Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy Fujitsu Siemens V5535 Laptopom. Nem működött rajta az USB, hát szétkaptam, ami nem volt egyszerű, de már legalább tudom, hogy is kell azt. Egy szalagkábel volt csak kicsúszva. Összerakva nem kapcsolt be. A power gomb megnyomása után kb 3-4 másodpercig világított a power led önmagában, hajtóműfelpörgés, kijelző, többi led aktivitás nem volt. Kinyitottam, mintha ki lett volna húzódva a fedél lecsukott állapotát vizsgáló pöcök kábele, visszadugtam, utána jó volt. Jelzem lehet, hogy nem is volt kihúzódva, csak mákom volt. A laptop napokig jó volt, usb is ment, történt aztán, hogy nagy idegességemben az alvó lecsukott gépre egy büdös nagyot rázúztam ököllel, amitől látható sérülés ugyan nem keletkezett (belül sem, szétszedtem, kijelzőt is), de a fenti hibatüneteket produkálja. Gondoltam rá, hogy esetleg összetört valami a kijelzőbe, és attól zárlatos és a bios letiltja a bootolást. A kijelzőt lehúzva az alaplapról és külső monitort dugva rá viszont ugyanezt csinálja . A vinyó jó, most néztem meg, 100 illetve 99%-os (van 1 gyengébb szektor). USB-be dugva eszközt az sem villan fel ha bekapcsolom. Teli akksiról és hálózatról is ugyanezt csinálja. A kis kábelt amit visszadugva korábban megjavult próbáltam már rövidre zárni és kihúzni is, nincs különbség. Villamosmérnök hallgatóként labor, szkóp, multiméter, forrasztás lehetősége nyitva áll előttem, és nem ódzkodok tőle, csak ehhez tudni kellene, hol mit kellene mérni és mit mérek én helyette. Van valami tippetek, mit lenne még érdemes megpróbálni, tipikusan mi történik "jónagyot rábaszás" esetén, mennyibe kerül javítani, van-e valakinek ilyen gépe, aminek a működő alkatrészeivel nézegethetném mi nem jó. Pl rögtön egy kijelző cserepróba jutna eszembe. Minden segítség jól jön! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Windows 11
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Debian GNU/Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Filmvilág
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx