Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaen
csendes tag
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok, hogy ha nem jó helyen nyitottam ezt a topicot, nem igazán vagyok járatos ezen a fórumon, viszont lenne egy sürgős és fontos problémám, amiben nagyon hálás lennék ha segítenétek.
A mai nap folyamán úgy döntöttem, hogy mivel indul a félév újratelepítem a laptopom, és ha már így alakul, akkor lehetőleg kitakarítom belülről is, hiszen amióta megvettem - kb. 2 éve - ezt még nem tettem meg, és a venti már nagyon hangos volt. Megkerestem neten a laptopom hivatalos "service manual"-ját, ott kikerestem a venti kitakarításához szükséges lépéseket, és az alapján elkezdtem szétszedni a gépet. Minden jól is ment, amíg el nem jutottam a képernyő leszedésének részéhez. Volt egy lépés, amely azt írta, hogy húzzam ki a "kamera és mikrofon modul" kábeljét az alaplapból (ezt a lépést itt megtaláljátok az 55. oldalon: http://www.business-it.ch/shop/img/documents/Handbuch%204710s.pdf). Hát megkerestem az ábrán feltüntetett részt (első kép, 2. pont), és megpróbáltam kihúzni ezt a kábelt az alaplap foglalatából, mikor is észrevettem, hogy ez a foglalat "mozog". De persze voltam olyan hülye, hogy nem hagytam az egészet a fenébe, hanem addig szórakoztam, amíg ez a foglalat letört az alaplapról (úgy, h a foglalatban még mindig benne van az adott kábel). Ekkor viszont már nem folytattam a laptop szétszedését, hanem inkább mindent visszaraktam a helyére ahogy volt, és megpróbáltam elindítani. A laptop el is indult, viszont a kép azóta se jön be (pedig azóta megint szétszedtem, és a képernyővel kapcsolatos kábeleket megigazgattam).
Attól tartok, hogy szerviz, esetleg új alaplap lesz a dologból (igaz nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz), viszont őszintén szólva egyikre sincs túl sok pénzem. :S Úgyhogy nagyon értékelném, hogy ha lenne bárkinek is vmi ötlete, hogy mit tudnék ez ellen tenni, és ha tényleg nincs más megoldás, akkor esetleg 1-2 ember elérhetőségét ha meg tudnátok adni, aki vállal ilyen problémák javítását (Budapesten vagy esetleg Gyöngyösön), lehetőleg pénztárcakímélő áron, és gyorsan (hiszen igazából holnaptól nagy szükségem lesz a laptopra...)
Előre is köszönöm, Zaen
ui.: ha bármi más információra szükségetek van, nyugodtan szóljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest