Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
szijartg
őstag
válasz
istennyila
üzenetére
igen, magyar! fehérváron csinálják őket! ismerősömnek ilyen van. meg van vele elégedve. megfizethető teljesítmény 2 év garival. egyedül csak az akksira panaszkodik
-
szijartg
őstag
válasz
istennyila
üzenetére
regelned kell és utána mutatja az árakat! amúgy sztemis nagyon zavaró
-
--=Gefi=--
tag
válasz
istennyila
üzenetére
Az azért túlzás, hogy magyar, ezek gyakorlatilag Clevo alapú gépek más néven, szóval ha körülnézel a Clevos topikban, akkor biztos hasznos infokat kapsz, vagy: [link]
-
Viper
tag
válasz
istennyila
üzenetére
-
istennyila
csendes tag
találtam vmi érdekeset:
MAGYAR GYÁRTMÁNY
3.Albacomp Activa-Eco Mobil 101 hordozható számítógép(BNS10101-LIN)
Albacomp Activa notebook, 15,1'' XGA felbontású TFT kijelzővel, Intel PentiumM 1,73 GHz processzorral, 40 GB merevlemezzel, 512 MB memóriával, DVD-író/újraíróval.Linux operációs rendszer.2 év garancia. Pen-drive nélküli konfiguráció.
mindezt br. 242900Ft-ért SULINETTEL
Szerintetek?
http://shop.albacomp.hu/index.phtml?op=home&module=list&page=4 -
istennyila
csendes tag
a ramiris.hu-n nincsenek árak. Nagy szemétség, engem kifejezetten idegesít.
Itt van két gép linkje, szerintem megérnek egy kattintást...
1.www.usanotebook.hu/ntb.php?id=529
2.www.notebookstore.hu => HPQ nx6110-t keressétek -
_cirmos_
őstag
sziasztok! melyik a legolcsobb sulinetes laptop?
-
dalac5
tag
Sziasztok!
Mit tudtok a következő notebookról: Toshiba Satellite L20-182
Elsősorban az érdekelne, hogy mit takar az Ati X200-as videovezérlő, illetve hogy a billentyűzete angol,vagy magyar? Eddig nagyon sok jót hallottam a Toshibákról, mennyire megbízhatók az alsó kategóriás notebookjai?
Tulajdonképpen 2 gép közül szeretnék választani: az egyik ez a Toshiba, a másik pedig az Acer TM 2413NLM. Szerintetek melyik a jobb márka, melyik a mebízhatóbb,minőségibb?
Köszi:laci -
Shadowfax
addikt
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Nem ezzel keverted össze véletlenül? [link]

Ötlet: hívd fel a bótot!
412-04-08 -
erebus
tag
Most láttam csak, h a chipset támogatja a 64 bit-es cuccokat is
Szal ha sok pénzem lesz még vmikor, akár ki is cserélhetem a procit egy turionra 
A HP Premier Sound pedig - ha minden igaz - egy AC 97 audio egységet takar.
Más: mennyire hatékony egy beépített WiFi a kártyához képest? -
erebus
tag
Üdv!
Ti mit szóltok a köv. géphez?
[link]
Nem játékra kell, igazán csak vmi mobil gépre lenne szükségem.
A HP-ról igazán rosszat eddig még nem hallottam, sőt: inkább csak jobbakat. Bár ugye volt az a rossz akkus esetük ..
Szóval szerintetek ér ez a gép 250K-t?
Ha vkit érdekel, érdemes elolvasni az adatlapját is. Nem tűnik buta gépnek.
Még vmi: azt tom, h az X300 nem egy csúcs videókari, de tudja vki, h konkrétan mire képes? Sajna eddig nem sok használható infót találtam róla
-
Mr.Chaos
csendes tag
Huhh.. Az előzőt elég bő lére eresztettem...Sorry de fontos...
Még 1 kérés ha van olyan honlap ahol hozzá lehet jutni az összes sulinet keretében árult gép listájához és meg lehet tudni hogy azt hol árulják akkor az is nagy segitség lenne ha megírnátok...
Előre is kösz..
-
Mr.Chaos
csendes tag
Hali MindenkiNet!
Egy kis infóra lenne szükségem...
Sulinetes Notebook-ot szeretnék venni max. 300,000 Ft. értékben. (ebből persze lejönne a 60,000).
Eddig azonban nem találtam megfelelő gépet ill. ami az az egy ami vót az elfogyodd.
Alapigények: 80 GB merevlemez
512 MB RAM
15,4'' kijelző
A proci az mindegy hogy Intel Centrio vagy AMD Sempron
a lényeg hogy olyan teljesítmenye legyen mint egy
AMD Sempron 3200+ nak (de jó a 3000+ is)
Ja és ebbe a keretbe bele kellene férnie egy
ATi Mobility Radeon® X700/128MB-nak.
Ilyen van csak NEM SULINETES!!!!!
HA BÁRKI LÁT ehhez hasonló teljesítményűt sulinetesen PLEASE írja meg!!!
(Tök mindegy milyen márkájó na jó azért ne Albacomp legyen...)
:R :R :R
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt a Notebbok.hu-n találtam valami ilyesmi de ez azé nem jó mert nem sulinetes.
FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 01
15.4'' (1280x800) WXGA 16:9 GlareType AMD Mobil Athlon64 3200+ 2000 MHz CPU 512MB RAM 80GB HDD 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® X700/128MB Windows® XP Home Magyar
De ilyen a ACER Aspire 3023 WLMI 02 (szintén Notebook.hu) -
--=Gefi=--
tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Most nézem csak, hogy eltűnt ez a multibayes dolog a honlapról, tegnap még ott volt
Azért ha valakinek van ötlete, az ne habozzon megosztani velem 
-
--=Gefi=--
tag
Ezt a gépet [link] ugye árulják sulinetben illetve ''normál'' formában is. A kérdésem az lenne, hogy az oldalon feltüntetett multibayes opció (második akku CDrom helyére) Sulinetben is ugyanúgy kivitelezhető, vagy sulinetes gépeket nem lehet így konfigolni?
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Köszi az intuitiv reagálást. Vagy mi. Ezt is beleveszem a döntésbe..
De valaki tud konkrét tapasztalatokat is mondani? minden téren tényleg -
Radeon_5
aktív tag
ASUS A6VA-Q012
vs.
ACER Aspire 5024 WLMI
ki mit mond?
mindent figyelembe véve.
Majdnem ugyanazok, csak az Acer 1.8-as Turion, az Asus meg 1.6-os Dothan. Tapasztalatok érdekelnének, hogy pl. megéri-e rááldoznom +20000ezret az Asus-ra, h minőségben téleg sokkal jobb-e, mivel drágább, pedig elvileg gyengébb a procija. kössze! -
szijartg
őstag
válasz
istennyila
üzenetére
2. Ezen a fórumon találtam ezt a gépet: FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School
ez a gép már sajna nincs sulinetben! -
Gazala
aktív tag
280k-ért már tudsz Intel Pentium M procis cuccot venni ami jobb mint a ceka, 1.6-os felel meg egy 2.6-2.8-as asztali pentiumnak, bár ez csak hasracsapás szerűen

Bár ez AMD, de a videókártya nem rossz: [link]
Remélem nem mondtam rosszat
-
Imy
veterán
Helló!
Milyen árfekvésben gondolkodsz? Sulinetben akarod?
Az 1400as proci elég (nekem 1500as celeronom van), ha internetre, filmnézésre, mp3 hallgatásra, szövegszerkesztésre akarod használni.
Játékra ezek az olcsobb notik nem alkalmassak, ahoz hogy játszhass komolyabb játékkal magasabb árfekvésül kell venned. (4-500e).
A noti a mobilitás miatt jó, játékra nem érdemes venni.
Mennyit szánsz a notira? -
Imy
veterán
válasz
istennyila
üzenetére
AMD Sempront ne vegyél, L2 cache 128Kb, ami szerintem elég röhely, mert még a PII-es Celeronomnak volt ugyanekora.

Nekem a 3D Markt 2002 az integrált, megosztott memoriás videokártyámmal 2000 pontot csinált.
Amugy mire akarod használni a notit? Ha játékra, akkor magas árfekvésüt kell venned. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Én is most tervezem, hogy lecserélem az asztali gépemet egy laptopra. Mobilabb, melóhoz is jobb lenne, ha tudnám hozni-vinni, nomeg ha tavaszra télleg elindulok külföldre szerencsét próbálni, mégiscsak jobb ezt vinni
Node a lényeg : tudnak ezek a gépek annyit, mint mondjuk a mostani asztali gépem? Nekem ezek az 1400as procik elég aprónak tünnek, a 3200-as meg 3500as amdkkel szemben. Nomeg itt a videókártya kérdése is. Dobálózunk itt 1000Mhz-el, X800, 6600GT, 3dMark eredmények... De mit nyújtanak ezek a laptop videókártyák? Viszik úgy a játékokat, mint az asztali gépek? Egy Age of 3 elindul rajtuk? Fut is szépen? Nem kevéske a proci+videó a laptopokban hozzá?
Alapvetően nem játékra lenne ofkoz, de azért hetente 1-2 órát még jáccogatnék, ha idöm engedi... -
istennyila
csendes tag
Hello!
Most tervetek noteszgépet venni sulinetre és lenne néhány kérdésem:
1.Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB40 vagy AMD Mob. Sempron 3000+ ?
2. Ezen a fórumon találtam ezt a gépet: FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School
-minden faint volt vele kapcsolatban egészen addig, amíg egy az ezen az oldalon talált notebook-összehasnlító tesztet meg nem láttam, ahol a grafikai teljesítményt mérték. Az a gáz, h. a 3DMark 2001 4414 pontot, a 3DMArk 2002 1018-at, a 3Dmark 2003 pedig 258 pontot adott a gépnek. Ez nagyon gyenge a nagy többséghez képest. :( Viszont az igazsághoz tartozik, h. nem volt adat a video-memória nagyságáról. Nekem elég hihetetlennek tűnik.
Ehhez mit szóltok?
Köszi. -
Imy
veterán
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Az általam irt 3 óra 10 perc, az a minimum, amit kibirt!
Ekkor folyamatossan zenét hallgattam, Másolgattam az USBs vinyo, s a belső vinyo közöt, s neteztem, progikat telepítettem. -
Imy
veterán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Igaad van, de
Az általad emlitett IBM a következökkel tud kevesebbet:
IBM ASUS
1400MHz 1500MHz
256MB RAM 512MB RAM
40GB 60GB
4X DVD író 8X DVD író
XP op. rendszer OP rendszer nélkül
2Db USB 4Db USB
nincs kártyaolvasó MMC,SD, MS kártyaolvasó
Párhuzamos port
Mikrofon
1Év garancia 2Év garancia
2.9Kg 2.6Kg
USBs optikai egér
Notebook táska
A 2 év garanciát nem hiába adják, s az általam emlitett többletudás, garancia, kiegészítők szerintem sokat érnek, s az ASUS jó vétel. ASUS nem rossz márka!
Ez csak egy tanács, nem akarlak rábeszélni! -
--=Gefi=--
tag
Ezek az adatok átlagos használat mellett születtek? Mert ha igen, akkor egy nagy dilemmámat oldanád meg

Nem akarnék 250K-t kifizetni egy Dothan procis notiért, mert Celeron M-eset megkapom Sulinetben 200K körül, és ha a kedvezményt levonod az 100K-s különbség.
Szóval az általad írt noti az Celeronos, és érdekelne, hogy milyen mértékű használatnál sikerült mérni ezt a 3óra 10percet (ill. 4órát)? -
Shadowfax
addikt
Nem, nem drága. Nagyon jó kis vétel.
De közben valamely fórumos kolléga felhívta a figyelmemet egy még jobb R50e-s sulinet ajánlatra: [link]
Ez egy IBM. Sokkal strapabíróbb, mint bármely más gép. Bár szerintem a Te ASUSod is megérte, csak legfeljebb jobban kell kímélni.
Mondjuk nekem a nagy álmom egy IBM T42-es, de az sohanap lesz sunyinetben.
-
Imy
veterán
Nekem A3L-5028-am van.
Ennél a notinál lehet teljesíményszinteket állítani.
Maximális teljesítménynél, ugy 3 óra 10perc, de ha a kijelző fényerejét visszaveszed, s átálitod másik módba, pl ha mailezel, akkor min 4 órát is kibir.
4400mAh-s az aksija amugy, ami nem kevés.
A Dell D600-nak (ami 400e Ft) annak is csak ugy 2500mAh...és 2 órát bír ki...
-
erebus
tag
Üdv!
Nem tud vki belső infókat, h milyen gépek várhatók sulinetben nov. 1-től ill. milyen árban? Aki olyan helyen dolgozik igazán kiszivárogtathatna vmit
-
4d
aktív tag
A tecsóban Asus A3L-5055 189900.-
Szerintetek megéri? -
torbit
tag
Erről mi a véleményetek: HPQ EVO NX6110 PY461ES
262-ért jó vétel? -
Radeon_5
aktív tag
Hali!
Sulinetes cuccokat vadászok 1 ideje és kicsit utánajártam a dolgoknak. Az a baj hogy egyre jobban belemegyek és a minden kerám rá fog menni de ha 'eccer' veszek 'akkómá' jót próbálok.
Véleményeket kérek légyszi:
(kb. egy 10essel ezeknél a standard CHS-es sulinet áraknál mindet tudom olcsóbban is, csak nem tom megéri-e ilyen kisebb helyekről sulinetet venni..pl. megszünik a bolt-ugrott a garancia..létezik ilyen?)
ACER Aspire 3023wlmi:
279990 ft bruttó
15,4' wxga
amd sempron 3000+
512ddr
dvd rw dl
ati x600 64mb
gigabit lan, wifi b/g, irDa, firewire
ms xp home
ACER TM4401lmi:
309990 ft bruttó
15' xga
amd turion ml28 1600mHz
512ddr2 400mHz (2x256)
dvd rw dl
ati x700 64mb
gigabit lan, wifi b/g, irDa, firewire, 6in1 card reader
ms xp prof
ACER 5024wlmi:
329990 ft bruttó
15,4' wxga
amd turion ml28 1800mHz
512ddr
dvd rw dl
ati x700 128mb
gigabit lan, wifi b/g, irDa, firewire, 6in1 card reader
ms xp home
ACER 4102wlmi:
329990 ft bruttó
15,4' wxga
intel Penti-M 740 1700mHz
512 ddr2
dvd rw dl
ati x700 64mb
wifi b/g, irDa, firewire, 4usb
ms xp home
Továbbá hogy mennire számit/észrevehető az a különbség mondjuk hogy 5400 8mb sata vinyó (gyorsaságban,zajban), a ddr2-es memó, vagy a 64 és 128 megás x600, vagy x700-ak között. Ja és teljesitményben, és fogyasztásban akkor most Intel vagy AMD éri meg (Dothan vagy Turion)? Mennyire lehet később kihasználni a 64bitet? mert ez az AMD előnye. ja és a wxga-kon nem ratyi jáccani szélesvásznon olyan hülye felbontásban?
hülye kérdés, de még nem próbáltam, na. ''csak'' ennyi kérdésem lenne, aki szeret kibontakozni (vagy akár többen), annak hajrá
pliiz help SOS! -
torbit
tag
Sziasztok!
Végigolvastam a topikot, és el is döntöttem közben, hogy az Fusi Back to the school-ját veszem. De ha jól értettem nem lehet már ilyet kapni?
Ha nem akkor milyet ajánlanátok a jelenlegi kínálatból? Olyan 220-240 körül szánnék rá.
Más: lehet bugyuta a kérdés, de az s-video kimenet ugye azt jelenti, hogy tv-re is tudom kötni a gépet. Filmnézéshez fontos lenne.
Köszi a segítséget! -
Shadowfax
addikt
Valóban elírták - végigböngészgettem az IBM oldalát, de csak az új Z sorozatban lesz 15'4'' TFT. (egészen pontosan a Z60m típus).
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erebus
tag
Üdv!
Írnál még pár részletet is hozzá? Pl. chipset, mem-típus, hogy oszlik meg az a 15'', USB-k száma, videokari stb. stb. Mailt is írhatsz.
Ja igen: ez is sulinetben lenne? Jó lenne az a 60 ezer vissza ..
Vagy ez lenne az a gép?
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_a/amilo_a7645_04
[Szerkesztve] -
4d
aktív tag
Hello! A Fuji lx7300 jó ár/értékkel rendelkezik szerintem. Tudnátok még ajánlani valamilyet ami megérné venni? Véleményeket is szívesen fogadok erről a notiról.
-
szijartg
őstag
énis inkább Intel párti vagyok.
azért köszi...
de most már elegem lett, és már asszem tovább nem keresgélek. megtaláltam a számomra a legideálisabbat. és igaz nem sulinetben, meg egy kicsit drágább, de már több mint másfél hónapja notit keresek. belefáradtam...
itt a kiszemelt áldozat:
Bővebben: link -
Shadowfax
addikt
A Saturnban most van sulinetre IBM R50e.
15,4” TFT, Intel® Celeron® D 330 (1,4 GHz, 400 MHz FSB) processzor, 256 MB DDR RAM,
40 GB merevlemez, CD-RW/DVD ROM Combo drive, Intel Extreme Graphics 2 VGA, magyar nyelvű Microsoft Windows® XP Professional.
Mindez 199.990 Ft.
Az igazság az, hogy nem láttam még 15'4''-es TFT-t R50e típusban...
Most valami újat tanultam, vagy elírták? 
-
fsc
tag
válasz
szijartg
üzenetére
A Turion neked pl. megfelelő lenne?
Olyat tudnék novemberre szállítani, de d900t szerint az azért mégse centrino.
Amilo A 7645
Turion 64 MT-32 1,8 GHz
512 MB,
80 GB
15'', XP, WLAN, stb
Az ára cca 210+ÁFA lenne. Vennétek ilyet?
Még valami. A TFT kijelzőknél elég drámai változás várható, a kereslet megváltozása miatt a Glare panel és a 16:9 méretarány lesz a standard hamarosan. Magyarul, ez lesz az olcsó és 4:3-as a drágább, ill. sokan már nem fognak ilyet árulni. -
szijartg
őstag
nahh... a péntek reggeli jó hír! örülök neki!
mindegy, azért köszi d900t az infót.
akkor megint agyalhatok egy csomó idót mire találok megint egy normális notit árban és teljesítményben... -
d900t
senior tag
válasz
szijartg
üzenetére
A rossz hír az, hogy nem lesz. Véglegesen. A visszakerülés története annyi, hogy a Mammut és a Pólus nyitókészletét toltuk vissza a Váci útra. Mire visszaérkezett, egy híján az összes le lett kötve. A Back to School több dolog szerencsés együttállásának köszönhető. Pl. még áprilisban kötöttük le 190 forint alatti dollár árfolyam mellett. Most 210 ugyanez. Egy fix mennyiség volt, utórendelési lehetőség nélkül.
Lesz egy másik modell, de egyrészt egy jó hónap múlva (M1450G), másrészt lényegesen drágábbért.
Árban egy Acer lesz helyette, ami Pentium M és nettó 200 alatt, de némiképp gyengébb konfigban.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
szijartg
üzenetére
Tegnap voltam ott, s azt mondták, hogy kb 2 hét múlva kapnak készletet, de nem lehet tudni, mi lesz benne... Szal reménykedj!

Én is ezt a gépet néztem ki magamnak a Netről, de mikor közelről láttam, rájöttem, hogy a Glare Type nekem nem jön be...
Szép-szép, de zavar, hogy tükröződik - mondjuk reggel a fésülködésnél nem lenne hátrány...
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
már megint nincs a nb.hu-n

remélem még lesz... akkor elöbb kell lépni, asszem
megelőztél...
remélem jövőhéten vagy utána megint lesz. de azok szidják akiknek más márkájuk van.
ennyi pénzért tutira megérte/ megérné!
most figyelem minden nap, és ha lesz akkor sietek
[Szerkesztve] -
erebus
tag
válasz
szijartg
üzenetére
Közben megint elfogyott a 7440-es amilo ..
A fusi-ról én is hallottam rosszat, de őszintén szólva még nem volt olyan márka, amelyikről nem. Biztos minden gyártónál előfordulnak hibák. Persze lehet, h egyeseknél több, mint másoknál
A fusi nekem se a szívem csücske, de ebben a gépben benne volt minden, ami nekem kellett - volna - ráadásul egész jó áron.
Hátha lesz még novemberben is
És hátha még jobb áron
-
Tom19
tag
Vegyesen mindenhol. Mediamarkt, Pcland.hu, Sulinetinfo.hu.
-
Tom19
tag
Szerintetek Sulinetben melyik notebook-ot vegyem meg? ACER TM2413NLM, ACER TM2413LMI, Toshiba Satellite L10-202, ASUS A3L 5028? Melyiknek a legjobb az akksija és meddig bírja?
-
erebus
tag
Most néztem: megint van school a notebook.hu-nál

-
OddMan
őstag
Tudtok olyan sulinetben kapható S-Video kimenettel felszerelt notit, ami max. 150'000 bruttóból kijön?

-
erebus
tag
Megéri az a FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School notebookja az általam előbb leírt Asus A6U 5040-hez képest a plusz 50ezret? De most őszintén

-
erebus
tag
Üdv!
Én a köv. gépet láttam Sulinetben:
ASUS A6U 5040 15'' Mob. Semp. 3000+(25W), DVD+/-RW
15'' XGA, Mob. Semp. 3000+(25W), 256MB DDR, 40GB HDD, DVD+/-RW
A notebook paraméterei:
CPU : AMD Mob. Sempron 3000+
RAM : 256MB DDR
HDD : 40GB
LCD : TFT 15'' XGA
FELBONTÁS : 1024x768
CHIPSET : SIS M760GX+964L
VIDEO RAM : SIS M760GX megosztott
CD/DVD/CDRW : DVD+/-RW
FDD : Opcionális USB 1,44
INTEGRÁLT HANGKÁRTYA
INTEGRÁLT 56K MODEM
INTEGRÁLT ETHERNET 10/100
Belső antenna-WLAN
WLAN: IEEE 802.11b/g
4 db USB2.0 PORT
1 db INFRA PORT
1 db IEEE 1394
PCMCIA, SD/MMC/MS/MS Pro kártyaolvasó
VGA out
S-Video out
Párhuzamos port
AKKU : 8 cellás Li-Ion (1 év garancia)
Tömeg: 2,6kg
+ AJÁNDÉK hordtáska, optikai, USB egér
Garancia: 2 év
Mindezt 196-198 ezerért.
Bár a SIS cuccokról nem zengenek ódákat, nem tűnik olyan rossz gépnek. A videó 64 MB-ig húzható. A proci 1.8GHz-es.
De RAM-ot én is tennék bele, legalább még 256-ot.
Nektek mi a véleményetek róla? -
ludus
aktív tag
Legyen ez egy UP!

Ki mit lát, írja be plz...

-
zsééééé
csendes tag
FS Amilo L7300 Sulinetben 189.990-
Adatok:
Bővebben: link -
szijartg
őstag
akkor senki sem tud hozzászólni a tegnapi hsz-emhez? ((#97))
fontos lenne!
köszi
Aktív témák
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szal ha sok pénzem lesz még vmikor, akár ki is cserélhetem a procit egy turionra
Szóval szerintetek ér ez a gép 250K-t?
) Proci között akkora különbség nem lesz, jók ezek a Dothanos procik, nem egy asztali P4 1,6 Ghzről van szó.

De a Tied ennyiért jó vétel volt, szó se róla.