- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
Tibroo #16362 üzenetére
Ha nincs jobb javaslat akkor: Ments le a géped tartalmát: fogsz egy livelinux-ot(pl.: gparted).
A fájlkezelő segítségével lemented egy másik meghajtóra(pendrive külső vinyó stb).Majd ha ezzel meg vagy töröld le a particiót gparted segítségével.Utána próbálkozhatsz a telepítéssel de addig ne enged rá a neted miközben telepít.Az aktivációs lépéseket majd elvégzed utólag.... -
Raul227
aktív tag
válasz
Tibroo #14920 üzenetére
Köszönöm. Hívtam (Angliában vagyok) az angol Dell ügyfélszolgálatot, azt mondták a jelek alapján alaplap csere. 2 nap pihenés után bekapcsoltam, de csak a biosig jutott, utána újra indult, a Winchester led is világított kb 10 másodpercig pislogott, de azóta csak próbálkozna indulni, néha sikerül a CD olvasó is felporog meg a proci venti, a winyo is, de csak kb 1 másodpercre. Nem tudom ezek a dolgok hol vannak a gépben, tudnátok valami képet küldeni? Valamint hogy hiba látható e, honnan tudjam mit kell csinálni, meg hogy. Köszönöm
-
MR!!
aktív tag
válasz
Tibroo #12984 üzenetére
Hogy lehet cukor nélkül teát inni ?
Komolyra fordítva:
Ha már "pukkant" az nagyon nem jó. Elég sok minden elszállhatott, biztosítékot ne keress , inkább vmi táp köri ic... Sajnos elég sok mindent magával ránthatott ...
Nézesd meg szakemberrel,az a biztos. Legalább megmondja mi ment ki és érdemes e javítani stb. Plusz garanciát is ad rá ha ő javítja...
* legközelebb cukorral igya azt a teát és nem lesz ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged