Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PH 5.5

aktív tag

Üdv!

Adott egy Acer 2310-es noti, amit vinyócsere miatt újra kellett telepítenem (xp).
    A telepítés rendben lement, utána a driverek telepítése utáni újraindításkor feláll a rendszer, bejelentkezőhang, stb megvan, de a lan és wifi tálcaikonja már nem jelenik meg. Innentől semmit sem tudok kezdeni a géppel, nem fagy csontra, start menü például előjön, de semmi más, például ki sem tudom kapcsolni a gépet, még power gombbal sem. A feladatkezelőt sem tudom elindítani.
    Csökkentett módban viszont normálisan működik. Hálózattal kapcsolatos hardver vagy driver hibára kezdtem gyanakodni, mivel az nem indul csökkentett módban.
    De most jön a csavar: akku nélkül (csak töltőről) kifogástalanul működik minden.
    De ha az akku a helyén van (viszonylag jó állapotú, nem döglött), akkor töltővel vagy anélkül is produkálja a hibát a gép.
    2 darab 512MB-os ram van a notiban, egyenként leteszteltem őket, hibátlanok.
    Az xp eredeti, a vinyó új, a driverek a gyártó oldaláról letöltött legfrissebbek.
    Az akku miatt lehet a probléma? Sajnos nem találtam cseredarabot egy próba erejéig, így nem tudok kizárni semmit.
    Találkozott már valaki ilyesmivel?

Új hozzászólás Aktív témák