Új hozzászólás Aktív témák

• szabimaci22

tag

sziasztok
    Van egy Acer Aspire 5742ZG típusú laptop-om ( 1 hónapos )
    Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét ír és pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz ---------------> ezt a történetet folytatnám helyre áltt a billentyűzet ki osztás de van olyan rész a billentyűzeten pl a sift ha az oldalát érintem meg nem érzékeli de ha közepét akkor érzékeli :/ ez mitől van ? más 2 hónapos a laptopom és az aksia már 11% elhasználódása van ma fel hívtam a szervizét és azt mondták hogy meg nézik és hogy eljőnek érte de én mondtam hogy várok még vele ( az igazság az hogy még borszaga van ) nem tudom mit evő legyek el küldjem így vagy várjak még vele míg a borszag el múlik :/ ( amúgy már ki takarítottam látszani nem látszik semmi csak a szag ja és amm... érdemes kiterjeszteni a garanciáját 3 évesre mert olvastam hogy ha az van akkor véletlen sérülések is garanciálisak pl ha folyadékot kap ????
    Előre is köszönöm a válaszaitokat !!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés