Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Lenovo B560-nal van a következő problémám: fagy benne a hang, véletlenszerűen.
A gép új, kb. másfél hete vásároltam. Win 7 lett rá telepítve, felraktam rá a CD-n kapott drivereket, valamint amelyikből volt frissebb azt leszedtem a netről a gyártótól és installáltam.
A gond az, hogy a hang véletlenszerűen kifagy néha. Pl. zenét hallgatok, egyszercsak megakad a hang, és olyan fúráshoz hasonló zaj hallatszik, elég hangosan. Majd megy tovább megint a zene (nem a lejátszó a gond, akármin hallgatok zenét, ezt csinálja). Elég zavaró, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jön rá a gépre. Sokszor lehet tapasztalni ezt a hibát, ha zenehallgatás közben installálok valamit. Vagy van az a program, amint úgy hívnak: Lenovo Toolbox. Az mindig leteszi magát standby módban a tálcára. Ha annak az ikonjára kattintok, és megnyílik a program, akkor mindig van a hangabn ez a fagyás, pl. De sokszor minden érdekesebb ok nélkül van, pl. meg van nyitva a böngésző, olvasgatok, megy a zene, és egyszer csak fagy.
Elég kellemetlen, mert a zaj ami ilyenkor hallható zavaró, mindg meg is ilyeszt.
Van valakinek ötlete mi okozza? Nekem úgy tűnik, hogy a gép valami hettérfeledat végzése közben akasztja meg a hangot, és a fagyás talán a rosszul megírt driver miatt van. Nem tudom, ez csak tipp, mert akár mit próbáltam, nem működik megoldásként. Leszedtem már mindenféle drivert, más Windows 7-et installáltam, stb, semmi nem hat.
A Lenovo nem akar foglalkozni a dologgal, mert azt mondják mivel oprendszer nélkül jött a gép, ők nem felelősek azért mit produkál az általam telepített Windows-sal, és csak pénzért foglalkoznának a szervízben a problémával. Elég gáz, hiszen akkor mirefel a garancia, hogyha pl. ez hardver hiba miatt van? A hardverhiba is használat közben jön ki, ilyan erővel bármien hibára rámondhatják, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem kaptam a géphez oprendszert... Nekem van itthon eleve eredeti Win7, akkor minek vettem volna. Nem értem ezt a logikát. Ők biztos jól járnak így persze...
Valakinek tanács a megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx