- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy Packardbell lapi a tulajdonomban ami egy olyan hibával került hozzám hogy este még ment majd ki kapcsolat.. Reggel már nem kapcsolt be nem reagált semmire és a tőltést sem veszi nem világít!
Adatmentést kértek így le kellet szedjem az alját hogy ki szedjem a wincsit, ránéztem a dolgokra és azt vettem észre hogy a töltőt be dugva az alaplapon bal oldalt alul a sata csati rész mellet iszonyat forró lesz de sehol máshol nincs ilyen jelenség...
Ez vajon mitől lehet? Javítható?
Köszi a válaszokat. -
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy kérdésem s.o.s van egy Fujitsu Amilo Li3710-es noti
Teljesen hiba mentesen működött egyetlen problémája volt az pedig kijelző inverter hiba nem volt háttér világítás de ez most nem is lényeg.
A hiba: Egyik napról másikra, bekapcsoltam Fujitsu logo és ennyi nem megy tovább nem csinál semmit sőt még a bios sem jön be f2 lenyomására bal oldalt alul ki irja hogy loading bios de semmi fél órát is vártam semmi, tehát a gomb lenyomását érzékeli de azon kivűl semmit se csinál.
nincs boot menü se f12-vel semmi
kiszedtem minden alkatrészét megpróbáltam azok nélkül is kivéve memória de abból is van kettö sehogy sem akar életre kelni szerintetek kuka?? vagy nincs valami bios reset vagy valami ha kell szét kapom az egészet vagy egy olcsó szakember is jó lenne.
És még azért azt is megkérdezném hogy ilyen inverter szakit vagy hozzá való alkatrészt hol lehet beszerezni?
De elsődleges problémám az alaplap lenne!! köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest