Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Sziasztok!
Jónéhány hónapja egy hibával küzdök már, azonban sehogysem sikerül megoldanom. Remélem ti tudtok adni pár tippet.
Adott egy Hp Pavilion g6 1306sh típusú laptop. Jelenleg közel 4 éves már.
- AMD A6 processzor
- dedikált AMD 7400-as videókártya
- 2x4GB RAM(Gyári mellé tettem még egy 4GB-os Kingstont, az alaplap 8gigát kezel maximum)
- 1 éve kapott egy Kingston V300, 240GB-os SSD-t. Ezt a gyári HDD helyére tettem, utóbbit pedig egy beépítőkeret segítségével az optikai meghajtó helyére.Először csak tükröztem a HDD-t az SSD-re, így nem telepítettem újra a Win 8.1-et. Különböző PH-s leírások alapján csináltam, minden rendben ment. Leellenőriztem HDD Sentiellel is, semmi probléma nem votl vele. Működött is a dolog néhány hónapig, amikor a bekapcsolás kezdett egyre több időbe telni. A WIN logó megjelenése után ~1-2 percig fekete a kijelző, majd csak utána kezdi el a bejelentkezést. Ezt gyakran még hibernált és alvó módból való visszatéréskor is csinálja.
Próbáltam BIOS és grafikus driver frissítéssel, azonban egyik sem segített. Nyáron WIN10-et telepítettem rá, azonban ennél már az első indulásnál is ugyanez a probléma jelentkezett.
A gép egyébként teljesen hibamentes, ezen kívül minden rendben vele. A problémát nem tudtam semmilyen hardveres cseréhez kötni, amikor megjelent már jónéhány hónapja gondmentesen működött a rendszer.
Van ötletetek hogy hol érdemes keresgélni a probléma forrását?
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx