- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppy96
tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8560W tipusú laptopom.
Használtan vettem egy éve.
Akksi nélkül használom töltőről azóta is.Pár napja történt, hogy nem indult be első pár próbára. Kihúztam, visszadugtam és működött.
Következő nap, működés közben a töltőt felraktam a padlóról a kanapéra és a laptop kikapcsolt. Megint nem indult elsőre, csak miután ide-oda mozgattam a vezetéket.
Elkezdtem akksival használni, hogy ne szálljon el ha ilyen van. Viszont most már ott tart a dolog, hogy sokszor nem is tölti. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ki-be húzom a gépből és a konnektorból, illetve össze-vissza mozgatom a kábelt és egyszer csak jó lesz. Viszont van hogy néha bedugom, a gép képernyője világosabb lesz ( mint amikor tölti ) viszont a tálcán azt írja, hogy "csatlakoztatva, nem töltődik"Az adapter sosem volt elejtve, a kábel nem volt megtörve, mindig szépen összehajtva volt tárolva. Kipróbáltam, hogy bedugtam egy másik 220-as kábelt az adapterbe ( ami a konnektortól megy az adapterig ) és azzal is ugyan ezt csinálta.
Lehet az adapternek van baja ? Vagy az AC Jacknek ?
Az AC Jack-ben lötyög a töltő vége, mióta megvan. Lehet az a része ment már tönkre ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest