keresgetésével.
És akkor összejöhetne az IBM is ha még van egyáltalán valahol.
Egy másik kérdés. Ha utólag veszek pl egy USB-s vagy kártyás wifit akkor annak a fogyasztása mennyvel több mint az integráltakénak? Mennyivel előnytelenebb?
Mert ez is megoldás lehetne ha a HP-500-as (wifinélküli) marad. -
meander
tag
-
-
hpszi
tag
Műszaki paraméterekben biztosan megéri, de én amikor élőben láttam, inkább lemondtam róla. Rossz volt hozzáérni ahhoz a műanyaghoz, amiből készítették, a touchpad széle is elég durva volt, a gombok a műanyagból vannak ''kihajlítva'' és a billentyűzet begörbül, ha gépelek rajta.
Pedig én is azt néztem ki magamnak - néhány hónapja 170-ért is volt a notebook.hu-nál.
de ha neked tetszik, akkor vedd meg és írd meg a tapasztalataidat, mert érdekel, hogy miről mondtam le egy Acer TravelMate 2413 WLMi (512MB) kedvéért.
Ami épp most van ''visszaküldés alatt'' mert a ventillátorja elég sűrűn bekapcsol és a 3.-4. bekapcsolás után már nem is akar kikapcsolni.
Lehet, hogy én vagyok nagyon szőrözős, de majd' negyedmillió forintért ne sistergést kelljen hallgatnom.
Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Silent Hill 2 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ArchiCAD és Artlantis topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És akkor összejöhetne az IBM is ha még van egyáltalán valahol.
mi a javaslatotok oka? Legalábbis eddig csak szélsőséges ,jaj de jó a hp.....na az egy fos, véleményeket kaptam.

![[kép] [kép]](http://www.hardware.info/images/news/m670_silver01_550.jpg)