Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

Sziasztok,

Van egy Acer Aspire TimelineX 3820TG-3384G50N notebookom, a konfigurációja:
    - i3-380M
    - 4GB (2*2GB) DDR3
    - HD6550M

Meghibásodott (be sem kapcsolt sem akkuról sem tápról, nem töltött), gariztattam (alaplap és CPU csere volt).
    Egy hetet működött, utána (Switchable Graphics) intel IGP használatával ilyen hibákat produkált, akkuról és tápról is, Windowsban és BIOS-ban is, legfeljebb fél óra alatt, mint a lenti képen látható. Ha a hiba jelentkezett, kikapcsoltam és vissza, akkor tökéletes volt a kép, de egyre hamarabb jelentkezett bemelegedett gépnél. Volt még ritkábban az is, hogy nem csíkos, hanem ugyanilyen színekkel, textúrával de pöttyös lett a kijelző, és a vége felé pedig egyszínű világos lila, szürke vagy zöld, ezt váltogatta lekapcsolásig.

Természetesen ismét gariztattam, a második szervizlapra azt írták: "Hibás alaplap, FAN cseréje."

A hiba ismét jelentkezett (egyelőre csak a fenti, csíkozódás), kb. 4-5 óra filmnézés alatt (MPC HC). Ekkor a hang megy tovább, tehát a gép maga nem fagy le, sőt, ha a kikapcsoló gombot megnyomom, akkor kikapcsol szabályosan, és a Windows 7 leállás képernyője megjelenik, tehát semmi képhiba!

Mi okozhatja ezt? Már harmadszorra kell visszaküldenem.

Köszi, HGyu

Új hozzászólás Aktív témák