Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Herbali
üzenetére
Na de ha ő vállakozó...?

Komolyan: volt ilyen, nem is egy...
Számlázásnál odatolta a lebélyegzett papírfecnit hogy erre a cégre kéri a számlát...aztán látva a tágra nyílt szemeket a pult másik oldalán, büszkén vágta ki a rezet: így még az ÁFÁ-val is olcsóbb neki, mert majd a haver cége visszaigényli...
-
Bejbi
csendes tag
válasz
Herbali
üzenetére
És ez?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/aspire_3103nlm_sulinet
A problémánm annyi, hogy kártyával fizetnék, és ez elég kevés helyen oldható meg... mármint helyben.
Ha esetleg erre is tudnátiok tippet, hogy mely boltokban lehetséges? Nem tudom a laptop.hu boltjaiban esetleg? vagy a notebook.hu üzleteiben? -
sazabi
aktív tag
válasz
Herbali
üzenetére
visszaolvastam, de ugye ezek az akciók hamar lemennek, most meg még hamarabb le fognak mert kevesebb mint 1 hónapja van az embereknek a bvásárlásra..
kösz a választ traptor, néztem már a media markt honlapját, csak elsiklottam a felett hogy mi van abban a gépben ennyi pénzért
-
germanh
senior tag
válasz
Herbali
üzenetére
edigital-ról:
Asus A6M-Q048 notebook
# Processzor: AMD Mobile Sempron 3400+ (64 bit )
# Memória: 512 MB DDR2
# Merevlemez: 60GB
# Optikai meghajtó: DVD-RW Dual
# Videovezérlő: nVidia GeForce Go 6100
# Kiejlző: 15,4''WXGA Color Shine
# Hálózat: Wlan
# Tartozékok: táska, optikai egér
# Akkumulátor: 8 cellás lítium-ion
szerk.: tehát igen, mobile
+ sulinetnotebook-ról:[link]
eszerint is
[Szerkesztve] -
Madw
csendes tag
válasz
Herbali
üzenetére
Hmmm, ezt az oldalt éppen nem találtam még meg, pedig már lassan megtanulok germánul, annyi olyan oldalon voltam. Külön jó, hogy fel van tüntetve, hogy milyen asztali videókariknak felel meg a mobil cucc. Nagyon jóó, köszönöm! Ezek szerint akkor Inteles gépbe kell beruháznom. Legyen.

Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak jelezni akartam, hogy a tipusjelzes ugy, abban a formaban, erosen megteveszto.