Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15205) Apollyon válasza Tim82 (#15190) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Hogymi? Dehogynem, jobban kigyógyultam mint kellett volna. Már utálom :DDD
És nem azért mert szakított hanem azért mert ahogy. Nem értettem miért, mi baj van, amikor egy hónappal a vége előtt még hozzám akart jönni, aztán elhidegült, meg minden baj volt már amit csináltam (ha csináltam valamit), és jött a szőrszálhasogatás. Aztán azzal az indokkal h én túl sértődős vagyok, meg túl érzékeny meg a stb baromságok és h ezért van vége. Gőzöm se volt most mi a frász van, aztán összeraktam a képet és azért szakított mert talált valaki mást helyettem. Még nem is lenne ez gáz, mert most hiába 5 éves ismerettség, meg sok közös múlt, meg régóta tartó kapcsolat, had menjen.
Csak el kellett volna mondani az igazat, és nem a pofámba hazudni és ráadásul olyat amitől még rosszabbul éreztem magam.
Kígyót melengettem a keblemen. De hát ez van, továbbléptem, talpraálltam egész gyorsan. Ajánlom mkinek, jó dolog nem bánkódni olyasmin ami miatt nincs is értelme.

Hiába gondoltam h ő az igazi, mert nem volt az, mert ha az lett volna örökre együtt maradtunk volna. Azt h "megtaláltam az igazit" majd talán életed végén mondhatod el, amikor már megöregedtetek és van X unokátok. Na ez már életre szóló kapcsolat. Mert ami huszoniksz évesen van akármekkora nagy szerelemnek is tűnik, öregségedig csak fellángolás.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.