Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
BluEyes
üzenetére
Csak akkor kötelező szerintem ha memóriaigényesebb játékokkal is játszana az ember, és nem 3d-s
Ez a Linux tökéletesen jól megy rajta, és még biztonsági program sem kell terhelje, mert úgy sem fertőz meg semmi.
Persze felteszek majd egy alap Windows XP-t is, de az a legelső változatokból való lesz majd, megfelelően gyorsan megy majd, nem lesz olyan tetű mint az sp2 
-
Aprósólyom
addikt
Leírom miért érdemes R51e-ért rohanni:
Sulinetben 119 988,-
IBM (Lenovo)
Celeron M370 -> 1,5GHz (kb egy athlon XP 2000plusz- 2200plusz), 1Mb
WLAN 120e ft-os lapiban...
DVD író 120e ft-os lapiba...
Ati X200 as integrált grafika alap 3d játékra is elmehet -> 2048*1920 as felbontás másodlagos monittornak
4400mAH aksi -> Celeron miatt csak elméleti 2óra 20 perc
Párhuzamos port akinek esetleg fontos
Egyébiránt:
15'' 1024*768
kis ledecske ami a billenytűzetet világítja meg
40Gb
256Mb
Linux 9.3 SUSE -
Aprósólyom
addikt
válasz
fulcrum
üzenetére
UP IBM R51e - Talán egy két METRo üzletben lehet kapni, de előtte érdeklődjétek meg, hogy hol, a központi ügyfélszámon: 40/50-90-50 csak vezetékesről hívható, a forgalom miatt nagyon sokáig tart míg felveszik(~ tíz perc is lehet) állítólag cikkszám alapján lehet tudakolni: IBM R51e cikkzáma METRO-ban: 5996409564951 Mi még sikeresen elkaptuk az utolsót a Szegediben, ott már bizti nincsen, már erről a notiról írok. Tetszik ez a Suse linux 9.3
Egyébként a kegyerét a CHS Hungary forgalmazza, ha minden kötél szakad oda meneküljetek.
Sok sikert! -
Aprósólyom
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
jah, nyilván nem hiper bonyultakra gondoltam .... Azért a józanésznek megvan a határa
120 forintbol a szükség tellik csak. A többire ott a jó öreg asztali erőmű 
Jah... sajna nem mert a sulinet miatt veszünk csak
Azért jó az a 60ezer kedvezmény, különben nem rohannánk kimondottan notiért, csak jól jönne, ha a tesóm is meg én is egyszerre szeretnénk tanulni/dolgozni gépen. Most sajna csak egy gép van a lakásunkon.
[Szerkesztve] -
Aprósólyom
addikt
válasz
guest666
üzenetére
pont ugyanígy vagyok mint te. De hp 500 pdf leirasban asszem csak 2orat adtak meg aksiidonek, IBm odlaon viszont 2ora 20percet találtam, a HP jobban tetszik, optikaa egeret használék legtöbbszor, és azt hiszem nállam már tényelg csak az dönt hogy melyik mennyire megbízhatóbb, de ahhoz sem elég a minimális különbség, hanem akkor már sokkal jobb legyen a HP megbízhatóság, mert sokkalta többet tud az IBM. Asszem ebből könnyen IBM lesz. ami hátrányát látom inkább az a súlya, mert notebook is árutla ezt sulinetben, valszeg ugyanazt mint amit a METRO is árul, és akkor azt jelenti hogy az IBM 2,9KG szemben HP 2,2KG. Most még azt keressem tesztekben, hogy a 1,3Ghz mennyire elegendő, mondjuk ha falshben programozok vagy inkább az 1,5Ghz vagy tök mindegy.
Nehéz a döntés... Mert inkább a teljesítmény, és akkuidő, képernyő, notiméret/tömeg befolyásol, mint a wlan, DVD író.... ahhh -
Aprósólyom
addikt
Sziasztok egy kis helping kellene, notebook 120e-ig sulinetben, természetesen suliba kelene tanuláshoz(HF, digitális jegyzetek, megbízhatóság jó lenne, akksi idő is fontos), meg mondjuk szívesen etölteném a vonatozást filmnézéssel.
a kölünbésgeket írom inkább csak le:
Hp 500 -119e ajándék táska-
[link]
2,2KG
14,1'' 1280*800
CeleronM 1,3GHz
intel 900
CD-RW/DVD combo
2200mAh
IBM R51E (Szegedi metróban több is van még készleten, bár szerintem ára miatt nem sokáig.
) -120e-
15'' 1024*768
CeleronM 1,5
Radeon X200
DVD-RW
Wlan
valószínűsíthetően: 4400mAh
Én tudása miatt az IBM-et választanám, és ismeretem szerint az IBM is az igazán jó notebook gyártók között volt (nem tudom hogy ezt már a lenovo gyártotta-e, bár az volt a dobozon, hogy: Manufactured for Lenovo), de az eladó azt mondta, talán megbízhatóbbak a hp-k, vagy ezt az IBM-et is bátran lehetne nyüstölni?
Melyiket ajánlanátok? És miért? Mert ha azt nézzük, egyértelműen az IBM jobb, csak megbízhatóságban is hozza amit kell egy gépnek, vagy könnyen szervízbe kerülhetek vele?
Köszi előre is hogy segítetek az objektív döntéshozatalban.
Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez a Linux tökéletesen jól megy rajta, és még biztonsági program sem kell terhelje, mert úgy sem fertőz meg semmi. 

Sok sikert!
) -120e-