Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
Geza745
üzenetére
Azoknak biztos kicsit más a típusszáma. A HM76 Chipset, már kezeli azt a procit.
-
Top cat
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
22H1 nincs. Valószínűleg hamarabb abba hagyták a frissítését, minthogy a 22H2 megjelent volna.
-
Top cat
addikt
válasz
Anubris
üzenetére
Ha már POST-nál nincs kép, az nem driver gond lesz.
CMOS törlés laposokon nem egyszerű és valószínűleg nem is hozna eredményt.Itt hardver gond lesz.
A 60% biztos az ASUS Battery Health Charging funkciója lesz, ami Maximális élettartam üzemmódra van állítva.
-
Top cat
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Első körben a háttértárat nézném meg.
-
Top cat
addikt
Egyes Acerekben elő lehet szedni a BIOS-ban az Advanced menüt. Ott talán betudod állítani, honnan bootoljon.
A BIOS főmenüben, tartsd lenyomva az Fn és a Tab billentyűt, és várj 3 másodpercet, majd mentsd el a beállítást. Újraindítás után, ha újra belépsz a BIOS-ba, ott lesz az Advanced menü.
-
Top cat
addikt
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Amit linkeltél képet, ott van alul.
Volt akinél egy firmware upgrade megoldotta a problémát.
Használod ezt egyáltalán, vagy csak zavar a tudat, hogy nincs megoldva?
-
Top cat
addikt
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Lehet, hogy kellene neki a firmware update.
-
Top cat
addikt
-
Top cat
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
Nem az enyém egy ismerősé majd eldönti meg e csináltatja. Én csak megnéztem hátha itthon is javítható.
Nem biztos, hogy megéri megcsináltatni. Nem nagyon vigyázott rá, viharvert szegény
Az ö billentyű már régen eltűnt róla. Lehet, hogy ágyban is használta és nemszellőzött rendesen így megfőzte.Köszi mindenkinek a segítséget

-
Top cat
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szétszedtem, CPU/GPU-n van hűtés a chipseten nincs. Érintésre a chipset nem vészesen melegedett a CPU/GPU jobban. Leszedtem a hűtést a paszta elég száraz volt, letakarítottam átkentem. Az eredmény ugyanaz mint eddig csak kevésbé meleget fúj ki a ventilátor amikor elindul. Úgy érzem a CPU melegszik jobban.
-
Top cat
addikt
_Berci_ Erre nem gondoltam

Duree Én is ilyesmire gyanakszom. Szerintem szétkapom megnézem a Chipset melegszik e olyan hirtelen.
Dell XPS SONY VAIO VPCEA1S1E
-
Top cat
addikt
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Adott egy SONY VAIO laptop. Bekapcsoláskor megmozgatja az optikai meghajtót és annyi. A kijelző sötét ventilátor nem forog. Majd kb fél perc múlva elindul a ventilátor magas fordulatszámon és pár másodperc múlva elég forró levegőt fúj kifelé.
Kivettem a vinyót majd a ramokat egyesével de a helyzet változatlan.
Annyi lenne az alaplapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az ö billentyű már régen eltűnt róla. Lehet, hogy ágyban is használta és nemszellőzött rendesen így megfőzte.
Pyttawrx