- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
morbias2
aktív tag
válasz
Ciccuka #14593 üzenetére
Nem értem, mert volt párszor, hogy függőlegesen becsíkozódott az egész kijelző! Futtattam külön progikat meg letiltottam felváltva a vga-at a gépbe, de sem a teszt semmi más hibát nem írt a vga-k ra. Gari van rá, de külföldön vagyok és nem tudom, hogy itt is elvihetem-e szervizbe... hmmm
köszi a segítséget... -
sirkope
tag
válasz
Ciccuka #14570 üzenetére
Egyik nap így indult el. Volt előtte egy másik hibája: egyik pillanatról a másikra kifagyott (Win 7) majd elsötétedett a kijelző és csak a táp/akku ki-be segített. Aztán hogy ez aznap még kétszer vagy három nap után jött elő az tök random volt. Amióta viszont ez a hibája van, a gyerek napokig használta külső monitorra kötve és nem fagyott ki...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest