Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• endruboy1

senior tag

Hello!

Van egy 2 éves Acer Aspire 4741G-m. Van benne egy GT330M VGA és egy Intel i5 430M CPU.
    Az volna a gondom, hogy a Battlefield 3 multija kb. fél óra alatt (megesik hogy tovább bírja akár sokkal is) teljesen kifagyasztja a gépet, de úgy hogy csak hard reset segít rajta (kép és hang is beakad, teljesen mozdulatlan). Ezen kívül van még 2 játék amivel játszani szoktam, a League of Legends és a Sniper Elite v2 - azonban ezek kevésbé terhelik szerintem a gépet így nincs is gond velük.
    Ami érdekes egyébként hogy múlt héten amikor még nem volt meg a BF3, abban a nagy melegben a másik 2-vel elég sokat játszottam de nem volt ilyen gond.

Jómagam túlmelegedésre gyanakszom, de mivel még sose volt ilyen problémám nem vagyok benne biztos. A VGA hőmérséklete terhelés nélkül 50 fok körül ingadozik, BF3 alatt amikor még meg tudtam nézni 75 fokot írt, de akár e felé is mehetett. A CPU két magja 60-66 fokos terhelés nélkül, sajnos terhelésnél nem néztem őket mert VGA-ra gyanakodtam (majd megfigyelem ezt is). HDD 35 fokos terhelés nélkül.

Ezek túl magas értékek? Vannak annyira magasak hogy behaljon tőle a gép játék alatt?

Új hozzászólás Aktív témák