- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4llen4ngel
csendes tag
Sziasztok!
- HP NW9440 (quadro fx1500m vga)
-kb 3+ éves, egy éve kezdte csinálni, hogy 3ds játék futtatása esetén befeketedett a képernyő, de a gép még ment kb. de csak restart segített (power btn > 4sec) Megtisztítottam a hűtőket szépen, kicsit ritkult az esemény, aztán átváltott a jelenség villogásba: van kép -> fekete képernyő és így tovább..
Cserélgettem biost, drivert, oprendszert megmaradt a jelenség és már nem is kellett hozzá 3d-t futtatni. Aztán rendeltem hozzá egy kompatibilis ati x1600m-et, amivel másfél napig ment hibátlanul ezután ismét jött a villogás. Invertert is cseréltem, de azzal meg egyáltalán nem sikerült működnie a képernyőnek, most itt tartok, aszem már a régivel sincs kép, uh valamit elnézhettem szerelés közbenNem járt még szervízben, mivel leleményesen megvártam míg lejár a 3 év gari. Ötletek?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest