Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pvt.peter
őstag
Szia,
Felmerült már ez a probléma az #5001 -es hozzászólásban.
Lásd még az #5020 -as, illetve #5023 -as hsz -t.HZoli87 és Greenebola lehet érdemes lenne egy összefoglalót készíteni a topikról, nem?

Kezdve először a legfrissebb verziótól.
Mindig lehetne majd frissíteni az új verziókkal (letöltési linkek, stb.), illetve fellehetne tüntetni az ilyen "speciális" feature -öket is, mint a fentebbi. -
Greenebola
senior tag
HTTPS-everywhere egy böngésző bővítmény.
Kékes525: Használsz ám rendesen kiegészítőket, és gondolom ezen felül is van még +

-
Kékes525
félisten
Nálam sem müködik. Az ESET-nél azt mondták, hogy a Windowsomban van valami hiba (Windows 7 Pro 64bit), távoli hozzáféréssel beállítják. Más okok miatt újra kellett telepítenem, de most is pontosan ugyanaz a helyzet. Nem nyitja meg a védett böngészőt, csak felhívja a figyelmemet amikor valamilyen banki műveletet érzékel. Mivel így nem jó, ezért kikapcsoltam, megvárom a frissítést, talán az jó lesz, ha nem, akkor beállíttatom velük.
Ezt csinálta, ha a K&H ebankját akartam használni (a rákérdezéses mód sem müködik, akkor is ugyanez a képernyő fogad):
-
Greenebola
senior tag
Supported browsers: Internet Explorer (8.0.0.0+), Chrome (30.0.0.0+), and Firefox (24.0.0.0+).
If you have an unsupported browser set as default, the secured browser will open in Internet Explorer.
Known Issues:
Microsoft Edge browser is not supported at this time
A browser started from the Windows Metro environment is not supported
Windows XP x64 is not supported -
riki
senior tag
Ne ,higy nekik. Én a publikus béta óta használom, fő gépen MBAM pro társaságában Win10 /10586.29 / mellett. Soha egy bogarat nem találtam benne pedig win 7 ről frissített a rendszer folyamatosan. Aktív net bank ,némi szürke oldal látogatása mellet soha semmit nem talál a Hitman sem. Én csak jókat tudok róla írni.

-
HZoli87
veterán
Nálam is megmagyarázhatatlan lassulások / laggok léptek fel, frissen telepített W7 és NOD32 v9.
Visszatértem a 8-as verzióra, ezzel nincs semmi gondom. Nem mindig a legújabb a legjobb. Kell egy kis idő míg kiforrja magát. Az sem véletlen, hogy a belső programfrissítő nem ajánlja fel az új verziót.
-
-
HZoli87
veterán
Egyik sem, NIS 2014.
Szüleim gépén van fent a NOD32 (v6), ha már nyertem hozzá egy 15 hónapos kulcsot.
---------
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy októberben jön a magyar verzió, lehet csak hónapokkal később, vagy jövő év elején. Én úgy tudom, hogy a 6-os verziók is teljesen kompatibilisek lesznek a 8.1-el, a szükséges modulok frissítéseit megkapják.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Nálam is probléma volt a műveletközponttal, de már 1 hete nem jelentkezik.A következőképpen jártam el:
Eltávolítottam csökkentett módban a korábbi verziót,
Újraindítottam a gépet,
A műveletközpontban kikapcsoltam az antivírus,ill. kémprogramírtó szoftver, valamint a tűzfal figyelését,
Feltelepítettem a 6.0.314.2-őt,
Ezt követően visszakapcsoltam a műveletközpontban az előbb említett kikapcsoltakat.
Így egyenlőre nem jelentkezik a probléma, de lekopogom! -
GEPESZ66
veterán
Azért ez nevetséges, hogy nem tudják már hónapok óta javítani!
Érdekes, hogy telepítést követően mindjárt nem jelentkezik, csak néhány nap után.
Én most először letiltottam a műveletközpontban a vírus, kémprogram-írtó, ill. tűzfal figyelést, s utánna telepítettem fel.
Most 4 nap eltelt, s nem jelentkezik a hiba, de majd hétvégéig kiderül, mert eddig 5-6 nap után kezdte el produkálni. -
bluobluo75
őstag
már néztem, továbbra is ez a hiba
az 5. verziót nem merem feltenni mert annó olyan rémhírek terjedtek róla, hogy sorra vágja haza a gépeket, a 6. meg még nagyon új, nem ismerem
Eddig a 4.-es verzió bizonyult a legjobbnak
Kb 5 hónapja lett felújítva a gépem, ingyen tették fel a szervízben a win7 64 bitet mivel ott vettem a hardvereket, csak egy általam nem ismert vírusírtó/ tűzfalat tettek fel (comodo/Mc Afee vagy mi) amit már töröltem... -
King Unique
titán
Azt fejtettem ki nemrég, h bizony nem túl fényesen szerepel, középmezőny 4-5. hely...(bár az lehet az 5.2-es volt)
Ezért váltottam F-Secure-ra, lefuttatva talált 1 vírust, 6 kémprogramot utána.
Azért fura, mikor teszteken sorra Bitdefender, F-Secure, Kaspersky, Norton az élmezőny, Eset szerint a "független teszteken", az övék mindegyiknél x,y %-al jobb, hatékonyabb
(régi tesztek szerint, mert friss méréseknél,hát
)
De ettől függetlenül nem rossz az ESET, másik gépen fenthagytam a 6-os SS.
-
HZoli87
veterán
Teljesen ingyenes, ahogy írják is. De ez már nem a topik témájához tartozik.
-
HZoli87
veterán
Elvileg ma jött el a napja, ESET Facebook fiókján csak ennyit írnak:
Today we going to release _______
De az is lehet, hogy más jelenik meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mer akk eléggé vak lehetek akkor, mer még nemlátom sehol,főleg magyarul nem !!