Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Kacsa601
csendes tag
Tényleg nincs már R50e
Egyébként igazatok lehet hogy az IBM gépek jók lehetnek, rosszat nem nagyon olvastam róluk.
Végre megvan a kiválasztott gép és erre kiderül hogy elfogyott... lehet akkor c100 lesz belőle.
[Szerkesztve] -
fulcrum
tag
Bocsi, pár perc alatt megszünt/elfogyott/levették az IBM-et...

-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Sulinetben ti mit ajánlanátok? Egy héten belül lenne jó megvenni...
1. Lenovo (IBM) R50e [link] 1év gar 192ezer
2. HP nx7400 [link] 1év gar 191ezer
3. HP nx6310 [link] 1év gar 226ezer
4. ASUS A3HF 5A036 [link] 2év gar !!!! 204ezer
A dilemmám, hogy csak az asust ismerem, anyagra az nem szokott széthullani, jó hogy 2év a gari, igazából semmi különleges nincs benne. Kinek milyen tapasztalata van a többi összerakottságával, szervizével kapcsolatban? Most hallottam egy storyt, valakinek 13 hónap után lett KO-s egy toshiba, lehetett kidobni, vagy rákölteni 110ezret javításra, holott mivel sulinetes még vagy két évig el sem adhatná...
Kösz a véleményeket előre is... -
Blamazs
senior tag
válasz
Koktel22
üzenetére
A forumos tapasztalatok alapjan lehet szivni veluk.
Ugyhogy maradj szvsz az IBM/HP valamelyikenel.
Ezeknek legalabb normalis szervizhatteruk van. Az IBM-nek tuti, bennuk nem fogsz csalodni. De a te penzedrol van szo, arra koltod amire szeretned. Mi max csak tanacsot adunk es elmondjuk a szemelyes tapasztalatainkat. Ha 3D mark teszteket futtatgatsz akkor megegyszer is mondom inkabb maradjal az asztali gepnel. -
Koktel22
csendes tag
Köszi Gallapap, Blamazs a véleményeteket és tanácsotokat!
Azonban nekem az a gondom hogy a Lenovoban 950es a videokártya, a HPQban meg 1150es és ezek nem túl jók! Vagy igen?
Egy külföldi oldalon vannak 3D mark tesztek szinte az összes laptop videókártyára és ezek nagyon rossz helyen szerepeltek!
A legjobb még a siemens 1538 így összességében, vagy?
Ennyire gázosak a siemensek???
Válaszaitokat előre is köszi!
Hello
-
humax
senior tag
szerintetek lesz megf uj sulinetes noti?
vagy ami most vagy gyorsan venni kell. -
Blamazs
senior tag
válasz
Kacsa601
üzenetére
A kerdes az mire szeretned hasznalni. A bovithetoseg nem a notebook-ok vilaga. Ha ezt szeretned maradj asztali gepnel. Ha megbizhato gepet akarsz nyugodtan vedd meg, nem fogsz csalodni benne. Nem jatekra valo, de ha neked ez nem lenyeg jobbat nem is fogsz talalni. A notebook-ok igazan nem jatekra lettek kitalalva.
En februarban vettem es maximalisan meg vagyok vele elegedve. A 200-as kategoriaban szerintem a legjobb gep az R50, de errol majd masok is megerositenek.
Udv
alazs -
Kacsa601
csendes tag
Lenovo Thinkpad R50e ről szeretném a véleményeteket kérni. Úgy olvastam elég jó gép a 200 alatti kategóriába sulinetre. Kérdésem ennyi lenne hogy könnyen bővíthető-e (nem kell 3 év múlva újat vennem csak cserélnem bizonyos alkatrészeket) és a grafikus kártyája elég jó-e. Ez a graphics2 állítólag nem valami jó ez igaz?
Esetleg lenne jobb ötletetek 200 ig? -
Blamazs
senior tag
válasz
Koktel22
üzenetére
HP elsosorban. Utana a Lenovo.
Szerintem a ketto kozul valassz.
A lenovo-rol nincs meg annyi tapasztalat, de mivel mar eleg reg ok gyartjak az IBM cuccait szerintem tudnak vmit a dologrol ok is. A szervizhattere pedig tokeletes neki.
A tobbirol inkabb nem nyilatkoznek.
Sok sikert! -
Gallapapa
tag
válasz
Koktel22
üzenetére
Szia!
Gyors vizsgálat után kettő maradt, a HP és a LENOVO. Mindkettő minőségi összeszerelés, consumer gépek vagy entry business class modellek közül a legjobbak. Tudásuk is megfelelő, és ami a legfontosabb, egyrészt ritkán romlanak el, másrészt kiváló a szervízük. Dizájn és egyebeket neked kell átgondolnod, és mindenképp próbáld ki élőben, tesztelgesd, nyomkodd meg aztán dönts.
ACER - rossz szervíz,
FUJITSU - rossz minőség, rossz szervíz -
Koktel22
csendes tag
-
Fricó
aktív tag
ezt nézzétek meg!
toshiba satelite A110 [link]
véleményeket várok... -
danyboy01
csendes tag
Hello! Hugomnak kéne egy kis segítség, mert notit szeretne venni. Itt a kitöltött kérdőíve

devast
(fanatikus tag) Ok, egy kis kérdőív, hogy tudjunk segíteni:
1, Mennyi lóvé van rá?
Max.180körül,elsősorban sulinetben szeretném megvenni
2, Milyen méretű kijelzőt szeretnél?
15''-os rendben van
3, Milyen feladatokra kellene a noti?
Elsősorban szövegszerkesztés,net,filmnézés esetleg játékra
4, Hurcolni fogod a notid, vagy nagyrészt az asztalon fog működni ?
Igen.
5, Játékra fogod-e használni? Ha igen, milyenekre ?
Igen, esetleg Sims2,de nem létszükséglet
6, Van valami márka amit kimondottan szeretnél/nem szeretnél?
Fujitsu-siemens-t,nem mert rosszat olvastam róla. Acer az rendben van pl.
7, Mekkora akkuidő szükséges ?
3óra szövegszerkesztésre,netre esetleg filmnézés.
8, 4:3-as normál vagy 16:10 wide kijelzőt szeretnél ?
Mindegy
9, Mennyi időre vennéd a notit?
Sulinetbe lenne jó szóval minimum 3év...
de nem szándékozom sűrűn cserélni
10, Mekkora vinyót szeretnél bele? 40gb-160gb
kb.60gb nem kell, hogy túl nagy legyen, de azért ne pendrive méretű legyen.
11, Milyen optikai egység szükséges ?
DVD olvasó mindenféleképpen,író is jól jön,de nem kell hogy duallayeres mulit író legyen
12, Mennyire fontos a dizájn és az, hogy jól nézzen ki?(ez kicsit szubjektív)
Szürkét,ezüstöt inkább, mint feketét.
13, Mennyire fontos a megbízhatóság, anyagminőség, az összerakás minősége?
Fontos, mert hosszútávra lesz és nem szeretnék két hetente szervízbejárni
kb ennyi.
ez alapján van valami fogalmunk arról mit szeretnél, és tudunk segíteni.
[link] Ezt nézte ki. Vélemény?
Válaszodat/válaszokat előre is köszi! 
-
Kewin21
tag
Notebook-ot szeretnék venni,kihasználva még a sulinet adta lehetőségeket,de hogy őszinte legyek nem igazán értek a dologhoz...

Szóval lenne pár lehet blőd kérdésem:
-prociból milyet érdemes választani?A kétmagos mennyivel jobb,mint a sima?
-a memória mit határoz meg?Milyen memóriájút válasszak?
Legfőképp videót konvertálnék,vagdosnék a géppel...
Néha talán játszanék rajta.
Tudtok ajánlani valamit?Esetleg márkák,amiket kerüljek (ha van ilyen)? -
Empire
tag
Voltam tegnap a Cora-ban, a meghirdetett 200e-es IBM gép kamu! Összecserélték a fejlécet meg a paraméterlistát, legalábbis ezt mondták. Hogy mennyire volt vevőcsalogatás, azt meg döntse el mindenki maga.

-
humax
senior tag
a core due bol most meilyk erdemes venni?nem tudok valaszolni,baj ban vagyok.
nagyon fontos a kulsu vidokartja?vagy ar jobbak a beepitet vidokartjak? -
humax
senior tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
a cora ujssagban van,
november 02 tol -
Omni
aktív tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
cora ujságban, ami nov 2-től érvényes. Én csak abban bizom, hogy valami R51 lesz és ne sima R51e. Feltéve, hogy a gyártó egyálatlán stimmel.

-
Omni
aktív tag
-
humax
senior tag
hat aszta sulinetes hirdetes latok most elotem,ha igaz nagyon jol hangzik
IBM R51
15.4 WXGA CRYSTAL VIEW
INTEL CORE2 DUO 1.66
I GB RAM
120 G HDD
ATI RADEON 128
WLAN
LAN.MODEM
KARTYAOLVASO
DVD DL IRO
LINUX
CSAK 199999 SULINETBEN
[Szerkesztve] -
phobye
csendes tag
Hali!
Egy kérdés: Azoknak a gépeknek is lehet bővíteni a processzorát core duo-ra, amelyek 915GM chipsetesek? Vagy csak a 950GM-esekét?
thx -
Alg
veterán
válasz
Bernardo20
üzenetére
Szia!
Azt az MSI-t hol láttad annyiért?Jöhet priviben is ha gázos a reklám... -
gringo77
csendes tag
1. 200 ezer Ft.
2. 15,4 '' 1280x800 WXGA
3. legfőképp: Internet, letöltés (FlashFXP, flashget, FTP Server, stb.) videóvágás (Nero 7, PhotoShop 8.0, Aqvid 4.0, kezdő nem profi), szövegszerkesztés, filmnézés (utazás közben, kb 2 óra az aksi idő) játék minimális, fénykép-szerkesztés (fenti programokkal)
4. Igen kb. havaonta egy-két esetben vidék vonat, amúgy csak az asztalon lenne
5. Játék minimális, sőt néha csak az is Madagascar, Panzers
6. Acer, ASUS
7. Legalább 2 óra de ettől csak több legyen
8. 16:10 arányú képarány
9. kb. 2-3 év de ha lehet akkor fejlesztős legyen (Proci+RAM)
10. Min. 80 GB de ettől csak több
11. Min. DVD+-RW
12. Nem fontos de egy „Rózsaszínű piros szíves teteje legyen
13. Legyen garanciás, és ne holmi törékeny minőség legyen.
Két kis „gépecske” ami nekem tetszik de nem tudom, hogy melyik legyen:
ASUS A6U 5169 vagy
ACER Aspire 5101AWLMi
Válaszotokat előre is köszike!!!

-
urgehal
csendes tag
Remélem sikerült mindenre válaszolnom

előre is köszi a segítséget!
Ok, egy kis kérdőív, hogy tudjunk segíteni:
1, Mennyi lóvé van rá?
max 250-280
2, Milyen méretű kijelzőt szeretnél?
az 1024x768-nál nagyobb nem lenne hátrány (mondjuk ~1280x800)
c, mainstream 15''-16''
3, Milyen feladatokra kellene a noti?
elsődlegesen fejlesztés (ezért is lenne jó az 1GB RAM), 2D grafikai alkalmazások, filmnézés
4, Hurcolni fogod a notid, vagy nagyrészt az asztalon fog működni ?
vegyes
5, Játékra fogod-e használni? Ha igen, milyenekre ?
max régebbiekre. nincs időm ilyesmire
6, Van valami márka amit kimondottan szeretnél/nem szeretnél?
lehetőleg ne fujitsu/clevo/acer stb. a hp/ibm/msi/asus szimpatikusabb
7, Mekkora akkuidő szükséges ?
2-3 óra jól jönne. de pótaksit mondjuk lehet venni...
8, 4:3-as normál vagy 16:10 wide kijelzőt szeretnél ?
inkább wide, de mind1
9, Mennyi időre vennéd a notit?
3-4 év kb
10, Mekkora vinyót szeretnél bele? 40gb-160gb
80 már barátságosabb
11, Milyen optikai egység szükséges ?
dvd író kéne
12, Mennyire fontos a dizájn és az, hogy jól nézzen ki?(ez kicsit szubjektív)
nem nézegetni akarom, hanem használni
13, Mennyire fontos a megbízhatóság, anyagminőség, az összerakás minősége?
jó lenne, hogyha nem esne szét a hőtágulástól
-
Bernardo20
őstag
válasz
urgehal
üzenetére
nincsmit, az elején én is fujitsu-t néztem ki és most is fergeteges akcióban wan az electorworldben 240-ért sulinetben..turionx2,1gb ram,120gb vinyó nvidia go7400 etcc.
de én is annyi rosszat hallottam róla,hogy letettem róla. pedig ez már igazán csábitó ajánlat..főleg ha sulinet akkor meg nem lehet eladni a gépet 3 évig(elvileg),szóval jó minőséget kell venni.
ha nem játékra kell akkor szerintem az nx7000 tökéletes.
bár én mondjuk nem tudok ellenállni az msi-nek.
-
devast
addikt
válasz
urgehal
üzenetére
Nincs komplett sulinet árlista. Hosszú, hogy miért nincs, de lényeg, hogy nincs. Notebook-ba a ram a legkönnyebben bővíthető alkatrész, egy 512-es modul bruttó 12k körül van. 280k körül már egész emberes notikat lehet kapni(főleg sulineten kívül), konkrétan milyenre van szükséged? Ezen kérdésekre válaszolj plíz
[link] -
urgehal
csendes tag
válasz
Bernardo20
üzenetére
Köszi a segítséget,
Elsősorban nem játékra kellene, hanem inkább fejlesztés + max fotosopp.
A múltkor asszem fujitsu M1665G-t néztem, de mielőtt megvettem volna, annyi rosszat olvastam a fujitsu-_siemens_ ekről, hogy inkább nem pengettem ki érte a 300 pézt. Utána meg asszem ki is került a sulinetből... -
Bernardo20
őstag
válasz
urgehal
üzenetére
azt,hogy hol lehet elérni a teljes kinálatot nem tudom,de talán tudok segiteni.
ajnálom az usanotebooknál a hp nx7000-et Dual Core 1730 1gb ddr 667es ram 15,4-es wide 80gb vinyó(sata) etc..237 sulinetben.
én erről tértem át erre igaz nem sulinetes
Msi m655X (ahogy én olvastam megbizható márka,nem lehet egy kalap alá venni a fuji,acer,clevo,gericom stb notikkal)
Amd turion64 2ghz,1gbram,100gb,x1600 256mb vga.1.3mpixel camera,6in1kártyaolvasó etc..238ért 2 év garival.
vagy esetleg az asusokat érdemes még megnézni ott is vannak egész jó modellek 250-280 körül 2év garival.
azt nem irtad,hogy mennyire kell a vga.hiszen ha nem akkor 280ért már lehet kapni jó Ibm,hp gépeket. -
urgehal
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok picit segíteni? Hol lehet elérni a teljes sulinetes kínálatot _emészhető_ formában?
Azt tudom, hogy az ado.sulinet.hu -n fönn van, de onnan félig szkriptelve is sok idő kinyerni a típusokat...
Vagy esetleg tud valaki ajánlani egy olyan notit, amiben van végre 1GB RAM, és nem kerül sokkal többe 280kHUF-nál? És lehetőleg nem siemens, vagy hasonló...
Nem sulinetes is érdekel, bár a sulinet mindenképp jól jönne.
Elsősorban az a bajom, hogy akármelyik márkánál nézelődöm, mindegykire ráfogják, hogy nem jó, vagy nagyon drága business classos.
Nagyon a HP felé hajlok, mert ahol tanulok van HP márkaszervíz, ami szerintem nem hátrány. Vagy a notik nem szoktak ennyire betegeskedni? -
Omni
aktív tag
Ámberek, segítsetek ha tudtok: hol kapható IBM R50e vagy R51e sulinetben

-
ataman
aktív tag
Az utóbbi Acer 5671 volt nálam augusztus végén pár napig. A tulaja 400k-ért vette sulinetben akkor még a MediaMarkt-ban. Erős egy jószág volt, 8 cellás az akksija és minden benne van mi szem szájnak ingere. Egyedül a Bluetooth-ot nem bírtam előcsalogatni belőle, de ez lehet, hogy csak a vele töltött idő rövidsége, és az én hibám volt. Nagyon jó kis szoftverek voltak a csomagban és a kamerája is jó játékszer volt. De kicsit sokalltam érte a 400 ezret. Most már kezd barátságosabb lenni az ára, azonban már olcsóbbért lehet erősebb CPU-val rendelkező gépet is venni. Videokártya tudását sajnos nem tudtam kipróbálni. Valami pinball demót tettem fel rá, de elsőre sikerült kiakasztanom, így nem is foglalkoztam vele többet. Ennyi tapasztalot szereztem vele néhány óra telepítés és használat alatt.
-
Gyuke
csendes tag
Mi a különbség az intel 915GM és a 945GM lapkakészlete között? A 945 a jobb?
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Sulinetben válogattam,eddig ezeket néztem ki:
ACER Travelmate 4652LMi Új, akciós
215.000 Ft + ÁFA
Intel Pentium-M 740 (2M L2cache/FSB533) 1700 MHz
80GB ATA/100 , 512MB (1*512) DDR-II memória, mely 2 GB-ig bővíthető , 15'' SXGA+ TFT, 1400*1050 képpont felbontással 16,7 millió színnel
vagy
ACER Aspire 5671AWLMi (LX.ATD05.204) Új
259.000 Ft + ÁFA
Intel Core Duo T2050 (2MB L2cache/FSB533) 1600 MHz
80GB 5400rpm S-ATA , 1024MB (2*512) DDR-II memória, mely 4 GB-ig bővíthető , 15,4'' WXGA Acer CrystalBrite színes TFT-kijelző, 1280 x 800 képpont felbontással, 16 ms válaszidő
az előbbi GO6600, az utóbbi X1600...
a 15''-os SXGA és a 15,4''-os WXGA között mekkora a különbség (képminőségben)?
A már említett ASUS Q56-ot is néztem, Turionnal, 7300-al...
Szerintetek melyik érné meg jobban?Esetleg tudtok hasonlót ajánlani (bruttó) 250-300K-s kategóriában?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Donjani
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van már valakinek ASUS Q056 notija? Mi a tapasztalat? 64 bites? Mi a gond vele? Érdemes rá áldozni azt a sok pííííííííízt? Szóval ha tudtok valamit róla, írjatok! Köszönöm! -
Lui76
őstag
Nekünk ingyé házig hozták vidékre ,külön költség nélkül
az asus-t 207900,- volt asszem, pár hónapja.
szal nem kell 15-ért utazgatni. -
sssent
senior tag
Az acerrel (ahogy sajnos sok más alsókategóriás géppel) csak az a baj - eltekintve, hogy gagyi ház, recseg-ropog, esetleg neadjisten ciki, stb. - , hogy közel annyi embertől hallani, hogy panaszkodik, hogy na megint két hete szervízben van, mint amennyiről tudom, hogy jól működik neki. Pontos meghibásodási statisztikákat sajnos soha nem fogunk ezekről a gépekről megtudni, ugyanis a disztribeknek láthatóan eszük ágában sincs ezt nagy dobra verni (miért is?), a többszázas tételben vásároló cégek pedig, akik használható házi statisztikákat tudának készíteni, valahogy soha nem ebből, hanem a teljesítményben azonos, csak kétszer ennyibe fájó szegmensből válogatnak (miért is?). Így tehát marad az a statisztika, hogy ''úgy hallottam, hogy...''. Aztán majd a te egyszemélyes statisztikádból kiderül, hogy épp buktad-e a dolgot, vagy örülhetsz, mert szerencséd volt.
Az acernek (és tsainak) valóban nagyon kedvező az ár-teljesítmény aránya, amikor épp működik. Na de mi van, ha épp szervízben van? -
albgab
aktív tag
válasz
manitu666
üzenetére
Hali!
Én kérdeztem mi a baj velük.
Szerintem ez olyan mint hogy valakinek jó a suzuki valakinek csak a bmw a megfeleő. Mindenkinek vannak jó és rossz tapasztalatai. Ha valaki valód dolgok miatt monda valamire hogy rossz akkor oké. De ha azért mert ezt halotta az gáz. Szerintem.
Lehet hogy Acert veszek, de lehet Asus, Dell, Toshiba.
Az Acernek kedvező az ár tudás aránya. Szerintem. -
humax
senior tag
nincs olyan lap,vagy leiras ami az oszes sulinetes lnotebook rajta legyen?
koszi -
itrigue
csendes tag
Az auchanos hp-val kapcsolatban kérdezném, aki már vett, pontosan milyen chipsettel van szerelve?
Mert csak akkor lehet core procit bele tenni, ha 945-ös a chipset, ha 940-es, csak cerkára lehetne cserélni. az meg ugye...
-
albgab
aktív tag
Ilyet találta még. Ehhez mit szóltok?
[link] -
devast
addikt
Ha nem haragszol acert meg se nézem
asus jó pontok: 2 év gar, nagyobb vinyó, 4400mAh akksi, wlan stb. toshiba: má nem azért de 2007 küszöbén ne vegyél olyan notit amiben nincs wlan 
Különben is... szerintem ilyen tételben való vásárláskor érdemes felmenni érte BP-re... habár gyanítom nem a Te nevedre lesz véve, úgy meg macerás lesz. De ha nem számít, hogy buksz 15rongyot akkor sztem az asus.
edit: meg különben is én ezt venném [link], habár az akksi ebben is szemét.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem tudom, hogy aktuális -e még, de a mobil Sempron vissza tudja venni az órajelét akkus üzemben.

Hugiéknak van egy HP laptopja, amiben egy ilyen megy. Szinte az első dolgom volt ezt is megnézni.
Kellemes csalódás volt a Sempron, mert annó a Celeron M -nél már szemet szúrt nekem, hogy pont ezen spórolt az Intel és abban már nincs speed step.
Az mondjuk nem tetszik, hogy a fényerőt is szinte nézhetelen szintre leveszi a masinájuk, de legyen ez az ő gondjuk... -
Max_Power
tag
válasz
education
üzenetére
Közben én is feltettem egy Ubuntu linuxot, és azzal se pörög végig. Érdekes, kb. onnantól szokott leállni, hogy kiírja uncompressing linux és tölti tovább. Utána tényleg nagyon halk.
Az Ubuntu gond nélkül felment, viszont nincs wifi, suspend és hibernate. Ezeket mind kézzel léne meghegeszteni [link] ill. [link] ha esetleg vkinek szüksége lenne rá. A noti amúgy nagyon klassz, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Max_Power
tag
válasz
tototos
üzenetére
Egyelőre csak kicsomagoltam és összeraktam. Nincs rajta oprendszer (ill. van de az FreeDOS, szal nemigazán használható) ezért Ubuntut töltök le hozzá. Remélem nem lesz gond az installal. Az első doog ami viszont feltűnt, hogy viszonylag hangos a ventije, és bekapcsolás után teljes sebességgel fújja a levegőt. Remélem, ha modern oprendszert teszek fel rá, akkor normalizálódik a helyzet, de dos alatt végig maxon ment (ami nem is csoda). Most kezdek az Ubuntu installhoz, ha megvan jön a részletesebb beszámoló...
-
dats
csendes tag
Hali
160e alatt melyik gépet ajánljátok. Használni mindenre fogom-pontosabban amire lehet
-
Max_Power
tag
Végülis én is az auchanos HP gép mellett döntöttem. Ma délelőtt elmentem, volt is az óbudai áruházban még volt belőle. Köszi a tippet!
Scytha: sikerült venned Neked is?
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Toshiba Pro L100: Ebben Celeron M proci van, a másikban pedig a fényévekkel jobb Core Duo. A plusz 20GB-os vinyókapacitás is a HP mellett szól.
Lenovo N100: kb. ugyanaz, mint az említett HP. Ami mellette szól: az egyetlen normális mo-i (IBM) szervíz és support. Van külön totyikja is, páran vettek ilyen gépet, érdemes beleolvasgatni, az eddigi tapasztalatok jók.
Viszont jó lenne ''élőben'' megnézd őket, sokat számít a személyes benyomás is a belső paramétereken túl. -
Gyuke
csendes tag
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/toshiba-pro_l100_132_sulinet
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/n_100_01_sulinet
és ezekhez mit szóltok a hp nx6310-hez képest?
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Jó kis gép, nagyon lightosan játékra is jó, ezek futnak rajta: [link]
Ez az integrált videókártya (GMA950) már Vista Premium Ready, azaz a Vista Aero felülete is futni fog rajta.
A Toshibákból inkább a Tecra szériát szoktuk ajánlgatni, de mivel az sokak számára megfizethetetlen, ezért inkább a Satellite M széria, ami vállalható. -
Gyuke
csendes tag
Milyen szerintetek ez a noti:
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/nx6310_ey501es_sulinet
Főként netre és munkára kellene...
Mit tud ez az Intel Graphics Media Accelerator 950?
Esetleg mi a véleményetek a Toshibákról? Megérik a pénzüket?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Entware topik
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként igazatok lehet hogy az IBM gépek jók lehetnek, rosszat nem nagyon olvastam róluk.

alazs

de nem szándékozom sűrűn cserélni