- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppy96
tag
Én nem tudom elönteni mi lehet a baj..
Most működik rendesen. Ha mozgatom a töltőt a laptopban nem szakad meg a töltés.
Reggel úgy tudtam működére bírni, hogy összedugtam, beindítottam és akkor nem töltötte, szóval kihúztam a tápot a konnektorból és bedugtam újra, így már jó volt. -
Koppy96
tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8560W tipusú laptopom.
Használtan vettem egy éve.
Akksi nélkül használom töltőről azóta is.Pár napja történt, hogy nem indult be első pár próbára. Kihúztam, visszadugtam és működött.
Következő nap, működés közben a töltőt felraktam a padlóról a kanapéra és a laptop kikapcsolt. Megint nem indult elsőre, csak miután ide-oda mozgattam a vezetéket.
Elkezdtem akksival használni, hogy ne szálljon el ha ilyen van. Viszont most már ott tart a dolog, hogy sokszor nem is tölti. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy ki-be húzom a gépből és a konnektorból, illetve össze-vissza mozgatom a kábelt és egyszer csak jó lesz. Viszont van hogy néha bedugom, a gép képernyője világosabb lesz ( mint amikor tölti ) viszont a tálcán azt írja, hogy "csatlakoztatva, nem töltődik"Az adapter sosem volt elejtve, a kábel nem volt megtörve, mindig szépen összehajtva volt tárolva. Kipróbáltam, hogy bedugtam egy másik 220-as kábelt az adapterbe ( ami a konnektortól megy az adapterig ) és azzal is ugyan ezt csinálta.
Lehet az adapternek van baja ? Vagy az AC Jacknek ?
Az AC Jack-ben lötyög a töltő vége, mióta megvan. Lehet az a része ment már tönkre ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest