- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Hurrá, sikerült megoldanom a problémát a mikrofonnal. Megírom, hátha valakinek egyszer hasonló gondja lesz.
Szóval az egyik forumon találtam ezt a javaslatot, kipróbáltam, és működött:"Go to Task Manager, then Services, and find the PID for Audiosrv
Open a command prompt as administrator and run:
Taskkill /PID 1111 /F
(1111 is whatever pid Audiosrv was)
That'll kill it, then you can right click on it in task manager and start it again. Listen to this device then works again for a while.
I find I have to do this about once a day."Tehát Ctrl+Alt+Del, ott SZolgáltatások fül, majd az "Ausiosrvr" melletti kódot kell megjegyezni.
Aztán parancssort indítani, fontos, hogy rendszergazdaként. Itt bepötyögni, hogy "Taskkill /PID kód ide /F" ahol értelem szerűen a "kód ide" az előbb megjegyzett kód. Ekkor a rendszer letiltja a hangokat, és mikor legközelebb megnyitottam az óra mellett a hangerő ikont, azon belül a Reögzítőeszközöket, már végre működött a mikrofon, láttam a kis zöld csíkokat, és Skype-ban is teszteltem, lehetett hallani.Hurrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest