- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scribbler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Acer Aspire 5630 masinával kapcsolatban.
A problémám a következő volna: Három napja szereztem be a kicsikét, elvileg alkatrésznek. Mivel nem tudtak konkrét dolgokat mondani rá, csak azt, hogy kikapcsolt és többé nem mozdult, gondoltam, teszek egy próbát. Valami "szakember" már járhatott bennem előtte, mert elég leharcolt állapotban van, csavarok kiszakítva, ház törve, tapipad félig megnyúzva, egyik "szeme" kinyomva, stb.. Szétszedtem, megpucolgattam, újra pasztáztam, és legnagyobb örömömre beindult. Űgy tűnt, veszi a töltést is, aztán másnap reggel rám cáfolt. Tápot hiába dugom be, semmi led nem jelez, aksiról indítás nem igazán, max néha egy-egy felpörgés. Ha sokáig masztatom a bekapcsol, hajlandó jelezni, hogy kábelen van és indul is, szépen megy minden, semmi hiba. Utána leállítás és a táp eltávolítása után megint csak előveszi a makrancot. Utoljára mikor indult, épp a DC csatival piszkálódtam. Táp jó, megmértem, nem szakadt, nem beteg. Lehet ez egyszerű alaplapi DC csati hiba( nem látok fizikai sérülést, kimérve sem tűnik töröttnek), vagy komolyabb bajra számítsak, mint pl tápáramkör haldoklás? Fiamnak szeretném a masinát karácsonyi ajándéknak, de ha komoly a baj és drágán javítható csak, akkor leteszek róla, mert "szakszervizre" sajnos nincs pénzem, irdatlan árakon javítanak a környékemen.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest