- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
Üdv!
Adott egy Acer 2310-es noti, amit vinyócsere miatt újra kellett telepítenem (xp).
A telepítés rendben lement, utána a driverek telepítése utáni újraindításkor feláll a rendszer, bejelentkezőhang, stb megvan, de a lan és wifi tálcaikonja már nem jelenik meg. Innentől semmit sem tudok kezdeni a géppel, nem fagy csontra, start menü például előjön, de semmi más, például ki sem tudom kapcsolni a gépet, még power gombbal sem. A feladatkezelőt sem tudom elindítani.
Csökkentett módban viszont normálisan működik. Hálózattal kapcsolatos hardver vagy driver hibára kezdtem gyanakodni, mivel az nem indul csökkentett módban.
De most jön a csavar: akku nélkül (csak töltőről) kifogástalanul működik minden.
De ha az akku a helyén van (viszonylag jó állapotú, nem döglött), akkor töltővel vagy anélkül is produkálja a hibát a gép.
2 darab 512MB-os ram van a notiban, egyenként leteszteltem őket, hibátlanok.
Az xp eredeti, a vinyó új, a driverek a gyártó oldaláról letöltött legfrissebbek.
Az akku miatt lehet a probléma? Sajnos nem találtam cseredarabot egy próba erejéig, így nem tudok kizárni semmit.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest