- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radioactive
tag
Sziasztok!
Egy ASUS N550JK ([link]) boldog tulajdonosa vagyok. Egyelőre 1TB-os HDD-vel, 4GB RAM-mal, 4200H, i5-ös procival és egy GeForce 850M-mel, stb. Ez nyilván nem egy erőmű ma már, de én szeretem.
Lenne viszont egy egyre inkább eszkalálódó problémám:
Eleinte csak a start menüt "hozta be" marha lassan, nyilván egy keresés már elképesztő időkbe telt volna. Most viszont már (kövezzetek meg, de én játszom vele) World Of Tanks kezdőképernyőn, ahol még be se léptem a játékba, a szálló parazsak animációja is akadozik. A legnagyobb probléma viszont az, hogy mindez sporadikus. Most két napja nem tudok játszani, viszont ha újraindítom, megjavul, és napokig jó. Néha ugyanez van a Chrome-mal is, új lapok megnyitása horror, sőt, oldalak betöltése is szörnyen lassú (több perc egy oldal, tehát használhatatlan).
Win8-am van, nem tudom, ez mennyit számít.Az a megérzésem támadt, hogy ez valami tárhely/memória probléma lehet. Javítsatok ki, ha tévedek, de egy 2-3 éve kerregő HDD azért nem jó előjel. Ezt mindenképp cserélném SSD-re, egy EVO 860-asra, 500GB, amit viszont szeretnék, hogy ha már a gépet leadom a szervizbe, oldódjon meg minden problémám. Lehetséges, hogy ez a megjavul-nemjavul dolog, a piszok lassú betöltés ez RAM probléma? És akkor RAM-ot is cseréltetni kéne? Hogyan tudnék erre rájönni? Illetve a HD Sentinel azt írja a HDD-re, hogy okés. Lehetséges, hogy akkor mégsem azzal van a baj? Mit tudnék csinálni szerintetek még? Egy Win reinstall az érthető és reasonable, de rá tudok esetleg valami programokkal jönni, hogy még mi lehet a hibás?
Nem tartom kizártnak, hogy a VGA szarakszik, vagy méginkább abban a memória. Mert ha egyszer betöltenek a dolgok, onnan jó, legyen az Chrome oldal, WoT vagy bármi. Animációk jók, nincs kékhalál, nincs széteső kép, tehát a feldolgozás úgy tűnik, hogy rendben van.
Köszönöm, hogy végigolvassátok! Remélem tudtok segíteni!
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest