- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Köszi. Gondoltam létezik valami aktualizáló trükk ilyen esetre és nem kell újrarakni.
Vannak beállításaim, amiket jó lett volna megtartani (pl. kivétel lista) így ezek elvesznek.
A beállításokat ugye nem tudom menteni, mert nem indul el sehogy.
Konkrétan a support se tudta az okát, ők is reinstallt javasoltak.
Úgy márciusban volt hasonló esetem, akkor a Boot wincsit átraktam egy másik SATA portra, ugyanezt csinálta.
A boot meghajtó betüjelek pedig nem változtak.
Visszadugtam és újra jó volt.Jut eszembe, lehet, hogy most is ez a gond, mert az új SSD nem azon a porton van, mint a régi.
A BIOS-ban nem ott van a HDD-k listáján mint a régi volt.
De hogy melyiken volt nem emléxem. Na ha lesz kedvem, végigpróbálom.
Ha egy új verziót ráinstallálok, kell újra a license key? Mert az elkallódott. -
HZoli87
veterán
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Szia!
Nálam csak Adobe Flash Player van telepítve, nincs ilyen fájl a gépemen.
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab?
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Pont azt írtam hogy az ESET Smart Security-nek semmi köze a torrent problémához. Nyugodtan telepítheted.
Szerintem nagyon jól sikerült a 7-es. Egyébként én is a 4-esről váltottam.
Mellé még felteszed a Malwarebytes Anti-Malware Pro-t + a HitmanPro.Alert-et és nem lesz sok gondod. -
pukkancska
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Szia
Nos mérlegelnek kell, hogy melyik választás a helyes neked.
A kiterjesztett heurisztika azt jelenti, hogy olyan kártevőket is képes felismerni, ami a vírusdefiníciós fájlokban nincsen. Pl. olyat fájlokat is megjelölhet, ami nem biztos, hogy vírus, csak a tevékenysége, programkódja alapján azt feltételezi róla.
Manapság nagyon ritkán fordul elő fals riasztás.
Személy szerint én ajánlom neked, hogy legyen bekapcsolva, csak ennek a hátránya (mind írtad) nagyon megjogja a gépet.
Ha nem szoktál érdekes, gyanús, krekkelt stb.. fájlokat letölteni akkor tulajdonképpen kikapcsolhatod.
Ha viszont sűrűn töltesz le ezt-azt (mint pl. utorrentel) akkor érdemes bekapcsolva hagyni.
Bár nekem első a védelem és utána a teljesítmény, mert 5-10 mp-t tudok várni egy programindulásra, de véletlenül kifogni egy vírust, és újratelepíteni a rendszert már macerás, a rengeteg beállítás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest