Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy Fujitsu Siemens V5535 Laptopom. Nem működött rajta az USB, hát szétkaptam, ami nem volt egyszerű, de már legalább tudom, hogy is kell azt. Egy szalagkábel volt csak kicsúszva. Összerakva nem kapcsolt be. A power gomb megnyomása után kb 3-4 másodpercig világított a power led önmagában, hajtóműfelpörgés, kijelző, többi led aktivitás nem volt. Kinyitottam, mintha ki lett volna húzódva a fedél lecsukott állapotát vizsgáló pöcök kábele, visszadugtam, utána jó volt. Jelzem lehet, hogy nem is volt kihúzódva, csak mákom volt. A laptop napokig jó volt, usb is ment, történt aztán, hogy nagy idegességemben az alvó lecsukott gépre egy büdös nagyot rázúztam ököllel, amitől látható sérülés ugyan nem keletkezett (belül sem, szétszedtem, kijelzőt is), de a fenti hibatüneteket produkálja. Gondoltam rá, hogy esetleg összetört valami a kijelzőbe, és attól zárlatos és a bios letiltja a bootolást. A kijelzőt lehúzva az alaplapról és külső monitort dugva rá viszont ugyanezt csinálja . A vinyó jó, most néztem meg, 100 illetve 99%-os (van 1 gyengébb szektor). USB-be dugva eszközt az sem villan fel ha bekapcsolom. Teli akksiról és hálózatról is ugyanezt csinálja. A kis kábelt amit visszadugva korábban megjavult próbáltam már rövidre zárni és kihúzni is, nincs különbség. Villamosmérnök hallgatóként labor, szkóp, multiméter, forrasztás lehetősége nyitva áll előttem, és nem ódzkodok tőle, csak ehhez tudni kellene, hol mit kellene mérni és mit mérek én helyette. Van valami tippetek, mit lenne még érdemes megpróbálni, tipikusan mi történik "jónagyot rábaszás" esetén, mennyibe kerül javítani, van-e valakinek ilyen gépe, aminek a működő alkatrészeivel nézegethetném mi nem jó. Pl rögtön egy kijelző cserepróba jutna eszembe. Minden segítség jól jön! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubuntu Linux
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest