- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Van egy arcer 5742ZG-m(laptop) És a hiba a következő: Win7 ---> energia gazdálkodási lehetőségek és ott a séma beállítások és ott alvóalapot soha de viszont a képernyő kikapcsolása az be van állítva 10 percre na szóval ---> ugye ha nem piszkálom akkor ki kapcsol a képernyő és utána ha meg nyomok egy bilentyüt akkor vissza jön vagy ha meg mozdítom az egeret akkor is de van olyan néha hogy egyszerűen bármit csinálok nem hajlandó vissza adni a képet csak úgy ha hosszan nyomom a bekapcsológombot és kikapcsol és ujra bekapcsolom és akkor jó :/ és ez mitől van vagy mi okozhatja ezt ?( de mondom eddig ez a 3 hónap alatt 2szer 3 szór fordult elő :S -
szabimaci22
tag
Sziasztok
Van egy acer 5742ZG típusú notim és ma felraktam egy témát win7 alá és újraindítás után ez fogadót -----> bootmgr image is corrupt. the system cannot boot !
semmire nem reagál ez mii ?? -
szabimaci22
tag
sziasztok
Van egy Acer Aspire 5742ZG típusú laptop-om ( 1 hónapos )
Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét ír és pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz ---------------> ezt a történetet folytatnám helyre áltt a billentyűzet ki osztás de van olyan rész a billentyűzeten pl a sift ha az oldalát érintem meg nem érzékeli de ha közepét akkor érzékeli :/ ez mitől van ? más 2 hónapos a laptopom és az aksia már 11% elhasználódása van ma fel hívtam a szervizét és azt mondták hogy meg nézik és hogy eljőnek érte de én mondtam hogy várok még vele ( az igazság az hogy még borszaga van ) nem tudom mit evő legyek el küldjem így vagy várjak még vele míg a borszag el múlik :/ ( amúgy már ki takarítottam látszani nem látszik semmi csak a szag ja és amm... érdemes kiterjeszteni a garanciáját 3 évesre mert olvastam hogy ha az van akkor véletlen sérülések is garanciálisak pl ha folyadékot kap ????
Előre is köszönöm a válaszaitokat !!!!! -
szabimaci22
tag
sziasztok
Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét ír és pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz ---------------> ezt a történetet folytatnám helyre áltt a billentyűzet ki osztás de van olyan rész a billentyűzeten pl a sift ha az oldalát érintem meg nem érzékeli de ha közepét akkor érzékeli :/ ez mitől van ? más 2 hónapos a laptopom és az aksia már 11% elhasználódása van ma fel hívtam a szervizét és azt mondták hogy meg nézik és hogy eljőnek érte de én mondtam hogy várok még vele ( az igazság az hogy még borszaga van ) nem tudom mit evő legyek el küldjem így vagy várjak még vele míg a borszag el múlik :/ ( amúgy már ki takarítottam látszani nem látszik semmi csak a szagja és amm... érdemes kiterjeszteni a garanciáját 3 évesre mert olvastam hogy ha az van akkor véletlen sérülések is garanciálisak pl ha folyadékot kap ????
Előre is köszönöm a válaszaitokat !!!!! -
szabimaci22
tag
Sziasztok
Tegnap este házi buli volt nálunk és az egyik hülye ismerősöm valahogy ráöntött a gépre egy kb 1 dl boroskolát és akkor én hirtelen ki nyomtam és fejre fordítottam és leszedtem a billentyű gombokat és hajszárítóval szárítottam kb 20 percenként 2 óra hosszán keresztül és ma reggel 9 fele vissza pattintgattam a gombokat és be kapcsoltam és a billentyűzet működik de pl 1 és 2 meg nyomom akkor van amikor duplawét írés pl a kitörlés nyíl enter lett ez mitől van vagy mit lehet tenni :/ + valahogy nem lehet meg tudni hogy mi baja lehet még mert egyelőre nem veszek észre semmit csak a billentyűzet rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Classic / Xbox 360
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest