- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Sziasztok!
Már hetek óta szenvedek a laptopommal,nem tudok rájönni mi baja lehet
Egy Travelmate 5520Gről van szó,bekapcsolás után ha leállitom,utána nem lehet elinditani.
A bios sem jön ilyenkor be,fekete kép,zöld led világit majd villan egyet,venti felpörög és kikapcsol. Kb 20 perc után megint be lehet kapcsolni.
Mindegy hogy akksiról vagy hálózatról megy,a biost is frissitettem,régebbire újabbra,ramokat cserélgettem,de a hiba nem változott.
Nemrég cseréltem le a benne levő hd2400xt-t egy hd3650re,nem tudom hogy köze lehet e a hibához.
Ha bekapcsolom semmi baja,60 fok fölé se a proci se a vga nem megy. Újraindulni újraindul,készenlétiből is bekapcsol,de teljes leállitás után nem lehet működésre birni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest