Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scribbler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Acer Aspire 5630 masinával kapcsolatban.
A problémám a következő volna: Három napja szereztem be a kicsikét, elvileg alkatrésznek. Mivel nem tudtak konkrét dolgokat mondani rá, csak azt, hogy kikapcsolt és többé nem mozdult, gondoltam, teszek egy próbát. Valami "szakember" már járhatott bennem előtte, mert elég leharcolt állapotban van, csavarok kiszakítva, ház törve, tapipad félig megnyúzva, egyik "szeme" kinyomva, stb.. Szétszedtem, megpucolgattam, újra pasztáztam, és legnagyobb örömömre beindult. Űgy tűnt, veszi a töltést is, aztán másnap reggel rám cáfolt. Tápot hiába dugom be, semmi led nem jelez, aksiról indítás nem igazán, max néha egy-egy felpörgés. Ha sokáig masztatom a bekapcsol, hajlandó jelezni, hogy kábelen van és indul is, szépen megy minden, semmi hiba. Utána leállítás és a táp eltávolítása után megint csak előveszi a makrancot. Utoljára mikor indult, épp a DC csatival piszkálódtam. Táp jó, megmértem, nem szakadt, nem beteg. Lehet ez egyszerű alaplapi DC csati hiba( nem látok fizikai sérülést, kimérve sem tűnik töröttnek), vagy komolyabb bajra számítsak, mint pl tápáramkör haldoklás? Fiamnak szeretném a masinát karácsonyi ajándéknak, de ha komoly a baj és drágán javítható csak, akkor leteszek róla, mert "szakszervizre" sajnos nincs pénzem, irdatlan árakon javítanak a környékemen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Lenovo Thinkpad L580 15,6" FHD - I5 8350U - 8Gb - 256 Gb
- Hp Probook 640 G4 - I5 7300U - 32Gb rammal
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx