Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

embe nagyúr Hali! 
 Probléma továbbra is fennáll.
 A feltöltött akksit beteszem a gépbe - Lenovo X230 - nem indul, nem reagál a bekapcs. gombra.. Rádugom a töltőt be lehet kapcsolni.
 Így működik a ki/bekapcsoló gomb, reagál rá a gép.
 Viszont miután eltávolítom a töltőt, a leállított gép, ha csak akksiról megy, folyamatosan újraindul.
 Ha visszadugom a töltőt, akkor megint normálisan ki és be lehet kapcsolni, nem indul újra.Van valami tippetek a hiba okára?  
- 

embe nagyúr Sziasztok! 
 Lenovo 230X
 Véleményetek szerint mi okozhatja a fenti gépnek az állandó bekapcsolását?
 Ha leállítom, pár másodperc után újraindul.
 Kapott új biost, W7 lecserélve W10-re.
 Cmos elem kiszedve majd vissza - egy asztali DELL gépnél az állandó újraindulást ez oldotta meg.
 Akksival és akksi nélkül is produkálja ezt a hibát.
- 

embe nagyúr Sziasztok! 
 Véleményetek szerint mennyire helyes vagy helytelen a következő dolog?
 DELL E6420 audió csatijába az user bedug egy elosztót,majd a mikrofon aljzatba egy nagy teljesítményű pofi mikrofont csatlakoztat, mondván a kijelzőn lévő kis teljesítményű. Ekkor a gép kék halált dobál.
 Az user szerint mindegy hogy egy kis csíptetős mikrofont dug be, vagy egy profi mikrofont - szerinte akkor is működnie kell. Ez valóban így van?
- 

embe nagyúr Sziasztok! 
 Véleményetek szerit mi lehet a nyűgje egy DELL E6420-as gépnek?
 Hiba jelenség: Hangot nem ad a hangszóró, csak fülesen. Más tekintetbe hibátlan a gép. Az általam alaplapi hangszócsatlakozónak vélt dugót lehúztam, majd vissza, de nem változott semmi.
- 

embe nagyúr válasz  Brown ügynök

üzenetére Brown ügynök

üzenetéreHa akksiról jó akkor meg is találtad a hibát. Akkor vagy a táp, vagy a csati. 
- 

üzenetére Brown ügynök

üzenetéreÉn túlmelegedésre gondolnék, ha nem írtad volna azt hogy azok rendben vannak. Így passz... Hülyeséggel meg nem akarlak ijesztgetni. 
 BIOS reset volt gondolom. Ha nem nagy tudomány az elemet kivenni, lehet érdemes lenne vagy 15 percre. nekem volt 2 olyan géphez szerencsém, hogy hiába raktam újra a biost, hiába resteltem, csak az elem kivétel oldotta meg a problémát.
- 

üzenetére Brown ügynök

üzenetéreMiért klónoztad? Csinálj egy tiszta telepítést! Ha akkor is előjön a jelenség, én akkor kezdenék hardver hibára gyanakodni. 
- 

embe nagyúr Na!! Ilyen alap dolgokon túl vagyok.  természetesen úgy is tettem fel újabb drivereket mint amit a W10 tett fel, illetve a legfrissebbet amit találtam csak azután tudtam így is, miután a speciális indítási lehetőségek között letiltottam az aláírás ellenőrzést. természetesen úgy is tettem fel újabb drivereket mint amit a W10 tett fel, illetve a legfrissebbet amit találtam csak azután tudtam így is, miután a speciális indítási lehetőségek között letiltottam az aláírás ellenőrzést.Én azt nem értem, hogy a DELL-es exe kiterjesztésű drivert miért nem hagyja "normál" módon telepíteni. 
- 

embe nagyúr De semmilyen DELL wifi drivert nem enged fel. 
 Végül egy sokadik, akármilyen oldalról levadászott cabinet fájlokat tartalmazó drivert tallóztam be.
 Természetesen speciális indítási lehetőségek közül az aláírás ellenőrzés kikapcsolása után.Ezzel a jelenséggel már találkoztam olcsóbb Inspiron gépnél. Ott az volt a válasz, hogy olcsóbb kategóriánál előfordul. Na de ez egy Latitude. Dell support sem tudott segíteni. Csak a szokásos kérdések: Tuti jól választottam-e op. rendszert stb..... 
- 

embe nagyúr válasz  dltpwnz

üzenetére dltpwnz

üzenetérehali! 
 Arra van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet egy DELL laposra service tag alapján, az op. rendszer helyesen letöltött drivert feltelepíteni? Architektura helyes természetesen, és az eredeti hardver van benne.
 Több DELL gépnél is találkoztam ezzel.
 log:"Log Starts on Date: 11-5-2016 Time: 02:39:20 
 =====================================================
 02:39:20: GetOSInfo(): Detected Windows 10
 02:39:20: GetOSInfo(): Product Type: Business
 02:39:20: PreInstallSetup(): Using ini file: 'C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\{08D335DC-A630-4F2E-A786-DB9A4C095DB8}\{F16DD1B4-4933-4019-BC07-A9BF18830338}\bcmwls.ini'
 02:39:20: Using inf file: 'C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\BcmWLSetup\Drivers\Win10\WL\bcmwdi.inf'
 02:39:20: Installation root: 'C:\Program Files\Dell\DW WLAN Card'
 02:39:20: OEM is Dell
 02:39:20: Driver interface is PCI
 02:39:21: HW detection for installer
 02:39:21: Hardware Id: Find PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_00151028 in C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\BcmWLSetup\Drivers\Win10\WL\bcmwdi.inf
 02:39:21: ResultCode=118
 02:39:21: Hardware id is not found in driver inf. Either the device is not present or the device is not supported.
 02:39:21: InstallShield script aborting.
 02:39:21: Entering function CreateEventLog()
 02:39:21: Exiting function CreateEventLog()
 =====================================================
 Log ends on Date: 11-5-2016 Time: 02:39:21
 =====================================================[11/05/16 02:39:21] 
 --- End of Vendor Software Log ---[11/05/16 02:39:21] Vendor Software Return Code: 118 
 [11/05/16 02:39:21] logo.png
 [11/05/16 02:39:21] Name of Exit Code: ERROR
 [11/05/16 02:39:21] Exit Code set to: 1 (0x1)
 [11/05/16 02:39:21] Result: FAILURE
 [11/05/16 02:39:23] Open file: C:\ProgramData\Dell\UpdatePackage\Log\Network_Driver_71T5D_WN32_7.35.340.0_A03.txt
 "
- 

embe nagyúr Sziasztok! 
 Egy ismerős szólt, hogy szarakodik a HP gépe. Még nem jutott el hozzám. Elmondása szerint bekapcsol, az indulás ok. De miután kiválasztotta a felhasználót, nm tölt be az asztal, fekete a képernyő, csak a kurzort látja.
 Ha eljut hozzám merre induljak el? Valszeg nem hardveres lesz a hiba, szerintem legalábbis...
- 

embe nagyúr válasz  DAMIEN1899

üzenetére DAMIEN1899

üzenetéreNekem egy DELL mini gép dettó ugyanezt produkálta. Ott az volt a gond, hogy egy integrált telepítőt használtam. Mihelyst egy normális MSDN-es telepítővel tettem fel a rendszert, megszűnt a probléma. Ha meg szarakodik, akkor küld vissza! 
- 

embe nagyúr válasz  sajmon8282

üzenetére sajmon8282

üzenetéreNekem akkor csinált ilyet, amikor a vinyó megpusztult. Másikkal megtudod nézni? Szerintem ez lesz neked is a gond. 
- 

embe nagyúr válasz  xcoreman97

üzenetére xcoreman97

üzenetéreCsak óvatosan - itt a fórumon - ezzel a telepítős kérdéssel! 
- 

embe nagyúr válasz  xcoreman97

üzenetére xcoreman97

üzenetéreUgyanez a jelenség megvolt nekem a HP8460-as laposon is. Ha a fényerőt maxra vettem, akkor elfeketedett a kép. 
 DE csak akkor ha be volt kapcsolva az adaptív kijelző beállítás. Ez a környezeti fényviszonyok függvényében változtatja a kijelző fényerejét.
 Azon lehetett álltani FN gmbbal is.
 De az Energiagazdálkodási lehetőségek - Séma beállítás módosítása - Speciális energiaellátási beállítások módosítása -
 és a baloldali ablakban megtalálod ennek be, illetve kikapcsolásának lehetőségét. Vagyis ha ilyen van, ne legyen a fényerő manuálisan maxra húzva, ha közben az adaptív opció aktív. 
- 

embe nagyúr válasz  zsolti1902

üzenetére zsolti1902

üzenetéreNincs mit! 
 Akkor ez valami X-aktás dolog. Okkult tudomány.....
- 

embe nagyúr válasz  zsolti1902

üzenetére zsolti1902

üzenetéreNekem asztali DELL gépnél volt ugyanez. Sok mindent kipróbáltam. BIOS-t újraraktam, az sem segített. Végül az elemet kivettem az alaplapból vagy 10 percre. Utána jó lett.  Fogalmam sincs mi lehetett a gondja. Fogalmam sincs mi lehetett a gondja.
- 

embe nagyúr Sziasztok! 
 Hülye dolog így látatlanban hardveres hibát kérdezni, de....hátha.
 Nos az egyik ismerősöm ideadott egy Medion MD98300-as lapost. Úgy indult, hogy telepíteni kell. De amikor már adta ide a nem indul rendesentől eljutottunk oda, hogy be sem indul.Áramkábelt bedugom, bekapcs. gombot megnyomom, és nem indul. Felvillan 1-2 led, felpörög a vinyó, 1-2 mp.-ig van hang, aztán semmi. A táp ad áramot rendesen, kimértem. 
 A vinyót meglestem másik gépben 100/99.Ennyiből, véleményetek szerint mit lehetne megállapítani? Mi lehet a gond? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azzal is csinálta. Na de majd holnap meglesem még egyszer.
 azzal is csinálta. Na de majd holnap meglesem még egyszer. 

Privátba szerintem.
 Privátba szerintem. 

Pyttawrx
 Pyttawrx