Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27301) Lengyi válasza lezso6 (#27300) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Többiek sarkítva próbálják tudtodra adni, hogy bármi megeshet. Nem kell készpénznek venni. Valószínűleg tényleg nem ilyen a lány, csak láttunk már példát erre-arra és mindenre felkészít eme nőcsábász társaság ;]

(#27302) kisboxi válasza tibi666 (#27296) üzenetére


kisboxi
tag

"továbbá szűk, meleg és nedves."
Ezek után mi kell még??
;] ;] :DD

[ Szerkesztve ]

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#27303) Remington válasza lezso6 (#27300) üzenetére


Remington
őstag

Az utóbbi 3 bnőm alapján mondom h az a lány aki elsőre kurvának tűnik, ha jobban megismered, rájössz h nagyon nehezen adja magát, vagy még szűz is akár... akiről meg hónapokig sőt évekig azt gondolod h egy szent és sose gondoltad volna h milyen visszataszító múltja van arról kiderül h olyan dolgokat csinált amitől kihullik a hajad. Elég nagy csalódás az ilyen, főleg ha szerelmes vagy belé :(

https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei

(#27305) elmoraan (r) válasza kisboxi (#27302) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

"Ami baba, ha nővel vagy, de a dzsungelben kib@szás." :D

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#27306) kisboxi válasza elmoraan (r) (#27305) üzenetére


kisboxi
tag

Végülis! :DDD :DD

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#27307) kisboxi válasza Remington (#27303) üzenetére


kisboxi
tag

Hát erről 2 dolog jut eszembe:
1. azt szokták mondani, hogy k....ából lesz a legjobb feleség! :D
2. aki a legszentebbnek és legviszahúzódóbnak látszik/mutatja magát, általában azok a lányok a legjobbak az ágyban. ;]

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#27308) zso73 válasza Remington (#27303) üzenetére


zso73
veterán

Ezek általánosítások, és az én tapasztalataimmal nincsenek összhangban.
A kurvákat én ki szoktam szúrni messziről, és azok olyanok is. Volt köztük " megjavult verzió", de elég hamar kiderül, hogy mi az ábra. Aki pedig visszahúzódó,az van, hogy teljesen flusztrált.......... Persze az alamuszi nyuszi, élni szokott, de nem minden esetben.

Van egy jó kis könyv ezekről a dolgokról.
A.J. Christian : Mit keres Isten a hálószobában? címmel.

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#27309) Csakénvagyok válasza Leeza (#27295) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

(#27310) Remington válasza zso73 (#27308) üzenetére


Remington
őstag

persze ez is szubjektív dolog mint sokminden ilyen téren, de sajnos nekem ez jutott ki az utóbbi időben. úgyhogy jobban megválogatom ezután a csajokat, tényleg szar amikor utólag tudsz meg ilyeneket közbe meg tök mást gondoltál. az alamuszi nyuszi élni szokott, ez nagyon igaz:R

kisboxi: másik oldalról meg kurvából nem lesz szalonna:D de a visszahúzódó csajok tényleg jobban tudják a dolgukat:) van tapasztalatuk:D

https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei

(#27311) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Tegnap beszéltünk sörözés közben erről pár ismerőssel, kicsit különbözött az álláspontunk.

Ezt még tavalyi év folyamán felvetettem a szex topikban, itt is rákérdezek mért ne, csak itt ugye más szemszögből nézzük a dolgokat ami végülis jobb.

Szóval, tegyük fel megtalálom életem párját még így huszonévesen, akivel minden közös, minden jó, fully kiegyensúlyozott stb, szóval igazi soul-mate (lelki társ).

Vajon képesek leszünk arra, hogy pusztán önmegtartóztatásból és ösztöneink felülbírálásából, "lemondva" a többi nőről/férfiról kitartunk mellettük egy életen keresztül?
Pl kibírja e bármelyik partner, hogy már X éve együtt vannak, és csak egymással feküdhetnek le? Ez különösen akkor lehet gond, amikor csak az egyik fél vágyik valami másra is, legyen szó szexről vagy egy futó kalandról, amik kielégítése után úgy "tér vissza" párjához mintha mi sem történt volna és nem is gondol rá többet, csak ki kellett élnie magát, és így továbbra is együtt maradhat a párjával.

Ebből kifolyólag én kételkedem az "örök hűség" valós létezésében (hagyjuk a múltat hogy nagyszüleink eseténél mi volt, mert az is egy más világ volt), szerintem egy hosszabb idő után mindenki kicsapong ideiglenesen a másik tudta nélkül..

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27312) proof88 válasza Apollyon (#27311) üzenetére


proof88
addikt

hagyjuk a múltat hogy nagyszüleink eseténél mi volt, mert az is egy más világ volt - őszintén szólva én nem hiszem el ezt a dumát... más világ volt jah, csak sok minden nem derült ki meg nem terjedtek el úgy a dolgok, mint ma...

(#27313) Apollyon válasza proof88 (#27312) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nem azt mondtam, hogy soha nem volt ilyen csak hogy ezt semmiképp ne vegyük figyelembe, de Te mégis csak erre reagáltál. :P

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27314) Ijk válasza Apollyon (#27311) üzenetére


Ijk
nagyúr

Én hiszek az "örök hűség"-ben. A szex egy ösztönös dolog, és mivel nem vagyunk állatok tudjuk kontrollálni magunkat. Szóval a szex önmagában könnyen kivédhető, viszont a szerelem már sokkal nehezebb. Magát a szerelmet nem lehet kontroll alatt tartani, a puszta szexuális vágynál sokkal erősebb. A kérdés az, hogy el tudunk-e dobni érte egy több éves kapcsolatot, képesek vagyunk-e megbántani a társunkat.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27315) kisboxi válasza Apollyon (#27311) üzenetére


kisboxi
tag

Ez így egy elég hülye dolog. Egyrészről, ha már tényleg "életet párját" találtad/találod meg, akit a leírtad miatt annak tartasz, akkor ha már eszedbe jut ez a megcsalásos történet, hiába, csak egy úgymond futókaland/egy éjszakás szórakozás, akkor az azt engedi sejtetni, hogy nem igazán "életet párját találtad meg"., mert valami hiányzik.
De, a kérdésednél maradva, hogy pusztán önmegtartóztatásból és ösztöneink felülbírálásából, kitartunk a másik fél mellett. Ha valaki egyszer tényleg megtalálja azt az ideális párt magának, akkor úgymond ösztönösen ki fog mellette tartani, még ha ez sokszor kib*szott nehéz is.
Másrészről viszont, sztem nincs olyan hogy "életem párja", inkább olyan valaki akiben megtalálsz valamit ami megfog és ez "hozzáköt".

[ Szerkesztve ]

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#27316) Apollyon válasza Ijk (#27314) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Mért bántjuk meg? Amiről nem tud az nem fáj. Másrészt, ki tudja hogy ő sem fog-e másfele menni, attól függetlenül hogy mindent megkap-e vagy sem. Természetesen nem erre alapozunk.

(#27315) kisboxi: Ezt az "életed párja" kifejezést nem kell halál komolyan venni. Még régebben kifejtettem hogy ezt így ebben a formában csak akkor mondhatjuk ki ha már ezer évesek vagyunk és együtt öregedtünk meg. Inkább úgy értettem hogy a "partnerem aki tök jó nekem és akár elmegyek vele bármeddig". Csak így rövidebb ;)
Mielőtt félreértenék, arra gondoltam hogy random véletlen esetek amikor nem tudod elkerülni a helyzetet és nem is akarod. Nem arra hogy bármikor kapható vagyok egy kis kalandra. Inkább már amikor eltelt az az X idő és már kipróbálnál valami mást is, konkrétan egyvalakit.
Ösztönösen nem tudsz sztem ragaszkodni valakihez, mert ezt Te döntötted el tudatosan.

