Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Helló! Garanciás a gépem szval valószínűleg felesleges a kérdés, de hátha valaki tud valami okosat.
Tegnap vettem egy Fujitsu Lifebook a514et, hozzá egy plusz SSDt a HDD mellé és még 4GB ramot. Beraktam őket, felraktam Windows 10et a gépre. minden pöpecül ment azonban pár órás használat után véletlenül észrevettem, hogy az akku ikonon a következő felirat díszeleg "94% csatlakoztatva, nem töltődik". Volt már pár notebookom, de ilyen hibát még annál sem láttam amelyikben egy 7 éves max 5%ot bíró akksi volt. Csak az akkuról vagy csak a tápról hibátlanul megy a gép. Tölteni viszont nem akarja Tanács alapján próbáltam törölni az eszközkezelőben a telep kezelőszerveit és újraindítani, de hiába rakja újra a gép nem történt semmi változás. A végén már leborotváltam a gépet nullára és újraraktam a Wint. Semmi változás.
A segítséget előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- ASUS routerek
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest