Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzatzikiii

tag

Sziasztok!

Itt is elsirom a problemam, bar mar az Acer topicba is megirtam:
    Van sajnos egy kis gondom a par honapos Acer Aspire 5745G-mmel: a mai napon egy restart utan a starting Windows felrattol kezdve a ventillator maximum sebessegen kezdett el porogni. Everest szerint mindekozben a proci homerseklete nem ment 40°C fole, es kb 25%-os terheltsegen volt. A homerseklet megfelel az elvarasaimnak, a 25%-os terheles talan amiatt volt, hogy boot utan voltam. Mivel nem indult el a virusirtom, abban remenykedtem, hogy talan virus. Csokkentett modban ujraindultam (ott is eszmeletlenul tekert a ventilator), de sajnos ott se tudtam elinditani a viruskergetot, igy ugy dontottem, ujrarakom a rendszert. Sajnos emellett meg azt is tapasztaltam, hogy nagyon nehezen kapcsol ki a gep: kilep a windowsbol, majd sokaig vilagit a bekapcsologomb ledje, mintha varna valamire, aztan kialszik.
    Most ujratelepitettem a recovery diskekkel, es ugyanez maradt, bar meg nem huzta le a WU a drivereket, azt meg megvarom.
    Szerintetek mi lehet a baj? Alaplap, es kuldjem Brnoba? Vagy probaljak meg BIOSt frissiteni? Meg sose csinaltam eletemben, kicsit tartok tole.

(Ami kizarhato: porosodas, tulmelegedes)

Új hozzászólás Aktív témák