Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
strish.
üzenetére
Olyan 200 körül kéne vmi sulinetes akármi.
Amire kéne: több napon keresztül számoló- és rajzolóprogik folyamatos futásához.
Nem árt számolni azzal, hogy a 24/7-es használat ebben az árkategóriában fokozott kockázatot jelent a vas élettartamára.
- megéri core duo-ért fizetni többet, vagy egy turion-ért, átlagos felhasználóként nem elég egy amd sempron 1600-as órajellel?
Egyelőre nem sok minden használja ki a két magot, de még egyetlen magot használva is erősebbek az újabb CPU-k. És előbb-utóbb csak követik a lépést a sw-gyártók is. Ha tényleg sok CPU-igényes alkalmazást futtatsz, akkor nyilván jobb, ha gyorsabbat veszel.
- mennyire tud kiidegelni egy rosszabb videokártya, vagy egyáltalán, mi az, ami semmiképp nem jó? (pl. olyat hallottam, h ati nem remekel notiknál...)
Ha nem akarsz 3D-s számításokat végeztetni, akkor semennyire nem fog idegesíteni. Az integrált VRAM-ot használók kicsit elvesznek a rendszermemória sávszélességéből, de nem egetrengető a különbség. (Az ATI remekeléséről gondolom egy GefGo akármit használó fusi-acer-akármi tulajtól hallottál. Talán említette azt is, hogy hülye sznob, aki ~400K-ért vesz gépet, ráadásul dzsíforc sokezer helyett GMA900-al
)
- időm van annyi, mint a szemét, nem szükséges,h 5400-as legyen a merevlemez, de ez vajon ideiglenes fájlok írásánál érezhető különbség? (4800-hoz)
Bármilyen memóriaigényes alkalmazásnál elfogy a memória, és megáll az élet. Na jó, ez kicsit túlzás, de a különbség érezhető 5400/4200 között.
Az alapján amit eddig írtál, nekem nem világos, hogy miért akarsz notebookot venni. Tényleg trendi, de biztos ez kell neked? -
shteer
titán
válasz
strish.
üzenetére
több napon keresztül számoló- és rajzolóprogik folyamatos futásához
ehhez szevsz dualcore (coreduo, turion x2) vagy dothan magos pentium
én egyelőre csak azt tudom javasolni amit én is vettem... prociban nagyon ott van, nagyon szép a kijelzője, nem melegszik, jó író és 5400-as vinyó van benne... ASUS A6m-Q024 - 222k sulinetben
Aktív témák
- Acer Nitro 5 ANV15-51-56JA /i5-13420H/512GBSSD/RTX4050/FHD144Hz/!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)