De ott egy példa, céges buli, full jó nő tökjól elvagytok, kicsit spiccesen, menjünk egy kicsit ki, oda hátra, ott még csak a közelben sem jár senki, 15 perc móka, soha nem derül ki. Jó volt? Jó. Elmondjuk valakinek? Nem. Kiderülhet? Nem.
Ennyi. Nincs gyakorlati jelentősége, nincs következménye hogy megtettem, nem is történt semmi, mintha csak elmentem volna a mosdóba. Nyoma nem marad, minden megy tovább ahogy szokott.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27317) Ijk válasza Apollyon (#27316) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nézd, szerintem egy jó kapcsolat a kölcsönös bizalomra épül. Ilyenkor fel sem merül, hogy a másik megcsal, vagy fordítva. Nem tudom, hogy te éppen milyen kapcsolatban vagy, de képzelj el egy olyan helyzetet ha a párod csal meg, hogyan esne. Ennek alapján kell megítélni a tetteidet. A szerelem egy idő után kialszik, utána a szeretet tart össze két embert. Szerintem ha erős ez a kötelék, akkor nem kerülnek ilyen helyzetbe. Ha egyszer netán mégis becsúszik egy eset, akkor ha igazán szereted a párod, nem mondod el. Viszont az biztos, hogy irtózatos bűntudatod lesz egész életedben. Ha viszont többször is megtörténik és nem igazán érzel bűntudatot, ott komolyan el kell gondolkozni a kapcsolat jövőjéről. Ilyet nem lehet egy másik emberrel tenni.
Szerintem egy stabil szeretetteljes párkapcsolat értéke nem mérhető futó kalandok élvezetéhez, de ezt majd mindenki saját maga eldönti.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27318) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Mióta Beával élek, teljesen leszoktam az önkielégítésről, pedig korábban szinte csak ebben találtam örömöt. Ez a nő fantasztikus! Imádom, hogy milyen odaadóan, élvezettel fogadja minden újításomat. Egyszerre játékos, mint egy kiscica, és őrjítő, mint egy hollywoodi díva. Előfordul, hogy a saját gyönyöröm nem is érdekel, annyira belefelejtkezem az ő élvezetébe.

Ez tetszett, azért ez már túlzás azért nem rossz a kölcsönös örömszerzés sem szerintem... Az megint más én ha igazán szeretek valkit az életemet is feláldoznám érte.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#27319) Apollyon válasza Ijk (#27317) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Ezek csak úgy felmerültek bennem, és azért is mert jelenleg nem vagyok kapcsolatban. De ezek csak feltételezések, leírtam ezeket és ha megtalálom azt aki nekem annyira kell nem biztos hogy így fogok tenni amiket leírtam fentebb. Csak úgy mások véleménye érdekel, hogy ez tényleg olyan nagy bűn-e, csillapítani az éhségünket mindenféle következmény nélkül.
Jelenleg úgy gondolom, hogy nem akkora bűn, túlvagy rajta és már abban a pillanatban kijózanodsz a dologból. Mint amikor beleütközöl az asztal sarkába, egy pillanatig érzed a helyét, de nem beszélsz róla mert jelentéktelen. Nem akartál és mégis belementél, túl vagy rajta és tudni fogod hogy ott van és nem mész bele többet.
Számomra ilyen egyszerű (lenne) a dolog.

"Viszont az biztos, hogy irtózatos bűntudatod lesz egész életedben."

Miért kell legyen, minden esetben vele jár? Szerintem nem. Megkaptad amit akartál, egy kis bulit. Biztos vagyok benne, hogy akármelyik férfi emberről is legyen szó, és akármekkora mélységű is a kapcsolata, elfantáziált már egy másik nőről. És ki tudja meddig jár a fejükben. Aki meg megteszi, annak beteljesült a vágya, és nem gondol arra a nőre többet, megvolt egy másik, vadászösztön csillapítva és lehet már nem is lesz több ilyen.

Másik a bizalom igen, az nagyon fontos. Megbízni a másikban úgy hogy nem gondolni olyanokat amiket nem tesz meg. Viszont naivnak sem szabad lenni.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27320) Ijk válasza Apollyon (#27319) üzenetére


Ijk
nagyúr

Az álláspontodból ítélve nekem úgy tűnik még nem volt komoly párkapcsolatod. Ezt persze most nehogy sértésnek, vagy ítélkezésnek vedd, csak puszta megállapítás.
Ha igazán szeretsz valakit, és olyat teszel amivel fájdalmat okozhatsz neki, igenis lesz bűntudatod. A férfiakban a szexualitás nagyon erős ösztön, és sokszor próbál felülkerekedni. Ha engedsz neki, először biztos jó érzés, de utána ha "kijózanodtál" és visszatér a racionalitás akkor fogod tudni mit is tettél.
Ha pedig nincs köztetek olyan szoros kötelék és úgyérzed belefér néha egy kis kufirc, akkor jöhet a titkolózás, és a lebukástól való állandó rettegés, ami megintcsak nem a legjobb érzés.
Minden férfi elfantáziál másik nőről, de a gondolat és a tett baromi messze vannak egymástól. Én például néha úgy érzem meg tudnék valakit fojtani, de mégsem teszem:)
A vadászösztönt pedig csak időlegesen tudod csillapítani, sohasem fog elmúlni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27321) zoltanz válasza Ijk (#27314) üzenetére


zoltanz
nagyúr

"Magát a szerelmet nem lehet kontroll alatt tartani, a puszta szexuális vágynál sokkal erősebb."

Inkább több nem erősebb, mivel más tőből fakad a két dolog. Mint a zene meg az írás pl azok sem erősebbek egymásnál.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#27322) Apollyon válasza Ijk (#27320) üzenetére


Apollyon
Korrektor

De volt már, több is, igaz csak ilyen félévesek. Viszont elég komolyak voltak, de visszaolvashatsz, megtalálsz pár sztorit tőlem : )

Viszont épp ezért nem tudom milyen lehet valaki mellett évek óta "rostokolni" és mi van akkor, amikor már "jól jönne" valami más is, amellett hogy mindenképp maradnál akivel vagy.
Titkolózás... Hát, egyszerűen nem mondanám el és kész. Nem is gondolnék rá, nem érezném hogy gond lenne. Hiszen az nem én voltam, hanem az ösztöneim, egy olyan általános dolog ami mindenkinek megvan. És ez jár nekünk, hiszen nem kárhoztathatja magát az ember arra hogy kihagy egy jó bulit. De akkor ez már nem is csak ösztön.... Ááá, ez kemény téma. :)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27323) Ijk válasza Apollyon (#27322) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nézd, a fél év nagyon rövid idő. Persze nem lehet ezt időben mérni, ha komoly kapcsolatról beszélünk. Én nemrég jöttem ki az első, viszont hosszú (4 éves) kapcsolatomból. Baromi nehéz időszakon mentem át a szakítás óta, ráadásul én kerültem lapátra. Nem ragozom tovább, erre már mondhatjuk, hogy komoly kapcsolat. Előtte én is azon gondolkodtam, hogyan lehet kibírni egyetlen nővel. Viszont a négy év alatt nem mondom, hogy nem fantáziáltam, de egyszer sem jutott eszembe félre lépni. Egyszerűen túlságosan szerettem Őt ahhoz, hogy ilyet tegyek. Valahogy úgy van ez, hogy ha van akit szeretsz nehezen kerülsz eleve ilyen helyzetbe más nővel:), így ritkán is kell uralkodni magadon. Ha lesz egy igazán komoly kapcsolatod, majd te is rájössz:)

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27324) Tim82 válasza Ijk (#27323) üzenetére


Tim82
nagyúr

Iscariah komának sok, egyenként fél éves kapcsolata volt ugyanazzal a nővel. ;) :DDD

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#27325) Apollyon válasza Ijk (#27323) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Hát azt mondom kitartás, biztos kimászol belőle, én is kimásztam bár nem tudom neked milyen lehet(ett).

Én tavaly éltem ezt át, ezt a szakítást és annyira sokkolt hogy én már úgy éreztem hogy többé már nem leszek szerelmes. Pedig idén nyáron is megpróbáltuk ezzel a lánnyal és már én dobtam ki, és akkor realizálódott hogy a rossz érzéseket Te okozod saját magadnak azzal hogy egy olyanhoz ragaszkodsz, aki meg sem érdemel ill. nem érdemes vele foglalkozni.
Na és ezek is erősítettek abban a formában, hogy vajon tényleg le szabad e mondani egyetlen nő mellett a többiről.

Most tudom hogy igazad van ebben a témában velem szemben. Ez egy szemét dolog, és kész végülis ezen nincs mit vitatkozni. Olyan téma ez, amiről inkább nem is szabad beszélgetni, itt sem kellett volna felhoznom, mint ahogy a baráti körben sem kellett volna, mert publikusan elítélendő, mégis sokan űzik.

Tim: Köszi a kieget. :D Amúgy van még rajta kívül 2, de azok uncsi láv sztorik : P

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#27326) zso73 válasza Apollyon (#27311) üzenetére


zso73
veterán

Sok függ attól, hogy tudtok együtt fejlődni lelkileg, és szellemileg. Ha a racionális értelemben, és szexuálisan egymásnak vagytok teremtve, akkor elég kicsi az esélye, hogy félrelépsz. A kíváncsiság is ott van............Szóval ez elég bonyolult téma....Mintsem, hogy itt valaki meg tudná határozni. Persze ez az én véleményem.

De én úgy gondolom, hogy minden élet szakaszban meg van a társa az embernek. Hogy ez 1-10-,vagy 50 év az meg majd kiderül. A jelent kell megélni maximálisan, és ennyi a nagy titok.

(27314) Ijk: Nem a kapcsolat eldobása a kérdés, hanem az, hogy a másik , vagy én meg tudok-e bocsájtani. Bizonyos idő után nem érdemes feladni........

[ Szerkesztve ]

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#27327) Ijk válasza zso73 (#27326) üzenetére


Ijk
nagyúr

Megbocsájtásra nagyon nehéz alapozni. Sok hiba megbocsájtható egy kapcsolatban, de egy félrelépés már más tészta. Ez azt jelenti, hogy a köztetek lévő legintimebb kapcsolatot, a szexuális kapcsolatot mással is megosztottad. Próbálj belegondolni, hogy a legközelebbi szeretted, a szerelmed mással is együtt volt. Nem lehet megmondani, ilyenkor mi a legjobb amit tehetsz. Ha szakítasz az is érthető, ha megbocsátasz az is. Ha olyan típus vagy és visszafogadod, már akkor sem lesz minden ugyanolyan, mint azelőtt. Bizalmatlanság, féltékenység felüti a fejét, és ez mindig rosszul végződik. Azt hiszem, hogy ha megcsalod a párod, és igazán szereted az a minimum, hogy nem mondod el. Azt az önzetlenséget vállalnod kell, hogy egész életedben cipeled ezt a terhet, és nem akarod magadból kibeszélni. Mert ha bevallod, nem neki teszel jót, hanem magadnak.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27328) zso73 válasza Ijk (#27327) üzenetére


zso73
veterán

Na erről azért nyitnék vitát. A gyerekek hazugságban felnövése, és az állandó figyelés, hogy soha ne szóld el magad, és az egyéb finomságok, amik tönkre tudják tenni az életed. De nehéz, tudom. persze így a másik nem tanul a hibából. Mert valami nem tökéletes köztetek,amiért félreléptél. Ha nem beszélitek meg, akkor nem is fog megváltozni.........

De tényleg ez is hosszú, és ebben nem is vagyok hiteles............

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#27329) IreN!CuS válasza IreN!CuS (#27233) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Megvolt a második tali.Ez is nagyon jól sikerült sok tekintetben.
Az első találkozás utáni hét teljesen tropára tett.de most nem tudom eldönteni,h pontosan mi van.
Úgy veszem észre,h belém szeretett.Ennek ellenére hangsúlyozza,h még nem vagyunk együtt mert h nem szeretne belefutni egy kapcsolatba :F Ki érti ezt :U .Ezek mellett nagyon sokszor beszél az ő "rossz" dolgairól ami által elbizonytalanít abba h én mit is érzek pontosan.(h milyen jó színész abba h eljátssza h szerelmes/mennyire szeszélyes ilyesmi,utána hozzáteszi h nem jelenszituban....).Most,h nincs itt baromira hiányzik,és megy a folyamatos filózás,h mi is lenne a jó.de nem jutok semmire sem.Így az elején nekem! nagyon ügy tűnik,h szinte egymásnak lettünk teremtve akkora az összhang közöttünk.Ami még feltűnt vittem vissza Szentendrére
és ott találkozott egyik legjobb barátnőjével,és abban az ~5percben amíg ott voltam teljesen megváltozott.Semmi bújás vagy csók ilyesmi...semmi(csak amikor elköszöntünk).Úgy volt h vasárnap már rám érne.Amikor eljöttem már keddre módosult legjobb esetben.(köszönhető a barátnőjének... :( )
Valakinek volt valami hasonló esete?Vagy mi lenne a "helyes lépes" :F :R
Egyenlőre én a kivárásra utazok.

H a témához is hozzászóljak ha már megcsalod mindenképp mond el neki,úgy tisztességes szerintem

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27330) Ijk válasza zso73 (#27328) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ha valami rosszul működik a kapcsolatban akkor azt meg kell beszélni. De nem miután félreléptem. Próbáld meg nem a saját helyzetedből nézni a dolgot, hanem mintha a párod csalt volna meg. Képzeld el, hogy nem szól sohasem a szexuális problémákról, aztán egyszercsak sírva fogad, hogy félrelépett, mert rossz a szexuális életetek. Egyszerre kapod a dupla hidegzuhanyt, nemhogy nem vagy megfelelő férfi az ágyban, de még félre is kacsintott.
Én ezt önző lépésnek tartom, mert ha ilyet bevallasz, akkor egyrészt nagyon megsérted a párod, másfelől még azt is fogja gondolni, hogy azt tartod szem előtt ami neked jó.
Bizony baromi nehéz úgy élni, hogy nem mondod el, de csak neked! Nem okozol a gyerekeidnek csalódást, és a párod sem omlik össze. Ráadásul nagy valószínűséggel vége lenne a házasságodnak amiből megint nem fognak jól kijönni a csemeték. És ha tényleg szerettétek egymást akkor mindenkinek csak a fájdalomból jut.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27331) Ijk válasza IreN!CuS (#27329) üzenetére


Ijk
nagyúr

Bár nem igazán szeretek tanácsot adni konkrét esetekben, de azt mondom ne tökölj sokat. Az a baj, sok nőnél ha nem adod jelét időben a konkrét szándékaidnak, vagy lekoptat, vagy ami mégrosszabb bekerülhetsz a "barát kategóriába". Na onnan aztán baromi nehezen lépsz ki. Az, hogy nem szeretne belefutni egy kapcsolatba nem igazán jó jel. A nők baromi kiszámíthatatlanok, nehéz kikövetkeztetni, hogy tulajdonképpen mit akar ilyenkor.
Szerintem rá kéne lépned a gázra, vegyél virágot az pl elég egyértelmű jel, és esetleg egy megszervezett romantikus este is jól jöhet. Nem kell erőltetetten nyomulni, csak próbáld kifejezni a szándékaidat határozottan, de udvariasan.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27332) Nordik válasza IreN!CuS (#27329) üzenetére


Nordik
őstag

Barátnője előtt szerintem normális, hogy nem fog veled ölelkezni, csókolózni... :D
Főleg úgy, hogy nem vagy még a párja.

Meg sokat is gondolkodsz ezen az egészen, lépj rá a gázra és a harmadik talin legkésőbb legyen meg a csók és a romantika, különben elfelejtheted. :U

[ Szerkesztve ]

(#27333) IreN!CuS válasza Nordik (#27332) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Olvasd el azt a (#27233) IreN!CuS hsz-t plz(Ijk te is :) )Messze túl vagyunk már a csók...romatikán :) Ez a baj.Olyanokat tudunk kihozni a másikból amit még se ő se én nem tapasztalunk...másokkal.

Amúgy nem is azt vártam el,h folyamatosan ölelgessen,csókolózzunk.Csak furcsa volt,mert amikor csak ketten voltunk nem ilyen volt.Pont az ellentettje.Ezért is volt furcsa:)

Kicsit már nehézkesen megy a fogalmazás :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27334) Ijk válasza Nordik (#27332) üzenetére


Ijk
nagyúr

Baromi jó módszer: virág+ egy üveg jófajta bor, na ezekkel felfegyverezve egy romantikus hangulatban eltöltött beszélgetés. Miközben kortyoljuk a bort egyre mélyebb lelki témákba belemenni, hagyni a lányt kibontakozni. Na ha benyakaltuk az üveget, jöhet a csók, akkor elég "őszinte" állapotban van a lány, és őszintén is reagál, ill. természetesen nekünk is bátorságot ad a borocska;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27335) Tim82 válasza IreN!CuS (#27333) üzenetére


Tim82
nagyúr

Joneleth, vigyázz Ellesime-vel, összetöri a szívedet és még ki is fognak miatta taszítani Suldanesselar-ból! ;] :DDD

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#27336) Ijk válasza IreN!CuS (#27333) üzenetére


Ijk
nagyúr

Jaaa, egészen más. Hát én egy őszinte beszélgetést javaslok, hogy mik a konkrét szándékai. Mondd meg, hogy nem vagy teljesen képben, és szeretnéd tisztázni a dolgot.
Amúgy a nők valóban nem annyira fejezik ki érzéseiket veled szemben mások előtt. Kivéve ha díszkannak tart, de nálad ez a veszély nem áll fenn.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27337) IreN!CuS válasza Ijk (#27336) üzenetére


IreN!CuS
őstag

De az a baj h én sem tudom pontosan,h mit érzek/gondolok.Innentől kezdve nehéz megvalósítani egy tartalmas beszélgetést:).Ezek mellett én próbáltam rá kérdezni egy dologra,de csak a kitérő válaszok jöttek,mondván h még ő sem tudja. :F Sok mindenre célozgat,de sosem mond konkrétumot.Szóval nem tudok kiindulni semmiből,max 1-2 apró dologból,ami a célozgatásból átjött.

Tim82:remélem nem fogja:)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27338) Ijk válasza IreN!CuS (#27337) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem találkozgattok, dumáltok, egy kis testi kontaktus (simogatás, csók) és majd kialakul, aztán ha kialakult szépen fokozatosan elmélyül. Tudod te hogyan csináld, csak valami felsőbbrendű megerősítést vársz itt. Pedig hidd el, nem itt vannak a randiguruk.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27339) zso73 válasza Ijk (#27330) üzenetére


zso73
veterán

Ezeken már túl is vagyok! Nekem ebbe nem kell belegondolni, mert tapasztaltam.

Én 6 hét után is azt mondtam, hogy gondold meg. A feltétel, csak annyi, hogy soha többé.
És persze ehhez ragaszkodtam. Elváltunk, és ennyi.

Most úgy vagyok vele, hogy nem élek eleget ahhoz, hogy szart lapátoljak. Megbeszélek mindent, és eltűröm a kritikát. Változom, ha kell.............

"Én ezt önző lépésnek tartom, mert ha ilyet bevallasz, akkor egyrészt nagyon megsérted a párod, másfelől még azt is fogja gondolni, hogy azt tartod szem előtt ami neked jó."

És, ha azért tetted, mert egy nyuszi vagy, és nem mersz szólni: " te barom éppen egy éve terrorizálsz........... És kompenzálásnak m és s a szeretet kielégítése céljából félrelépsz. Persze nem szép, és gyáva húzás, de megesik. Akkor ki a nagyobb önző, aki ugráltat, és csicskáztat? Kiszolgáltatja magát, vagy az aki megcsalja, és ezt be is vallja? (Mert ő is önző.) Zsák a foltját!

Nordik: " Barátnője előtt szerintem normális, hogy nem fog veled ölelkezni, csókolózni.."
Mert? :U

[ Szerkesztve ]

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#27340) IreN!CuS válasza Ijk (#27338) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Találkozás meg ezek rendben vannak,csak "kevés" a beszélgetés,ilyen témákról.Inkább csak storykat mesélgetünk egymásnak, meg kinek mi a szokása:)Ennek ellenére,h nem "vagyunk" együtt,nem úgy viselkedünk.A testi kontaktus sem áll meg a simogatásnál/csókoknál,kézfogás pl utcán is befigyel.
Hát ha nem zavarna össze,akkor tudnám h csináljam,de így nem.Főleg h még "fiatal" is vagyok,nincs tapasztalat ilyen téren :)

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27341) Ijk válasza zso73 (#27339) üzenetére


Ijk
nagyúr

"És, ha azért tetted, mert egy nyuszi vagy, és nem mersz szólni: " te barom éppen egy éve terrorizálsz........... És kompenzálásnak m és s a szeretet kielégítése céljából félrelépsz. Persze nem szép, és gyáva húzás, de megesik. Akkor ki a nagyobb önző, aki ugráltat, és csicskáztat? Kiszolgáltatja magát, vagy az aki megcsalja, és ezt be is vallja? (Mert ő is önző.) Zsák a foltját!"

Úhh, ez nagyon kemény. Ebben az esetben nagyon rossz a kapcsolat. Ha valaki ennyire alárendelt még a figyelmeztetések ellenére is, abból ki kell lépni nincs mese.
Én természetesen az állításomat egy harmonikus (legalábbis közel harmonikus) párkapcsolatra értettem. A bosszú bármely formáját mélyen megvetem, de egy ilyen húzással aztán nagyon oda lehet tenni az embertársunknak. Inkább szakíts, mint megbosszulj.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27342) Tim82 válasza Ijk (#27338) üzenetére


Tim82
nagyúr

Pedig hidd el, nem itt vannak a randiguruk.

Feltételezem, nemrég óta szabadultál rá a topikra? :DDD

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#27343) Ijk válasza IreN!CuS (#27340) üzenetére


Ijk
nagyúr

Teljesen természetes, ha az első kapcsolatodban zavart vagy. Hidd el ezzel mindenki így van, felesleges itt tanácsot kérned. Add önmagad, mint mondtam a virág mindig beválik, udvarolj. Valamelyik irányba kialakul ez, ha véletlen nem jön össze ilyenkor még sokkal könnyebb túllépni, hidd el. Próbáld lazán, mutasd meg neki, hogy szereted. Igazából itt nincsenek "praktikák".

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27344) Ijk válasza Tim82 (#27342) üzenetére


Ijk
nagyúr

Ma offolós hangulatban vagyok:D Szerinted ha péntek este itthon rogyasztok a gép előtt mennyire vagyok pl. én randiguru?:DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27345) orbano válasza Ijk (#27344) üzenetére


orbano
félisten

épp mindhárom barátnőd piheg az ágyon, és addig fórumozol kicsit :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#27346) IreN!CuS válasza Ijk (#27343) üzenetére


IreN!CuS
őstag

"Teljesen természetes, ha az első kapcsolatodban zavart vagy" khmmmm,mivan :DDD ?????
A fiatalt érsd.:19

A többivel egyetértek.

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27347) orbano válasza IreN!CuS (#27340) üzenetére


orbano
félisten

"ha nem zavarna össze, tudnám"

ne foglalkozz azzal mint mond, mit reagál, stb. tedd azt, amit tenni szeretnél. a nők hozzád alkalmazkodnak. ha Te nem tudod mit akarsz, tőle hogy várhatod el? neked kell sugároznod magadból, hogy milyen kapcsolatot képzelsz el vele. erre nagyon érzékenyek a receptoraik, észre sem veszed, és úgy viselkedik majd, ahogy szeretnéd (most mindenféle macsós felhang nélkül). csak lazíts kicsit és érezd jól magad vele.

A vér nem válik VAZZE!™

(#27348) Ijk válasza orbano (#27345) üzenetére


Ijk
nagyúr

:C
Három nő, és közben bejövök ebbe a topikba? Hát még nekem is sok lenne ennyi a nőkből:D

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#27349) IreN!CuS válasza orbano (#27347) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Én ezt már elterveztem,h mit szeretnék tőle.Nagy vonalakban el is mondtam neki.Hát egyből elkezdte....h ő nem olyan,meg így meg úgy.Ezek után persze,h belezavarodok.Pont ez az,h amikor vele vagyok teljesen felszabadulok,nincs semmi stressz és persze jól érzem magam.
Olyan dolgokat csinálok vele,amit más lánynál meg se fordult volna a fejembe,nem h megtegyem.(ne tessék rosszra gondolni:) ) Talán ezért sem vagyok biztos a dolgomba.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#27350) Ijk válasza IreN!CuS (#27349) üzenetére


Ijk
nagyúr

"Én ezt már elterveztem,h mit szeretnék tőle...ő nem olyan,meg így meg úgy."
Pontosan mit is szeretnél tőle?:D
Ne tervezz, sínen vagy, nem kell erőlködni, törekedj, hogy jól érezze magát veled, néha viccelődj. Már nem tudunk mit tanácsolni. Legyél türelmes.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.