Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ajánlhatsz, azt megköszönöm, mindig jól jön az olcsó szaki
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
Egyébként a Samsung notikkal szemezek, ami nekem kell: matt kijelző, Intel/nvidia páros. Ezt néztem ki: SAMSUNG Series 3 NP300E5X-S02HU. Néha játszom is, persze notin nem erőművet igénylő játékkal, arra ott az asztali
Szóval nem kell egy fél milkás vas. Erről esetleg van véleményed, vagy másik noti ajánlásod esetleg? Mondjuk ez már lehet, hogy nem ennek a topicnak a tárgya...Ja, és köszi a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG V30 - vezércsel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy unokatesómnak van ismerőse, aki szintén megcsinálja olcsón, múltkor is ő csinálta ezeket az elektronikai dolgokat, forrasztást miegymást, amit szaküzletben nem biztos, hogy megcsináltak volna, inkább kifizettettek volna velem egy új alaplapot (persze azt azért nem vállaltam volna). De egyébként már régóta szemezgetek új géppel...úgy voltam vele a múltkori javítás óta, hogyha legközelebb feladja a harcot, újat veszek...max megcsináltatom, és megpróbálom eladni. 1 modul van benne amúgy, egy 2GB-os.
!
Pyttawrx