Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
gyvince
üzenetére
A baj az velük ,hogy az amd procit kombinálják egy ati hd4570-es vgával esetleg egy hd3200-vel katasztrofális esetben mind a 3 együtt egy közös hűtővel (asus k50ab) és inkább alkalmas a kenyérpirításra mint a rendeltetésszerű használatra, ne agy isten játékra és a gép jó ha 2 évet kihúz.
Majd jön reflow ,jobb esetben reball és irány a apród vagy a jófogás,de aki majd megvásárolja annak nem lesz egy jó "fogás".
Az asus k50ab nem egyedi eset,de talán a legrosszabb.
Számos acer és hp dv szériának ez a rákfenéje ,hogy most a pontos típusokat ne részletezzem pedig könnyű lenne elég csak ránéznem a bontós raktáramban nagy számban ismétlődő típusokra.
Én nem vagyok semmilyen"párti" ,de az intel procival és intel vgával szerelt gépeket ajánlanám inkább az általános használatra.
Remélem nem váltok ki ezzel vitát,és nem járok tévúton ezen a téren.Ez az én saját tapasztalatom semmi több,remélem a nálamnál képzettebb okosabb szakik is alátámasztják akik itt fórumoznak és segítenek önzetlenül a náluknál kevésbé hozzáérőtöknek! (na ezt jól megfogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx