- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, azt tapasztalom az utóbbi hetekben, hogy folyamatosan pörög a laptopom, mintha valami játék menne vagy dolgozna. Néztem egy hd sentinelt, látom a C meghajtó meleg 60 fok, mondom na kitisztítom. Az kész már nem melegszik viszont ugyanúgy prögö folyamat. Feladatkezelőben nem látok semmit ami ezt indokolná. Van valami ötletetek esetleg? Köszönöm előre is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy hp 15 pavilion laptopon. Bluetooth fulessel. Filmnezes kozben vettem eszre, hogy neha bizonyos hangszinnel nem tisztak a hangok es recseg. Kmplayerben durvan kihallatszott. Vlc be mentem at, ott szinte eltunt. De neha nagyon figyelve ott is megvan. Valami otlet esetleg? Driver hiba lenne? Win10 van. Elozmeny, hogy bedugva jackel egyik oldal recseg. Volt szervizben csereltek alkatreszt de ugyanaz a problema. Nem volt idom utana ujra elintezni. Bluetoothon viszont eddig nem tapasztaltam ezt. Mindketto esetleg driver? Vagy vmi bellitas. Ja meg egy fontos dolog, netflix hbo go kozben nem tapasztaltam. Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy hp laptopom. Arra van e vmi otlet miert csinalja? Hogy lehajtom a laptopot, ugy van hagyva egy napig. Mikor felnyitom nincs kijelzo, tv re dugva se. Nem reagal semmire, de eg a led hogy megy. Ujra kell inditanom. Miert csinalja? Nem alvo modban van, nincs beallitva. Win10.
Elore is koszonom az otleteket.
-
Pandimakaay
tag
Gyerekek, en mar nem tudom mi van a laptopommal... Mindig mas nevezetu kekhalallal "udvozol", van hogy csak 1 honap utan vagy 2, van hogy hetente. Memtest ment 10 oran keresztul, nulla erroral. Hd sentinel se lat semmi hibat, minden driver friss, van hogy nem kekhalallal indul ujra, csak ugy naturban, minden teszt negativ. Masfel evig semmi baja nem volt, azota volt ujratelepites is stb. Szervizben is volt ott azt mondtak illesztoprogram... Masfel evig semmi, aztan most meg mar masik winnel is csinalja ujratelepites utan. Kifogytam az otletekbol es a remenyekbol, hogy mi baja lehet. Ha valaki tud segiteni kerem irjon ram.
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, most már nagyon kivagyok... van egy dell 3537 es laptopom, elejében videokártya driver hibára hivatkozva kékhalálozott, majd ezt megoldottam, a driverek jó sorrendjében való felrakásával. Azért bennem volt a kisördög és a dell support assistban nézegettem minden rendben van e. De minden napra jelzett egy hibát cnext.exe valamint bex64 felváltva. Azt vettem észre inkább akkor jött mikor megvolt nyitva egy játék( konkrétan a football manager 16) De nem volt probléma vele egy hónapig, tehát nemvolt kékhalál. Aztán eljött az ideje neki, nyomott egy újraindítást magától, de kékhalál nélkül. Majd tegnap újra nyomott egy kékhalált, de immáron nem videokártya, hanem az atheros lan kártyára.... mi a fene lehet ez? mert az első kékhalálozások után mikor már napi rendszerességgel több is volt újratelepítettem a gépet, win 7 ről win 10 re.
Nagyon bosszant, hogy van egy nem olcsó laptopom és szívok vele... az első másfél évben semmi baj nem volt vele.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, újraindul gépem magától cnext.exe hibára hivatkozva, nem kékhalál. Előtte volt kékhalál probémám azt megoldottam a megfelelő sorrendben driver telepítéssel. Esemény neve bex64. Valami ötlet?
Köszönöm előre is.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy dell laptopom van, nemregiben kekhalal problemaim voltak, szerencsere megoldodott. Viszont csak kivancsisagbol raneztem a dell support assist progiban es minden napra egy cnext.exe hibat ir. De nem volt semmi baj geppel meg nem fagyott le semmi. Foglalkozzak vele? Nem piros x el irja, csak egy felkialtojellel hogy vmi alkalmazashiba. Annyira megkonnyebbultam, hogy honapok utan megjavult a kekhalal, remelem ez semmi. Koszonom a valaszokat.
-
Pandimakaay
tag
figy már nem tudnák valahol közvetlenebbül beszélgetni?.... me felbasz
-
Pandimakaay
tag
válasz
_Berci_ #14261 üzenetére
szia, nem laptop.hu... de most olvastam okosságot... hogy nem szereti 3537 széria a win7 10 et és pl oylat is csinál, hogy nem megy alvó állapotba, valamint nem indul el... azt is csinálta pl, és hogy van egy fix rá. Meg hogy nem mindegy a feltevés sorrendje először chipset majd sima vga és ati... de hát egy dell ben nem tudják érted, hogy ennél a típusnál ilyesfajta komplikáció lehet... ezt nem értem...
-
Pandimakaay
tag
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy dell 3537 laptopom, olyan hibával vittem szervizbe, hogy sokszor( naponta akár 4-5 db) kékhalált produkált vga driverre hivatkozva. Mellékesként foltosodott a kijelző és nem mindig töltött már az adapter így ezeket is beírtam, amiket szó nélkül cseréltek is. Néztem is a szervizfigyelőn, ugyanazokat a teszteket tolták végig mint én itthon, és azok alatt nálam se mutatott semmi hibát. Tökéletesnek ítélve a laptop állapotát. Tudni kell, hogy előtte volt egy win reinstall, mert hátha megoldja majd a problémát. Most olyan címszóval, hogy más hardveres hibája nincs, viszont javasolt a win10 újratelepítése mert, hgoy próbaverzió... Meg hogy a friss driverekkel dell.com oldaláról telepítsem a dolgokat... szinte tudtam, hgoy ez lesz... va ne esetleg vmi ötletetek? találkoztatok ilyennel? Amit még észrevettem, hogy sokszor mozdításkor jött elő, összecsuktam, átviszem másik szobába, kinyit és utána... lehet olyan dolog, hogy elmozdult vmi?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Pandi
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy nem megy a touchpad, pedig látja is ki meg be tudom kapcsolni manuálisan, mégse megy egyik gomb se meg érintés se.... leöntöttem folyadékkal... de kb csak oda nem ment,,, felbaszott... mi lehet? drivert ujraraktam,...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest