Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zarah
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 3 éves Asus x53e (sx2173d) típusú notebookom, amivel eddig teljesen elégedett voltam. Néhány napja viszont csak nehezen veszi a töltést. Először azt gondoltam, hogy megtört a töltő kábele, de egy másik töltővel sem változott a helyzet. Mivel óvatos mozgatásra, egy bizonyos szögben reagál, és ha nem mozdul el, akkor rendesen tölt is, azt gyanítom, hogy töltő csatlakozó felválhatott az alaplapról (vagy legalábbis az egyik forrasztás elengedte). Mivel így elég körülményes a használata, és a gépnek sem tesz jót, hogy ki-be mozog a töltő, amíg nincs meg a jó szög, jó lenne valami megoldást találni a problémára.
Valakinek volt már ilyen gondja? Mennyibe kerülhet ennek a javíttatása, és mennyire lenne tartós megoldás? Érdemes rá költeni?
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest