Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy ASUS K53Z laptop, ami már 2013 szeptember óta nem volt elindítva, mert azt mondták, hogy alaplap hibás, de én kivettem most az aksit és elindult, de elmentünk emginni egy sört és mire haza jöttünk, akkorra lefagyott.
Az én észrevételem szerint valami melegedési probléma VAN, de nem tudom. A inditási led világit, de nem jön be semmi. Holnap még megpróbálom, hogy hülés után elindul-e vagy sem és nem tom mit kell tenni.
Szerintetek?

-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Gondom támadt a ma vásárolt Lenovo V570-el.Itt lenne a gondom leírása.
Mit csináljak?Formázzam le valahogy a teljes HDD-t?Mivel?

-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy ASUS F83SE-VX057D laptopom most lett 2 éves.Az a bajom vele,hogy már ujjonnan sem bírta az aksíja( 4400 mAh, 6 cella) tovább 1 óránál és elvileg 3 órát kellett volna bírnia.Már rég óta asztali gépnek használom csak néha próbálgatom az aksit.Most az aksi jó ha bírja 30 percet.Mikor lehúzom a töltőről még többet mint 1 órát mutat,majd 1-2 másodperc után már csak 34 percet és 100%-on van.Egy progival ellenőriztem,hogy az aksi 24%-os,elhasználódottság.
Mi lehet a gond?Mit tudok vele csinálni?

-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom,hogy a notim (ASUS F83SE) valamikor nem írja meg a dvd-ket, vagyis megírja de nincs rajta semmi és az OS üresnek veszi,meg az is.Azt irja a papírjában a cég,hogy frissítsem a bios-t.Már egyszer megtettem még kb.6 hónapja.Minden rendben volt eddig.Fogalmam sincs hogy mi lehet vele.Ugyan azt a DVD fajtát irom amit eddig csak most nem bírja felírni.Ma is 2 db DVD-t megírt aztán a 3.-at megint nem.Maga a folyamat minden lezajlik fasául,de mikor megírja aztán beteszem a lemezt az oprendszer üresnek látja meg persze ugy amit szemmel látható írás után a lemezen a vonalak,meg hogy meddig van megírva az nem látszik,érintetlennek néz ki az egész.
Segítsetek légyszi,mert nem szeretném vinni garival a szervizbe.Előre köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx