- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Új verzió jelent meg!
7.0.317.4
- Improved: Processing of error codes during activation
- Resolved: Issues with application update notifications
- Resolved: Problems with Antispam module crashes
- Fixed: Problem with Windows Action Center notifications
- Fixed: Issue with event notifications being sent without content
- Fixed: Problem with toast notifications not being displayed on Windows 8 -
HZoli87
veterán
Szis!
Megpróbálhatod ez alapján törölni a programot, majd újratelepíteni. Még én sem találkoztam ilyen hibával.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Tegnap óta szívok a Nod32-vel.
Win 7 64 biten van regisztrált próba verzióm, de telepítés utáni indításkor már nem indul el a "hiba történt a kernelszolgáltatással való kommunikáció során" hiba üzenet miatt.
Eddig soha semmi bajom nem volt vele.Mi erre a megoldás?
-
törölt tag
És még azlenne a kérdésem,hogy hogy kell virusirtóbaa progit, blokkolni,hogy ne kontaktáljon neten keresztül?
pl. frissítési szerverrel? -
törölt tag
Sziasztok. Megtudna valaki mondani,hogy,hogy kell ,vagy hol kell, olyat bekapcsolni,hogy legyen portszkennelés az ESS 7-ben? És az mit csinal,olyankor,ha az bevan kapcsolva, vagy mire jó az,ha jó valamire egyátalán? A válaszokat előre is köszönöm.
-
donmackó
addikt
Karanténba teszi. Onnan törölhető, vagy vissza állítható. Nekem anno valami újfajta vírus vagy valami variáns volt (már nem emlékszem), elküldtem majd jött egy válasz mail hogy felvették a ticketet... bla bla. Majd felvette velem egy munkatárs a kapcsolatot telefonon, küldött teamwiever meghívót amit aktiváltam. Elmondtam neki telón a kódot, majd belépett és távoli hozzáféréssel leszedte a file-t, kiírtotta a trójait, kb. 30 perc és frissítette a vírusadatbázist amiben már az enyém is benne volt. Elköszöntünk, azóta vírusmentes a gép. Egyébként valami olyan cumó volt ami megfertőzte az internet explorert, és azt mutatta hogy folyamatosan megy a háttérben. Csak arról tünt fel hogy vmi nem jó hogy, lekapcsoltam a torrentet, de a feltöltés akkor is maxon ment(cfos jelezte). Valami norvég ip-re volt kapcsolódva az ESET szerint.
-
TIT
veterán
Nekem nem válaszoltak amikor elemzésre küldtem filét.
-
Kam1kaze
tag
1 óra elteltével, felugrott megint egy figyelmeztetés most a Malwarebytes Anti-Malware által, NOD nem jelzett, de ez már "jó" eredmény, szemben az eddigiekkel, hogy körülbelül félpercenként jelzett, de az AcorIEHelper.dll nem került vissza.
-
Kam1kaze
tag
válasz
donmackó #4287 üzenetére
Igen, közbe rájöttem, lehet mégis csak vírusos lehet. Elindítottam a Malwarebytes Anti-Malware-t és az is rögtön bejelzett, pluszba még IP címeket is tiltott. Átnéztem vele a gépet és talált több mindent, főleg a Firefox profiljába, ott vagy 20 dolgot. AcorIEHelper.dll fájlt hiába törölte a nod, akkor is visszakerült rögtön, így, hogy Malwarebytes Anti-Malware-vel töröltem a többi találatot, egyenlőre nem került vissza és nem is jelez azóta egyik program se.
Lehet format c lesz a vége, biztos ami biztos, úgy is 3 éves az oprendszer.Most nézem (nem tudom, hogy kerülte el délután a figyelmem), hogy az ESET visszaírt, 2 óra múlva, hogy továbbküldték a víruslaborba és valóban káros, semmi köze az Adobe-hez, attól függetlenül, hogy a könyvtárába települt.
Felajánlották, hogy távirányítással megnézik a gépét, de ezt a lehetőséget kihagyom, felhőbe se töltök fel, nem hogy még idegenek a gépemet nézzék. Nem tudom más vírusirtóknál, hogy van, de itt nagyon segítőkészeknek tűnnek és gyorsan reagálnak.
Köszönöm az itteni hozzászólásokat is.
-
Kam1kaze
tag
válasz
HZoli87 #4285 üzenetére
Kösz, el is küldtem nekik az e-mailt.
Mikor beriaszt (amúgy 2011 februárjába volt telepítve az Adobe termék és eddig nem szólt a NOD), lenyitom a lehetőségeket és nem aktív az elemzésre küldés meg a karanténba tétel lehetőség se. Azt írja csak újraindítás után tudja törölni, de semmit se csinál vele, újraindítás után se. Most kivételek közé tettem egyenlőre.
Majd kiderül, gondolom visszaírnak az e-mailre.
-
HZoli87
veterán
válasz
Kam1kaze #4284 üzenetére
Szia!
Nálam csak Adobe Flash Player van telepítve, nincs ilyen fájl a gépemen.
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab?
-
Kam1kaze
tag
válasz
HZoli87 #4283 üzenetére
Hello!
NOD32 7.0.302.26. most elkezdett bejelezni erre a fájlra: AcorIEHelper.dll
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Adobe\AcorIEHelper.dll
Szerintem téves, VirusTotal-nál ez az eredmény.
Másnál is jelentkezik ez, akinél fent van ilyen fájl?
-
HZoli87
veterán
Szia!
Egyik régi verzió (4.0), a másik pedig a legújabb. Licenc szempontjából nincs különbség, nem verzióhoz kötött. Ha vásárolni akarsz, akkor mindenképpen az olcsóbbat vegyed meg, vagy előtte nézz szét itt, hogy tudsz-e kedvezményt igénybe venni. Utána innen letöltöd a megfelelő verziót (32 vagy 64-bit).
Dobozos verziók általában 1 évig érvényesek (első aktiválástól ketyeg az idő), addig kapsz hozzá frissítést. Utána meg kell hosszabbítanod, ha tovább szeretnéd használni.
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Nézem a nod vírusírtót.
ESET NOD32 Antivirus 7.0 Dobozos
ESET NOD32 Antivirus 4.0MI a különbség a kettő között? Melyiket érdemes? Ha msot megveszem, akkor meddig használható, meddig van frissítés hozzá? Végleg?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Találtam egy ilyen irományt, hogy serverek esetében milyen kivételeket kell beállítani. Ezt csak egyesével kattingatva tudom megtenni, vagy van valami könnyebb módja, hogy ezt a regiment sort beadjam a NOD-nak?
-
wetomi
aktív tag
Sziasztok!
XP-s gépen 3-as ESS volt, ahol az outlook expresst nemrégiben váltotta a normál 2007-es Outlook. Legutóbb következett egy teljes újratelepítés WIN 7-re, a levelezést mappáját pedig csak átmásoltam.
Ezután feltelepítve a 2007-es office-t, az Outlook az indításkor keresi az ESET bővítményt, de nem találja, mert nem lett visszatelepítve a gépre (terveim szerint egyelőre nem is lesz). A bővítmények között nem látni.
Hogyan tudom kitakarítani ezt a bővítményt, vagy ennek a nyomát az Outlookból, hogy ne keresse? Milyen irányba kezdjek keresgélni? Nincsen a közvetlen környezetemben a kérdéses gép, ezért nem tudok rögtön visszajelezni az eredményről.
Köszönöm a segítséget. -
klambi
addikt
Szevasztok!
Ma 1 kis gondom támadt az ESET Endpoint Antivirussal, telepítés nem fut végig, folyamat azt írja ki hogy hiba miatt leáll a telepítés. Semmilyen más szoftver nincs a gépen, mind leszedtem, volt már sok sok restart, már 1 másik felhasználót is létrehoztam, de még mindig nem tudom felvarázsolni a gépre...
Valakinek ötlet hogy ez mitől lehet??? -
Jenne
őstag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget. ESS-t használok, és az ESS-ben a Frissítéseknél olyan beállítást szeretnék, hogy a számítógép bekapcsolása után késleltetve legyen a frissítések indítása/keresése legalább 5 perccel. Hogyan kell ezt beállítani? Odáig eljutottam, hogy Eszközök/Feladatütemező. Itt kellene beállítanom hogy késleltetve induljon a frissítések keresése, de nem találok ilyen lehetőséget.
A lényeg, hogy a bekapcsolás után ne kezdjen el frissítéseket keresni, hanem várjon pár percet.
Előre is köszönöm a segítséget. -
drr
őstag
válasz
Anonymous 01 #4274 üzenetére
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Eset Smart Security-in, hogy tudom kivételek közé rakni, vagy mit kell csinálni, hogy ne lássa vírusosnak, ne törölje az adott fájlt?
Előre is köszi! -
HZoli87
veterán
Akkor félreértettem a kérdésedet. Az ESET lopásvédelemhez fel kell telepítened a mobilodra is a védelmet. Nem tudom, hogy az ingyenes verzió tartalmazza-e ezt a funkciót, vagy csak a fizetős. Gondolom a mobilos alkalmazásban is be kell jelentkezned az ESET fiókodba. És igen, hálózati hozzáférés is kell, mert bizonyos időközönként kommunikál a szerverrel az app. Én nem használok Androidon vírusirtót, csak Play alól telepítek alkalmazást.
-
HZoli87
veterán
Szia!
Nem. Itt találsz erről a funkcióról összefoglalót.
-
TIT
veterán
Üdv!
A lopáselleni védelemhez a mobilon is Esetnek kell lenni? -
anorche1
őstag
Szerintem ez megoldja:
További beállítások/hálózat/személyi tűzfal/szabályok és zónák/zóna- és szabályszerkesztő/beállítások...
Szabályok fül alatt új, névnek mind1, művelet: engedélyezés, helyi fül alatt alkalmazás tallózásánál betallózni az ftp alkalmazás .exe -jét, majd 3x ok. -
Jb001
tag
válasz
donmackó #4265 üzenetére
Konkrétan így néz ki a probléma:
UPC-s a melós gép, gondoltam beadom az ip-jét a tűzfalnak (mert sokáig u.az marad), hogy onnan mindent fogadjon... hát úgy sem megy, ill. délelőtt ment órákig, már nem... valami okos védelem a nod-ban kielemzi gondolom én és úgy ítéli meg hogy nem ok...
Help pls.!
Szerk.:
Ahogy mondtam, ftp-n, 21-es porton töltené fel a backup (meló) progi a cuccot, akkor miért szórakozik egy halom másik porton is?
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Tudnatok-e segiteni a kovetkezoben:
Backup progi melobol haza mentene ftp-n keresztul a cuccokat, de a nod lelovi egy par file utan, mert h. portszkenneleses tamadaskent eszleli.
Mit lehet tenni? ...azon kivul h. amator modon kikapcsolom a vedelmet :s -
Dumi86
senior tag
Üdv.Programfrissités mikor várható? Nem mintha gond lenne,csak érdeklődök.
-
Qasam
aktív tag
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Segítséget kérnék.
A gépemen ESET Smart Security fut.
Vettem egy USB Wifi adaptert, hogy a netemet ezen keresztül megosszam a mobilommal. A Virtual Router Plus nevezetű programot használom. [link]
Az a bajom, hogy a mobilon csak akkor van net, ha kikapcsolom a tűzfalat, szóval (gondolom én) kéne csinálni egy (tűzfal) kivételt, hogy a tűzfal bekapcsolva maradhasson akkor is amikor a mobillal rácsatlakozok a netre.
Tudja vki, hogy ezt hogyan kell beállítani?Előre is köszi.
-
-
Qasam
aktív tag
válasz
headhunter #4254 üzenetére
Szerintem csak jelzi a programban megbújó kéretlen alkalmazásokat, semmi egyéb. Eddig Ccleanerre nem jelzett, pedig mindig is volt a telepítőjében toolbar. Ettől még nem mondanám, hogy visszafejlődik, sőt az egyik legjobb védelem lett mostanra - ismét.
Üdv -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
headhunter #4254 üzenetére
Kéretlen alkalmazásra mutat ,add kivételhez s telepítsd fel a CC-t.
-
headhunter
addikt
NOD (ESET) "visszafejlődik?"
-
-
Orlin
addikt
A hetesnél más is észrevette mintha lassabban indulna a rendszer?ESS 7 van fent és Win 8.1.Alig indúl 3-4 progi a géppel,de 3-4 perc mire minden megy röccenés mentesen.Esetleg a sima Nod 32 7 nem fogná annyira az indulást?
thx
-
HZoli87
veterán
Szia!
Sokat fejlődött ebből a szempontból a program. Több frissítés érkezik hozzá, meg ott van a felhőszolgáltatás is. Avirát évek óta nem használok, megvártam míg lepereg a vásárolt licenc (nem hosszabbítottam). Németek sajnos nem sokat fejlesztettek rajta az utóbbi években. Utána Nortont használtam körülbelül 2 évig, de most az összes gépemen NOD32 van fent. Megvagyok vele elégedve. Egyedüli negatívum, hogy kicsit borsos az ára (még a hosszabbításnak is).
-
TIT
veterán
Üdv!
0 days detectálásban hogy áll az eset?
Látom HZoli áttértél aviráról? -
castiels
addikt
Sziasztok!
Az létezik hogy újrahúztam egy 2 partíciós rendszert amin a C volt a rendszer vinyó a D meg a mindenes, és csak a C-t formáztam le és bekapcsolás után ekrn.exe 8 giga ram-bóll 7,88 at eszik? Úgy hogy fel sem volt téve a nod? Ez hogy lehet? Elöző rendszeren persze fel volt telepítve, de ugye a c -re amit meg formáztam.
-
GEPESZ66
veterán
Ezt akkor csinálja, ha a letöltendő programban lesz olyan beépülő, amit majd telepíteni akar.
Ha lehet, akkor mondjad neki, hogy hagyja figyelmen kívül. Telepítéskor is reklamál majd.
A Daomon-Eset problémáról írtak már korábban is , ha jól emlékszem.
WIN8, ill. 8.1 kezeli a képfájlokat, nem kell hozzá más program.
WIN7-en, az ESET miatt egy másik programot telepítettem, ami nagyon jó, de most dolgozom, s nem emlékszem a nevére. -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb verziót használom a nod antivirus-tól win8.1-en. Le szeretném tölteni a Daemon tools Lite legfrissebb verzióját és feltenni, de a nod mindig rámszól, hogy vírusos, pedig a hivatalos honlapról szeretném leszedni. Valakinek erre valami ötlete. vagy csak Téves riasztás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
HZoli87
veterán
válasz
Daszkalosz19 #4233 üzenetére
Csak akkor aktív a Visszaállítás és kizárás az ellenőrzésből parancs, ha EAV/ESS kémprogramnak jelöli meg az adott fájlt. Összes többi esetben inaktív, szóval egy ismert vírust nem fog tudni visszaállítani és egyben ki is zárni az ellenőrzésből, biztonsági okokból.
drr
Nálam NOD32 van telepítve (7.0.302.26 HU, Windows 7 64-bit), most kipróbáltam, egyelőre megjegyezte az egyedi ablakméretet.
-
drr
őstag
A legfrissebb ESS nem jegyzi meg a beállított ablakméretet. Amikor kijött a 7-es, azzal nem volt gond, de az első verziófrissítés óta elfelejti a beállított ablakméretet. Ez személy szerint engem nagyon tud irritálni
-
Mosanke
senior tag
Felülről a harmadik? A 'Visszaállítás és kizárás az ellenőrzésből'? Ez nem aktív Nálad?
Pedig mindegyik lehetőségnek mennie kellene.
Ötletem nincs, de a hazai supportot megkérdezhetnéd erről.
Technikai segítségnyújtás.
Nagyon segítőkészek és néhány órán belül válaszolnak is a kérdésedre. Ha megkérdezed és megoldódott a problémád akkor beírhatnád majd ide. Ebből is tanulhatunk. -
Mosanke
senior tag
Melyik nem választható? Melyik a szürke?
Ha megnyitod a Karantént akkor ott vannak az oda betett kártevők, vagy amit az ESS annak vélt. Nem törli azonnal hanem oda beteszi, elzárva tartja, izolálja. Ott klikk a jobb egérgombbal arra az elemre amin műveletet akarsz végrehajtani. Ekkor beszürkül az a sor és ott lesz egy felugró ablak, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz. Azon bal klikk arra amit el akarsz végeztetni. -
Mosanke
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #4218 üzenetére
Vagy még...ha ilyen adódik, hogy bevágja a Karanténba.
Főablak/Eszközök> Karantén. Itt jobb klikk arra az elemre ... > Visszaállítás és kizárás az ellenőrzésből. -
vlaho
aktív tag
válasz
Daszkalosz19 #4218 üzenetére
Beállítások -további beállítások (alul) - Számítógép - Vírus és kémprogramvédelem - Kivételek .
-
Daszkalosz19
aktív tag
Sziasztok!
Eset antivirus 7 van a gépemen és a kérdésem lenne,h kivételeket hol tudok hozzá adni? mert van egy fájl,amit állandóan kitöröl! karanténba rakja!
Köszönöm a segítséget -
Elemental
addikt
válasz
Szaszabond #4216 üzenetére
-
Elemental
addikt
válasz
Szaszabond #4214 üzenetére
Igen arra gondoltam. Egy próbát megér.
-
Elemental
addikt
válasz
Szaszabond #4211 üzenetére
Upnp engedélyezve van?
-
Mosanke
senior tag
válasz
Szaszabond #4211 üzenetére
Már van EES 7 is. Azzal nem próbáltad?
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Eset Smart Security 6.0.316. Rengeteg beállítást próbáltam már (interaktív mód, tanuló mód stb) de valamiért ha a tűzfal be van kapcsolva akkor nem látom a hálózati eszközeimet automatikus módban (tehát, úgy, hogy a windows intézőben megjelennek egyszerűen mint hálózati hely).
Amint kikapcsolom a tűzfalat azonnal megjelennek. (WD TV Live és egy WD My Cloud NAS).
Ugyanezek az eszközök direkt hivatkozással (\\192.168.3.115\Megosztás) bekapcsolt tűzfal mellett is elérhetőek.Igazából szeretném, ha látszódnának a hálózati helyek alatt is, és tudnám őket tallózni, de nem kellene hálózati meghajtóként mountolnom őket.
Mi lehet a gond?
Ja és a furcsaság, hogy a másik számítógépemen ugyanilyen beállítások mellett meg pont így működik a dolog ahogy szeretném.
-
HZoli87
veterán
válasz
Mosanke #4205 üzenetére
Szia!
Legalsó telepítőt töltsed le (Slim- no toolbar), erre nem fog jelezni az ESET. Körülbelül 1 héttel később kerül fel ez a telepítő, mint a teljes és a portable.
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Először is boldog és békés karácsonyt kívánok mindenkinek.
Szeretett volna frissíteni az újabb verzióra a Ccleaner de az ESS nem engedi. Kép.
Mit tudok csinálni, hogy engedje a letöltést. Még eddig sosem volt gond a Ccleanerrel és szerintem ezt egy fals riasztás lesz. Beküldeni elemzésre a Karanténból meg nem tudom mert állandóan hiba a küldésben-t kapom az ESS-től.
-
cozmo
őstag
Igen úgy kéne működjön az interaktív mód, hogy kérdez. Sok mindent megkérdezett, de egy sem volt köztük ami releváns lett volna a korábban ecsetelt problémákra. Amit meg kellett volna, azt nem kérdezte meg.
Ha jól látom nálad kőkorszaki java van fent, lehet hogy azt még támogatja a tűzfal?!(#4197) Mosanke: Köszi a választ de most win7 alatt keresem a megoldást. Egy korántsem ritka problémára.
(#4201) Gézengúz: Krómot használok böngetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Docker konténerizálás
- Motoros topic
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest