- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq 6510b-s notebookot használok, kizárólag hálózatról, az akkumulátor ki van véve. Tegnap este át akartam rakni az asztalról a komódra (pár méter), ahogy viszem át, közbe húztam a földön az adaptert is, egyszer csak kikapcsol. Gondolta, hogy szétjött valahol a kábel, ugye akksi nincs benne, biztos azért kapcsolt ki. Ellenőriztem, mindenhol össze volt dugva, viszont bekapcsolni nem tudtam. Észrevettem, hogy az adatper viszont halk vinnyogó hangot ad ki. Kipróbáltam ma is (többször), adapter vinnyog, notit nem tudtam működésre bírni. Most viszont bedugtam ismét, nincs vinnyogás, és működik.
Ez mitől lehet? Esetleg ahogy húztam, és beütődött valahova, és kontaktos lett benne valami? Ha továbbra is működik használjam így, lehetnek veszélyei?
üdvözlettel:
ther
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest