- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
Van egy kb 9 éves HP Pavilion laptop itthon, viszonylag régi vas, de anyám használja még.
Egy olyan hibája van hogy használat közben megakad, és kvázi lefagy. Az egér mozog, de minden más megáll, nem lehet sehova klikkelni, ablakot mozgatni stb.
Ha film megy éppen, akkor az is megáll.Amit kipróbáltunk, de nem szüntette meg a problémát:
Win10 reinstall
HDD helyett SSD került belefeladatkezelőt figyelve akadások körül nincs se CPU se háttértár használat megugrás.
úgy ahogy még tolerálható volt ez pár sec befagyás , de mostrosszabb lett mint volt, úgyhogy jobban körbenéznék mi okozhatja a bajt.memtest és IBT is ment órákat hiba nélkül, és közben AIDA-ban a hőmérsékletek 75-76 fok alatt maradtak, és a feszültség is stabil volt, akárcsak az órajelek
valami ötlet esetleg? mert én kifogytam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest