Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ermac
tag
Hello !
Itt is megkérdezem hátha valaki tud segíteni, a problémám az h van egy laptop 4 éves v5-acer aspire 473 14"
Beszereltem egy ssd-t (samu evo850)régi hdd helyére, közbe kihúztam az aksi kábelét nehogy baj legyen ugyanis ultrabookról van szó így az aksi csak szétszedés után eltávolítható. Már az elején fura volt aksiról nem akart elindulni (61%on volt) adapterrel már elindult viszont azt írja az aksi ikon h csatlakozva de nem tölt, kihúztam az adapter kábelt és ki is kapcsolt a gép, a led működik narancssárgán jelez mint amikor tölt. Már sok dolgot kipróbáltam amit javasoltak de semmi, 20 sec power gomb nyomás windowsba aksi uninstall még biost is frissítettem de semmi. Előtte minden pöpec volt az aksija jól bírta, nincs használva a gép, főleg utazáskor kell így muszáj a jó üzemidő, régi hdd-t visszaraktam de már ezzel is ez a helyzet sajna. Valaki megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest