Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
v iktor007
csendes tag
Szerintem egyszerűbb lett volna a dolgod, ha nem közvetlen a szervizzel veszed fel a kapcsolatot, hanem az üzletbe viszed vissza ahol vásároltad.
Azért mondom ezt, mert én is hasonlóképp jártam az asus notebook-omal, akkor még nekik is csak a cseheknél volt szervizük, de én az üzletbe vittem vissza.
Én azért még így is bevinném az üzletbe (márha visszakapod), ott közösen írjatok egy panaszvételi jegyzőkönyvet (vagy te magad is megírhatod előre), amiben leírod, hogy mi történt és, hogy mit akarsz(csere). Valamint leírod, hogy ha nem tudtok megegyezni felkeresed az ebben illetékes fogyasztóvédelmi főfelügyelete. A kereskedő nem háríthatja el a dolgot azzal, hogy vidd,és zaklasd a szervizt, mert ha te egyszer hozzá viszed, akkor az ide vonatkozó törvények szerint a teljes ügyintézés őrá hárul. Természetesen ebből a jegyzőkönyvből kettő példány készüljön, amiből egy nálad (aláírva,lepecsételve), egy a kereskedőnél marad. Amennyiben nem hajlandó a jegyzőkönyvet felvenni, kérd a vásárlók könyvét, és írd le oda. Ott is két példányban írsz, egy a tied. Ja és onnét közvetlen menj a fogyasztóvédelemhez.
Sajnos én már túl vagyok egy hasonló eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx